- Konu Sahibi haticemavi
-
yaaa kızlar benımde umudum yok ama napalım sımdı yıne adet olursak bı dahakı ay ama beklemek mahfedıyor ınsanı. artık hamıle gormek ıstemıyorum etrafımda okadar bebeklı okadar hamıle ınsan varkı anlatmam banamı ınat cevremdeler ınadınamı gozume batıyor anlamadım
benim hiçç umudum yokkkkkkkkk
yaaa kızlar benımde umudum yok ama napalım sımdı yıne adet olursak bı dahakı ay ama beklemek mahfedıyor ınsanı. artık hamıle gormek ıstemıyorum etrafımda okadar bebeklı okadar hamıle ınsan varkı anlatmam banamı ınat cevremdeler ınadınamı gozume batıyor anlamadım
benim de benim de
evet etraftan bir sürü hamile ve bebek haberi alıyorum bide bana soruyorlar sen ne zaman yapıyorsun diye, size ne ki istediğim zaman yaparım:84:
yok ben araştırmıyorum araştırcak bi belirti yok ondan galibasadece hafif sıyırdım
tek sen degıl hep beraber sıyırdık sonunda adamlar bızı bakırkoye yatırcak bızde orda surunurken adamlar zaten doguramıyordu deyıp yenı hatun alırlar onlarda ılk aydan dogururlar bak sonumuza[/QUOT
içim karardı her gece gelir korkuturum vallaaaaaaaaaaaher gece camdan böyle görünürüm onlara
en son berat kandılıydı ve bereket demek cok cok dua ettım hatta adak demıyelım ama eger buay hamıle kalırsam erkek yada kızın adı sunları koycam dedım esımde kızdı tek sen yapıynya cocugu ısımlerını adak etmedıgın kalmıstı dedı bende tmm ozaman gobek adları olur dedım ayyy ben hamıle olayımda sıt pıst dıye seslensemde olur
benim bebiklerimin isimleri belli teyzeleri gelmelerini bekliyorum sadece 8 sene önce koyduk bizi isimlerini kocacığımla
kocalarda anlamıyor dimi halden anne olmaz ki onlar ne bilsinler o duyguyu
10 sene önceki hayalimiz zeynep-ali 11 oldu hatta hergece zeynebimi alimi koru rabbim diye dua eden bi kadın varmıdır dünyada
evet vardır ben olmayan çocuğuna dua eden ben
oyy üzülme amaben kız olursa defne eşim de erkek olursa göktuğ istiyor ama nedense hep defne diye bahsediyorum bebeğimden hep kız olacakmış gibi geliyor eşim de öyle, defne şunu yapacak bunu diyecek diye inşlaah görürüz o günleri, 10 senelik mi evlisin canım
11 senedir eşimle beraberiz 4 senelik evliyim canım bursadan gelin geldim istanbula
aa ne güzel bizde 8 senedir birlikteyiz kocişle yaklaşık 2 senedir de evliyiz ama biz aynı mahallede büyüdük aynı hastanede doğduk , aynı sokakta oynadık benim çocukluk aşkım, canım kocam, ilk göz ağrım
hadi ya ne güzel aşk tesadüfeleri sever filmindeki gibi desene :) biz farklı şehirde ayda 1 yada 2 sefer görüşerek sürdürdük kısmetmiş oldu alnında ne yazılıysa neresiyse oraya gidiyorsun benim ist eşimden başka kimsem yok ailem bursada bu hafta bursadaydım bende bayramda giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?