Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

nbr kızlar testi yaptım negatif çıktı 3 günde geciktim ama testte hamile olsam çıkması gerekirdi ama değil silik çizgi nokta bile yok

Son düzenleme:
hatıcem gecmıs olsun cok 100 eklermısın lısteye SERFIIKKKKK vallaha ben senın belırtılerden tırsmaya basladım sankı bıze yegen gelıyor ayyy inş bırımızden bırı tutursun barı artık sevınelım .en onemlı belırtı akıntılar ayyy ins vardır ve sende bızde husrana ugramamıs oluruz sevındır bızııııı inş

hatice geçmiş olsun yeni gördüm, sağlığımız yerinde olsun da bebek gelir zaten inşallah...

ark merhaba ben yeni uye oldum. konulari ve yorumlari cok begeniyorum. benimde adetim 7 gun geckti. normalde 26 temmuy 2011 de olmam gerekiyordu ama olmadi, daha dogrusu 22 temmuzda kahverengi lekelenme oldu bi kac gun ama arada geldi ve bi kac gundur hicbir sey yok, adet belirtim yok, goguslerim agrimiyor, bayen bulaniyorum, karnim sis ama zaten biraz toplu oldugum icin kiloya bagliyorum siskinligimi, cok uyuyorum...
3 test yaptim en sonuncusunu pazar sabahi yaptim ilk idrarda ve hep negatif cikti... hafif kasiklarimda agri var ama adet sancisi kesinlikle degil ve bel agrisi..

sizce ne olabilir<?

jinekologum tatilde 8 agustosda kan tahlili isticem ama o zamana kadar yorumlariniza ihtiyacim var benimle ayni durumu yasiyanlar...

Nasilsiniz bakalim sayi kac oldu merak ertim vala ben guzduzleri giremiorum aksamda sizleri bulamiorum nie aksamlari girmiosunuz yoksam mesaimi yapiosunuz

guzelım malum ramazan calısmalar geceye kaldı anlıyacagın mesaı ama bebek mesaısı calısın kızlar calısın cok ısımız var daha benım adam zatı işte şuanda calıssamda olmaz artık 2 gunsonra bat gunum allah yardımcımız olsun kızlar HATICEMM 40 daha eklermısın

günaydın kızlar benim için bu ayki macera bitti çok sancım var inşallah serfik tansell onlarla günlerimiz aynı ve tabi hepinizin kızlar sizin yüzünüz güldürsün rabbim son rakan 3730 oldu

günaydın kızlar benim için bu ayki macera bitti çok sancım var inşallah serfik tansell onlarla günlerimiz aynı ve tabi hepinizin kızlar sizin yüzünüz güldürsün rabbim son rakan 3730 oldu

günaydın hatice malesef adet oldum , moralim çok bozuk ,sahurda başladı , iki üç gündür ister istemez belirtilerden umutlanmıştım ama olmadı bu sefer de, çok üzgünüm hiçbişey umrumda değil artık

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Serfik canım kırmızılar gelmiş, sağlık olsun,
İnsanın elinde olmuyor biliyorum ama moralini bozma bu ay da böyle oldu ne yapalım eylüle şurda ne kaldı canım,
İnşallah önümüzdeki ay olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…