- Konu Sahibi haticemavi
-
hatice 233 tefriciye daha okuduk, toplam rakam kaç oldu, az kaldı galiba
canım ben bundan sonrasını okurum rakam hatası olmasın, herkesee sonsuz teşekkür, hatice sana da o kadar takip ettin zahmet oldu, Allah razı olsun hepinizden çabucak bitti sayılır.... şimdi sırada kim var belirleyin ben de kendiminkini bitirip sizlere okumaya başlayayım..
hatice 233 tefriciye daha okuduk, toplam rakam kaç oldu, az kaldı galiba
canım ben bundan sonrasını okurum rakam hatası olmasın, herkesee sonsuz teşekkür, hatice sana da o kadar takip ettin zahmet oldu, Allah razı olsun hepinizden çabucak bitti sayılır.... şimdi sırada kim var belirleyin ben de kendiminkini bitirip sizlere okumaya başlayayım..
inşallah canım bu ayda olmazsa eylülde izine çıkıcam izinden sonra aşılama yaptırcam artık
naber kızlar benim kafam karışık biraz dün test yaptım nokta bile çıkmadı halbuki 5 gün geçmişti olsa çıkardı bat günümde de yapmıştım yine bişey yoktu şimdiye kadar olsa çıkması lazımdı diye düşünüyorum ve 6. günüm hala kırmızı görmedim spiral çıktıktan sonra adet gecikebilior mu acaba bilen varmı
bu arada serfik canım üzülme Allah ne zaman dilerse o zaman verir sen akışına bırak bak o zaman nasıl oluyor
tam 4008 canım allah herkesten razı olsun yarın bitirirsin bide 7 kişiyi unutma canım bu arada kim almak istiyorsa
arkadaşlar söyleyin yarın başlansın
hep birlikte bana cevap vermeme kararımı aldınız
benim kuzenimin 5 sene çocuğu olmadı tam aşılamaya karar verdiler hamiş olduğunu öğrendi şimdi bir yaşında boncuk gibi oğulları var, bence senin de öyle olcak ve eylül de hamiş kalacaksın canım
iyidir canım yaa sabaha göre daha iyi, gülüyorum artık akışına bıraktım....kan testi verdin mi canım sen, bide doktora görünsen olmaz mı
kızlar bence hatice için okuyalım ne dersiniz tabi isteyen gönüllü arkadaşlarım varsa
benim kuzenimin 5 sene çocuğu olmadı tam aşılamaya karar verdiler hamiş olduğunu öğrendi şimdi bir yaşında boncuk gibi oğulları var, bence senin de öyle olcak ve eylül de hamiş kalacaksın canım
iyidir canım yaa sabaha göre daha iyi, gülüyorum artık akışına bıraktım....kan testi verdin mi canım sen, bide doktora görünsen olmaz mı
kızlar bence hatice için okuyalım ne dersiniz tabi isteyen gönüllü arkadaşlarım varsa
hep birlikte bana cevap vermeme kararımı aldınız
kızlarrrr acil cevap bekliyorum bilgisi olanlardan
bugün kan testi sonucumu aldım 35.18 çıktı 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi dr
Canım ya 7 kişiye yemek derken eve mi çağırmam gerekiyor, ben şöyle birşey düşündüm, bu sene haberlerde izlemişsinizdir afrika da inanılmaz kuraklık ve açlık var, mezarlıklarda yer kalmamış, açlıktan ölen bebekleri hayvan mezarlıklarına gömmeye başlamışlardiyanetin sitesinde kampanyası var, AFRİKA yazıp 5601 e gönderiyorsun 5 tl bir mesaj.bir kişilik iftara denk geliyormuş. 7 kişi için 2 şer mesaj göndersem ya da, sitedeki hesap numaralarına daha fazla miktarda bağışta da bulunabilirim. çok ihtiyaçları var yardıma, ne dersin olur mu?
aaaa gözün aydın seval hamilesin galiba tebrikler
bugün kan testi sonucumu aldım 35.18 çıktı 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi dr
orucluyum ya yemiyo serfikcim doktorum bana arabayla yarım saat uzaklıkta burdaki devlet hastanesine bi gitsem diyorum yarın
ben bu hafta okuyamam canım 5 6 gün sürüyor almak isteyen varsa buyursun
aaaa gözün aydın seval hamilesin galiba tebrikler
canım spiralin hormonlu olanlardanmıydı başlarda biraz adet gecikmesi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?