- Konu Sahibi haticemavi
-
günaydın kızlarr..
nasılsınız....
serfik bu ne stres canım ya üzülme bu kdar inşallah en yakın zamanda gelcek bebeğin zamanını bekliyordur.
böle yazılanları gördükce ağlayasım geliyo kendi bekleyişlerim falan. allah hepinize nasip eder inşallah dualarım sizinle...
teşekkür ederim, okuyan okuyamayan herkese teşekkür, burada birbirimize destek ve moral oluyoruz her türlü.. arkadaşlar lütfeeennn bebek düşünmüyorum istemiyorum demeyin, ben zamanında çok dedim pişmanım, isyan etmek gibi oluyor Allah a, ama çevre baskısını ortadan kaldırmak için öyle söyleyebilirsiniz. ya da artık kafama takmıyorum diyebilirsiniz, ama hele ''istemiyorum'' sakın söylemeyin olur mu
serfik sabah oldum ben yazdımya canım sabah 4 te ağrıyla uyandım hastalkanmışım 4 ten beri ayaktayım gözlerim kıpkırmızı oldu artık nefrret ediyorum herşeyden şirketteyimde kimse yanıma yanaşamıyor bağrınıyorum herkese hatice yine delirdi deyip kaçıyorlar bananeeeeeeeeeee klomen görmek dr görmek ilaç iğne görmek kimseyi görmek istemiyorum
amin canım inş...valla çok gerginim birilerini dövesim varelimde olmadan strese giriyorum offff offff, bide etrafta hamile haberleri alıyorum iyice gıcık oluyorum
teşekkür ederim, okuyan okuyamayan herkese teşekkür, burada birbirimize destek ve moral oluyoruz her türlü.. arkadaşlar lütfeeennn bebek düşünmüyorum istemiyorum demeyin, ben zamanında çok dedim pişmanım, isyan etmek gibi oluyor Allah a, ama çevre baskısını ortadan kaldırmak için öyle söyleyebilirsiniz. ya da artık kafama takmıyorum diyebilirsiniz, ama hele ''istemiyorum'' sakın söylemeyin olur mu
bakın topiğin umudu , nazar boncuğu da gelmiş, hamile kalsa da bizleri yalnız bırakmıyor..hamilelik nasıl gidiyor lugesma?
hatice ara ver ilaçlara ozaman canım. bnde 6 ay sonunda pes etmiştim ilaçlardan. doktoruma ilaç kullanmıcam artık dedim oda ara verelim sonrasında aşılama yaparız dedi ama gerek kalmadı çok şükür ilaçları bıraktım bebeğim geldi. sende ara ver inşallah ozaman gelir bebişin...
canım ya birilerini döv bişiler kır ama stres yapma. herşeyde bi hayır vardır öle düşün rhatlat kendini...
bu stres zaten başıma bela geçen ay çok stresli günler geçirdim bebeğim istemedi beni o yüzden
greenmoon çok sevndm senn adına canım hayırlı olsun.
asla isyan etmiyorum zamanı var biliyorum benimde yavrum gelicek bigün bana rabbim sabrımı sınıyor biliyorum ama içim acıyor içimde bir yer yanıyor bugün bitsin artık istiyorum yarın daha ii olurum dr yine başlarmıyım bilmiyorum şuan neyse ya ağlamaktan başka yapıcak bişeyim yok bide çok sancım var. canım duan 3730 şuan yarına tamamlar duanı yaparsın rabbim gönlüne göre versin duan kabul etsin yarın 7 kişiye bişeyler ver yemek olarak biliyosundurda ben yine hatırlatayım dedim herkestan allah razı olsun arkadaşlar
gelsin o zaman şekerlerimiz
bir haftadır aklıma bir isim takıldı kız olursa adını bahar koysam diye düşünüyorum tabii eşimin haberi yok daha
haticem bebeğin nazlı nazlı gelecek ve annesini hiç üzmeyecek bence de ilaç falan kullanma oluruna bırak bak lugesma öyle hamiş kalmış , hadi toparlanalım ben bebişlerimiz adını buldum onlar bizim bayram şekerlerimiz olacak
he bu arada hamile oldum kız oldu daaa ismi kaldıya işte naparsın
canım benim elimde olsa bayram şekerimi :) ilaçlardan çok kilo aldım ödem yaptı bu ay bide bilmiyorum 3. günü dr gidiyodum 2 gün sonra nolur bilmiyorum bu ay yine başlarmıyım klomene. ümidini asla bırakma bu ay olucak bu ay olucak diye diye 3 sene geçti bu ayda bitti bilmiyorum ya bundada var bi hayr ama ne bi bulabilsem
aa teyzesi benim bebişlerin ismi de belli:)
bayram şekeri güzel değil mi bayram hediye olacaklar bize bu sefer inanalım ve stres yapmayalım hatice bu ay da ilaçsız dene bakalım olmaz mı?
çok güzel çokk canım benim körlerle sağırlar birbirini ağarlar gibi olduk kızzz bizde tansell nasıl inşllah güzel haberler verir bize
evet canım yaa napalım ama biz battaşıztansel bu sabah kalkmış test yapmış yetmemiş gitmiş sağlık ocağına kan vermeye ama yapmamışlar,testi negatif çıkmıştı morali bozuktu inş hamiledir yaaa bari o kırmızıları görmesin...
battaşım benimm batasıcalar gelmez olaylardıya inşallh ii haber verir battaşlarımmm
biz de vereceğiz o güzel haberi canım, aynı anda da doğum sancıları çekeceğiz ve diğer arkadaşlarım da dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?