- Konu Sahibi haticemavi
-
güle güle kullan canım inşallah hamilelik ticker'ına darısı
amin canım amin onu da sen yaparsın artık teyzesi:)
ay hevese geldim yaaa inş fazla geçmeden yaparız:97:
inş yaa, tuhaf hareketlenmeler var vücudum da adet belirtisi ama farklı bu sefer anlamıyorum umutlanmıyorum da ama değişik bu sefer
sen hissediyorsan vardır canımanneler hissedermiş
nbr kızlar testi yaptım negatif çıktı 3 günde geciktim ama testte hamile olsam çıkması gerekirdi ama değil silik çizgi nokta bile yok
sağol canım almadım ilaçları çıkışta alırım çok ağrı yapıyor gece 12 de acile gittik orda iğne yaptılar öyle uyumuşum orta kulak iltihaplanmış zaten bebekte yokk karnım ağrıyo
gelir bugün yarın oda amannn
Nasilsiniz bakalim sayi kac oldu merak ertim vala ben guzduzleri giremiorum aksamda sizleri bulamiorum nie aksamlari girmiosunuz yoksam mesaimi yapiosunuz[/QUOT guzelım malum ramazan calısmalar geceye kaldı anlıyacagın mesaı ama bebek mesaısı calısın kızlar calısın cok ısımız var daha benım adam zatı işte şuanda calıssamda olmaz artık 2 gunsonra bat gunum allah yardımcımız olsun kızlar HATICEMM 40 daha eklermısın
günaydın kızlar benim için bu ayki macera bitti çok sancım var inşallah serfik tansell onlarla günlerimiz aynı ve tabi hepinizin kızlar sizin yüzünüz güldürsün rabbim son rakan 3730 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?