Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar temmuz topiğinden okudum bu arkadaş 15 aydır uğraşıyormuş veee sonuççç

teşekkür ederim canım AMİN. darısı size inşallah.
şimdi ben bu sitede bora cengiz die bi doktor var. belki görmüşsündür. ben ona msj attım son 3 aydaki adet tarhlerimi yazdım oda bana ilişki tarihleri önerdi. o günlerde ilşki oldu. bence ona yazmanı tavsiye ederim

belki işinize yarar canlarr

sorma ya kimseye güven kalmamış neyse boşver artık buradan devam edecez.ay çok güzel çok sevindim ne kadarlık peki rabbim kucağına almayı nasip etsin

5 haftalıkmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş allah razı olsn tatlım ya inş aynısı bian önce sizede

yeni gelen arkadaşlarda var kızlar her hafta bir arkadaşımız için hepimiz tefriciye okuyoruz bu hafta grenmon arkadaşımız için okuyoruz okumak isteyen arkadaşlarımız olursa okudukları sayıyı burdan belirtiyorlar hepinize şimdiden teşekkürler

zozdemir ve melek arkadaşım , benim bir hafta kaldı bata ıslaklık var hafifte beyaz akıntı sizce bişeyler olabilri mi bende

beyaz akıntı bendede vardı tatlım inş allahın iznyle olur neden olmasın allahımdan ümidini kesme yeterki

inş canım yaa adete yakın kuruluk oluyor diyorlar onun için sordum

tatlım bende de vardı ama kireç gibiydi ama ben gögüslerimden anladım

peki göğüs belirtileri ne zaman ortaya çıktı canım

offffffffffff ben çok sarsıldımm resmen soğudum kk dan biraz toparlaniim belki uğrarım sonra:96:

inş canım yaa adete yakın kuruluk oluyor diyorlar onun için sordum

peki göğüs belirtileri ne zaman ortaya çıktı canım

yok tatlım kişiye göre degşyr benmde bi hafta kala süt kesigi akıntı geldi sonra kesildi başkasının hep devam etti regli olmadıkça kesinlkle umut çok büyktr kızlar ben asla deglm diydm çünkü aşırı sancm oldu sivilcem çıktı ve böyle olunca kesn regli olurm ama rabbim çok büyk inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…