Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

naber kızlar benim kafam karışık biraz dün test yaptım nokta bile çıkmadı halbuki 5 gün geçmişti olsa çıkardı bat günümde de yapmıştım yine bişey yoktu şimdiye kadar olsa çıkması lazımdı diye düşünüyorum ve 6. günüm hala kırmızı görmedim spiral çıktıktan sonra adet gecikebilior mu acaba bilen varmı

bu arada serfik canım üzülme Allah ne zaman dilerse o zaman verir sen akışına bırak bak o zaman nasıl oluyor

hatice 233 tefriciye daha okuduk, toplam rakam kaç oldu, az kaldı galiba

canım ben bundan sonrasını okurum rakam hatası olmasın, herkesee sonsuz teşekkür, hatice sana da o kadar takip ettin zahmet oldu, Allah razı olsun hepinizden çabucak bitti sayılır.... şimdi sırada kim var belirleyin ben de kendiminkini bitirip sizlere okumaya başlayayım..

yazmışsın zaten şimdi gördüm, bizim okuduğumuzla beraber 4008 etti, ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN GERİSİNİ BEN TAMAMLARIM ÇOOOOK TEŞEKKÜR SEVİYORUM SİZLERİ.

canımm şimdi internetten baktım kürtaj adetin ilk günü sayılırmış geçen ayın 6 sında doktor spiralin içe kayması yüzünden doğumhanede aldı onu ve sonra bir bakıma yarım kürtaj oldunuz dedi acaba benim adet günümmü kaydı yaaaa kafam çoook karıştıı

tam 4008 canım allah herkesten razı olsun yarın bitirirsin bide 7 kişiyi unutma canım bu arada kim almak istiyorsa arkadaşlar söyleyin yarın başlansın

inşallah canım bu ayda olmazsa eylülde izine çıkıcam izinden sonra aşılama yaptırcam artık

benim kuzenimin 5 sene çocuğu olmadı tam aşılamaya karar verdiler hamiş olduğunu öğrendi şimdi bir yaşında boncuk gibi oğulları var, bence senin de öyle olcak ve eylül de hamiş kalacaksın canım

iyidir canım yaa sabaha göre daha iyi, gülüyorum artık akışına bıraktım....kan testi verdin mi canım sen, bide doktora görünsen olmaz mı

tam 4008 canım allah herkesten razı olsun yarın bitirirsin bide 7 kişiyi unutma canım bu arada kim almak istiyorsa
arkadaşlar söyleyin yarın başlansın

kızlar bence hatice için okuyalım ne dersiniz tabi isteyen gönüllü arkadaşlarım varsa

Canım ya 7 kişiye yemek derken eve mi çağırmam gerekiyor, ben şöyle birşey düşündüm, bu sene haberlerde izlemişsinizdir afrika da inanılmaz kuraklık ve açlık var, mezarlıklarda yer kalmamış, açlıktan ölen bebekleri hayvan mezarlıklarına gömmeye başlamışlar diyanetin sitesinde kampanyası var, AFRİKA yazıp 5601 e gönderiyorsun 5 tl bir mesaj.bir kişilik iftara denk geliyormuş. 7 kişi için 2 şer mesaj göndersem ya da, sitedeki hesap numaralarına daha fazla miktarda bağışta da bulunabilirim. çok ihtiyaçları var yardıma, ne dersin olur mu?

kızlarrrr acil cevap bekliyorum bilgisi olanlardan
bugün kan testi sonucumu aldım 35.18 çıktı 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi dr

orucluyum ya yemiyo serfikcim doktorum bana arabayla yarım saat uzaklıkta burdaki devlet hastanesine bi gitsem diyorum yarın

ben bu hafta okuyamam canım 5 6 gün sürüyor almak isteyen varsa buyursun

canım tabi olur gönlünden ne geççerse sadece bi kaç kişiye bişeyler verin der o yüzden dedim sen nasıl yapmak istersen

kızlarrrr acil cevap bekliyorum bilgisi olanlardan
bugün kan testi sonucumu aldım 35.18 çıktı 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi dr

ya geç döllenme ya da kimyasal gebelik, umarım geç döllenme olmuştur ve devam eder inşallah canım, 10 gün sonra demiş ama 2 günde baktırıp 2 ye katlanıyormu diye bakılabilir de. gerçi benimki katlandığı halde bebek tutunamamıştı, o yüzden dr un 10 gün demiş olabilir ... Allah yardımcın olsun hayırlısıysa sağlıklıysa bebişin sana tutunsuunn kucağına gelsin amin.

orucluyum ya yemiyo serfikcim doktorum bana arabayla yarım saat uzaklıkta burdaki devlet hastanesine bi gitsem diyorum yarın

git canım yaa ihmal etme stres stres ölcez bigün üffff

ben bu hafta okuyamam canım 5 6 gün sürüyor almak isteyen varsa buyursun

aynen canım 6 gün sürüyor benim de....bu arada bakmayacağım dedim baktım yine 13-18 arası ovulasyon zamanı:18:

aaaa gözün aydın seval hamilesin galiba tebrikler

tebrikler canım bence de hamilesin , belirtin var mıydı

canım spiralin hormonlu olanlardanmıydı başlarda biraz adet gecikmesi olabilir.

bilmiyorumki doktorum takmıştı özel hastanede 100 tl vermiştim 4 yıl önce ne çeşit bilmiyorum t şeklindeydi..ama çıkartılması problemli olmuştu ipi düşmüştü ve spiralde içine kaymıştı doktor rahmi uyuşturup aldı banada yarım kürtaj gibi düşün fln demişti şimdi uzmantv de doktor kürtaj adetin ilk günü olarak hesaplanır diyince doktoramı gitsem yoksa ayın 6 sını yani spirali aldırdığım günümü beklesem diye ikileemde kaldım çünkü dünkü idrar testimde negatif çıktı:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…