- Konu Sahibi haticemavi
-
günaydın hatice malesef adet oldum , moralim çok bozuk ,sahurda başladı , iki üç gündür ister istemez belirtilerden umutlanmıştım ama olmadı bu sefer de, çok üzgünüm hiçbişey umrumda değil artık
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Serfik canım kırmızılar gelmiş, sağlık olsun,
İnsanın elinde olmuyor biliyorum ama moralini bozma bu ay da böyle oldu ne yapalım eylüle şurda ne kaldı canım,
İnşallah önümüzdeki ay olacak..
serfik kuzucumbu kadar üzülme hayatım bir dahaki sezon daha iyi maçlar çıkar inşallah
hayatım inan insan kötü oluyor ben 2 gün ağlamıştım geçen sefer
ama yapacak birşey yok stres yaptıkça durum daha kötü oluyo aklını dağıtmak için birşeyler yap istersen
sen çalışıyormuydun?
Ya canım söyleme öyleler istemiyorum falan diye, gönderme evrene aaaa..
Evet insan deli oluyor yine koca 1 aylık süreç yine beklentiler çok sıkıcı çok sinir bozucu geçen ay yaşadım biliyorum ama bu da böyle işte ne yapalım,
Mümkün olduğunca umutlanmamak en iyisi tabiki, yıkım ağır oluyor sonra,
Düşünmemek başka şeylerle oyalanmak lazım.
Ama ne olursa olsun umudu kaybetmemek lazım, en önemli şey bu
serfık cım gunaydım cnm cok uzuldum ama herzamankı tessellı laflar bıdahakı ay olur merak etme oluyor cnm hayırlısı allahtan vaktı gelmemıs demek hatıcede oldum gıbı demıs ayyy ben naptım sabah bılıyomusun 8de kalktım eczaneye test aldım eve geldım yaptım ama negatıfaynen bende bu cırkın sy gıbı oldum sonra tam gaz aıle hekımıne gıttım kanda baktırayım dıe ammmmaaaa meger saglık ocakları kan yapmıyormus dogal olarak sabah yaptıgım ıcınde ıdrar yapmadık poflaya poflaya eve geldım bıde dr yalan soledım oruclu oruclu tvbeler olsun 2gun gectı gunum dedım tahlıl yapsın dıe halbukı safak 1 anlıyacagın yolda sınırden agladım moralım sıfır bıde ustune hastalanırsam gor ozaman bunlar gıbı olurum heee buarada sabahtan berı gıttm geldım adam kufur kufur uyuyo hatun neler yaptı bılmıyor bıle bız nıe adamlar kadar rahat deılız acaba
guzelım ne kadar sıtres yapmada desem bılıyorum bos sen hıc bırımızı dınlemeyıp yıne bıldıgın gıbı herseye gıcık olmaya devam etceksın ama su acıdan dusun hamıle oldugunu ogrenıysun evde bayram havası herkezden tbr telefonları dr randevuları bebegını emrıyo olarak goruyosun hooopppp bırden dr kurtaj bebek olmus dıyo kalp atısını duymaya gıdıyosun eve beebksız donuyosun oyuzden ben busu yasadım adet olmak bunları yasayıp kurtaj olmaktan bınkat ıyı beterın beterıde var kardesım uzulme olupta sonun beım gıbı olsaydı kat kat kat kat uzulurdun hayırlısı de:84::84::84::84::84::84::84: bu gun hıc ıyı deılım
off canım yaa tabi ki doğru söylüyorsun, sen tecrübelisin benden, her şer de bir hayır vardır Rabbim vaktini bilir isyan etmiyorum ama üzülüyorum işte neyse bunu da atlatırım şu gün bi geçsin karnım ağrıdıkça daha da hırçınlaşıyorum , Rabbim bir daha da sana o acıları yaşatmasın bebeğini kucağına almayı nasip etsin...amin
cumlemız ıcın cnm amin kımseyede yasatmasın herkezın kucagını doldursun sen guclu bı kızzın ve bı kırmızıya yenılmıyceksın sabrın sonu selamet gelmedıgı ay ohh ben kazandım dıe sen kırmızıya havanı atarsın o aglar uzulur busefer
kızlar moralinizi bozmayın lütfenn, hele yeni denemeye başlayanlar boşuna üzüldüğünüzü birkaç ay sonra anlayacaksınzı inşallah
kızlaaaarrrr bu aradaa tayinim olduu kesinleşti, bu ayın sonunda istanbuldayım Allah ım izin verirse, eşim çok mutlu sevinçten uyuyamamış bütün gece, 7 aydır farklı şehirlerdeydik, çok sıkılmıştık bu durumdan, Allah a şükürler olsun, bakın bu ay hamile kalamasam bile, hamile kalabilmem için Rabbim şimdiden bir kapı açtı. bana dua eden herkese teşekkürederim az kaldı yarına biter inşallah..
gul arkadasım gül gülmek anne adaylarınna cok yakısıyor mutlu olalım neolur heray sıtres yeter artık kızımmmyaaaaaa oynatmaya az kaldı dr um nerde bır bebek haberı yuzunden cıldıracagım
günaydın kızlarr..
nasılsınız....
serfik bu ne stres canım ya üzülme bu kdar inşallah en yakın zamanda gelcek bebeğin zamanını bekliyordur.
böle yazılanları gördükce ağlayasım geliyo kendi bekleyişlerim falan. allah hepinize nasip eder inşallah dualarım sizinle...
serfik sabah oldum ben yazdımya canım sabah 4 te ağrıyla uyandım hastalkanmışım 4 ten beri ayaktayım gözlerim kıpkırmızı oldu artık nefrret ediyorum herşeyden şirketteyimde kimse yanıma yanaşamıyor bağrınıyorum herkese hatice yine delirdi deyip kaçıyorlar bananeeeeeeeeeee klomen görmek dr görmek ilaç iğne görmek kimseyi görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?