Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bakın topiğin umudu , nazar boncuğu da gelmiş, hamile kalsa da bizleri yalnız bırakmıyor.. hamilelik nasıl gidiyor lugesma?

istiyorum ama bennnnn

hatice ara ver ilaçlara ozaman canım. bnde 6 ay sonunda pes etmiştim ilaçlardan. doktoruma ilaç kullanmıcam artık dedim oda ara verelim sonrasında aşılama yaparız dedi ama gerek kalmadı çok şükür ilaçları bıraktım bebeğim geldi. sende ara ver inşallah ozaman gelir bebişin...

amin canım inş...valla çok gerginim birilerini dövesim var elimde olmadan strese giriyorum offff offff, bide etrafta hamile haberleri alıyorum iyice gıcık oluyorum

canım ya birilerini döv bişiler kır ama stres yapma. herşeyde bi hayır vardır öle düşün rhatlat kendini...

greenmoon çok sevndm senn adına canım hayırlı olsun.

asla isyan etmiyorum zamanı var biliyorum benimde yavrum gelicek bigün bana rabbim sabrımı sınıyor biliyorum ama içim acıyor içimde bir yer yanıyor bugün bitsin artık istiyorum yarın daha ii olurum dr yine başlarmıyım bilmiyorum şuan neyse ya ağlamaktan başka yapıcak bişeyim yok bide çok sancım var. canım duan 3730 şuan yarına tamamlar duanı yaparsın rabbim gönlüne göre versin duan kabul etsin yarın 7 kişiye bişeyler ver yemek olarak biliyosundurda ben yine hatırlatayım dedim herkestan allah razı olsun arkadaşlar

bakın topiğin umudu , nazar boncuğu da gelmiş, hamile kalsa da bizleri yalnız bırakmıyor.. hamilelik nasıl gidiyor lugesma?

cnm çok şükür iyiyim. bi sıkıntımız yok. biraz baş dönmesi,sabahları mide bunlantsı var ve çok çabuk yoruluyoruzz.
kesemizide gördük. doktor çok gzel yerleşmiş dedi. inşallah 15 de kalp atışlarını ve bebişi görcez. çok güzel bi duygu sizlerde çok beklemeden yaşarsınız inş bu duyguyu.

haticem bebeğin nazlı nazlı gelecek ve annesini hiç üzmeyecek bence de ilaç falan kullanma oluruna bırak bak lugesma öyle hamiş kalmış , hadi toparlanalım ben bebişlerimiz adını buldum onlar bizim bayram şekerlerimiz olacak

bir haftadır aklıma bir isim takıldı kız olursa adını bahar koysam diye düşünüyorum tabii eşimin haberi yok daha

canım benim elimde olsa bayram şekerimi :) ilaçlardan çok kilo aldım ödem yaptı bu ay bide bilmiyorum 3. günü dr gidiyodum 2 gün sonra nolur bilmiyorum bu ay yine başlarmıyım klomene. ümidini asla bırakma bu ay olucak bu ay olucak diye diye 3 sene geçti bu ayda bitti bilmiyorum ya bundada var bi hayr ama ne bi bulabilsem

he bu arada hamile oldum kız oldu daaa ismi kaldıya işte naparsın

aa teyzesi benim bebişlerin ismi de belli:)

bayram şekeri güzel değil mi bayram hediye olacaklar bize bu sefer inanalım ve stres yapmayalım hatice bu ay da ilaçsız dene bakalım olmaz mı?

aa teyzesi benim bebişlerin ismi de belli:)

bayram şekeri güzel değil mi bayram hediye olacaklar bize bu sefer inanalım ve stres yapmayalım hatice bu ay da ilaçsız dene bakalım olmaz mı?

çok güzel çokk canım benim körlerle sağırlar birbirini ağarlar gibi olduk kızzz bizde tansell nasıl inşllah güzel haberler verir bize

çok güzel çokk canım benim körlerle sağırlar birbirini ağarlar gibi olduk kızzz bizde tansell nasıl inşllah güzel haberler verir bize

evet canım yaa napalım ama biz battaşız tansel bu sabah kalkmış test yapmış yetmemiş gitmiş sağlık ocağına kan vermeye ama yapmamışlar,testi negatif çıkmıştı morali bozuktu inş hamiledir yaaa bari o kırmızıları görmesin...

battaşım benimm batasıcalar gelmez olaylardıya inşallh ii haber verir battaşlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…