Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hımmm bende istemiyorum herkes hamile ama bizde olucaz kızzz ellerimi belime koyacam sokakta öle gezcem görmemiş olcammm ama görmedim

devamlı arastırmaktanda sıkıldım hamıle belırtılerı bılmemne beklesek ogrencez aslında hayret bıseyız he daha cok kafa karıstırıyoruz mıde bulandırıyoruz acabamı acabamı dıyoruz sankı arastırınca gebe kalcaz sabah bı baslıyorum yatana kadar arastırıyorum varsa var yoksa yok zaten kızlar artık kendıme cok kızıyorum

benim hiçç umudum yokkkkkkkkk

benim de benim de

evet etraftan bir sürü hamile ve bebek haberi alıyorum bide bana soruyorlar sen ne zaman yapıyorsun diye, size ne ki istediğim zaman yaparım:84:

ayyy evet gormemıs gıbı olalım hatıcem zaten gormedık dogruda oyyyy hayalı bıle ne guzel dımı gel bebek gel bebek gel bebek allahım mıllet dogurup cope atıyor bıkere hamıle kalıyolar ceketını atsa adam hatunlar hamıle. buayda zorla ıstemıyorum ılıskıne gırelım barı ıyy sen ıstedın dıe bak yapıyorum benım cnm ıstemıyor falam desek pskolojık madem yastık koymayalım hemen ayaga kalkıp dusa gırelım ıyıce yıkayalım dur dur oyle denıyım ben

benim de benim de

evet etraftan bir sürü hamile ve bebek haberi alıyorum bide bana soruyorlar sen ne zaman yapıyorsun diye, size ne ki istediğim zaman yaparım:84:

(sizeneki istediğim zaman yaparımm) bayıldımmm evett biz şuan gezip tozup evliliğn tadını çıkarıcaz diyorum bende daha ne kadar çıkarcanız 4 sene oldu diyolar daha küçüğüz diyorum 29 eşim 35 yaşında çocuk dede dicek diyolar ama kimene dimii canımmm ama istediğim zaman yaparımmm

tek sen degıl hep beraber sıyırdık sonunda adamlar bızı bakırkoye yatırcak bızde orda surunurken adamlar zaten doguramıyordu deyıp yenı hatun alırlar onlarda ılk aydan dogururlar bak sonumuza

en son berat kandılıydı ve bereket demek cok cok dua ettım hatta adak demıyelım ama eger buay hamıle kalırsam erkek yada kızın adı sunları koycam dedım esımde kızdı tek sen yapıynya cocugu ısımlerını adak etmedıgın kalmıstı dedı bende tmm ozaman gobek adları olur dedım ayyy ben hamıle olayımda sıt pıst dıye seslensemde olur

bat 2 agustos bekleyen vardı kızlar adını hatırlamıyorum ama haber alan varmı sonrada 4 sırada bız varız

benim bebiklerimin isimleri belli teyzeleri gelmelerini bekliyorum sadece 8 sene önce koyduk bizi isimlerini kocacığımla
kocalarda anlamıyor dimi halden anne olmaz ki onlar ne bilsinler o duyguyu

oyyy teyzelerı yer onları bızımde kız hazırda oglanı esım 9 yıldır soyluyo bende ıstemıyorum artık baydı o ısım benı oda ılla koycam demıyoda benım ıstedıgımıde ıstemıyo ayyy ısım kavgası etcegımız gunler gelsın arrtık ıns dogmayan bebege don bıctık

benim bebiklerimin isimleri belli teyzeleri gelmelerini bekliyorum sadece 8 sene önce koyduk bizi isimlerini kocacığımla
kocalarda anlamıyor dimi halden anne olmaz ki onlar ne bilsinler o duyguyu

bebelerıne ne ısım koycaksın kardesım kuzenler pıstı olmasın

10 sene önceki hayalimiz zeynep-ali 11 oldu hatta hergece zeynebimi alimi koru rabbim diye dua eden bi kadın varmıdır dünyada
evet vardır ben olmayan çocuğuna dua eden ben

10 sene önceki hayalimiz zeynep-ali 11 oldu hatta hergece zeynebimi alimi koru rabbim diye dua eden bi kadın varmıdır dünyada
evet vardır ben olmayan çocuğuna dua eden ben

oyy üzülme ama ben kız olursa defne eşim de erkek olursa göktuğ istiyor ama nedense hep defne diye bahsediyorum bebeğimden hep kız olacakmış gibi geliyor eşim de öyle, defne şunu yapacak bunu diyecek diye inşlaah görürüz o günleri, 10 senelik mi evlisin canım

11 senedir eşimle beraberiz 4 senelik evliyim canım bursadan gelin geldim istanbula

11 senedir eşimle beraberiz 4 senelik evliyim canım bursadan gelin geldim istanbula

aa ne güzel bizde 8 senedir birlikteyiz kocişle yaklaşık 2 senedir de evliyiz ama biz aynı mahallede büyüdük aynı hastanede doğduk , aynı sokakta oynadık benim çocukluk aşkım, canım kocam, ilk göz ağrım

hadi ya ne güzel aşk tesadüfeleri sever filmindeki gibi desene :) biz farklı şehirde ayda 1 yada 2 sefer görüşerek sürdürdük kısmetmiş oldu alnında ne yazılıysa neresiyse oraya gidiyorsun benim ist eşimden başka kimsem yok ailem bursada bu hafta bursadaydım bende bayramda giderim artık

biz varız işte ist. da :) bursa yı çok seviyorum teyzem orada, hele kestane şekeri yok mu ohhhh olsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…