- Konu Sahibi haticemavi
-
kızlar noluyo ya bi baktım neler olmuş bende gelp kesemi gördm paylaşayım dedm neler olmş
yanlış mı hatırlıorum acaba
kızlar noluyo ya bi baktım neler olmuş bende gelp kesemi gördm paylaşayım dedm neler olmş
evet melekcim kafadan noksan biriyle muhabbet etmişiz malesef
sorma ya kimseye güven kalmamış neyse boşver artık buradan devam edecez.ay çok güzel çok sevindim ne kadarlık peki rabbim kucağına almayı nasip etsin
çok iyi anlıyrm duygularını çok güzel bi duygu canım inş görmen dilegyle allahım herkese nasip etsntebrik ederimm canımmm hadi bakalım ALLAH'IN izniyle bebişini kucağınada da görürsün inş. bende yarın gidicem ay çok heyecanlıyım biliyormusunn
beyaz akıntı bendede vardı tatlım inş allahın iznyle olur neden olmasın allahımdan ümidini kesme yeterkizozdemir ve melek arkadaşım , benim bir hafta kaldı bata ıslaklık var hafifte beyaz akıntı sizce bişeyler olabilri mi bende
zozdemir ve melek arkadaşım , benim bir hafta kaldı bata ıslaklık var hafifte beyaz akıntı sizce bişeyler olabilri mi bende
beyaz akıntı bendede vardı tatlım inş allahın iznyle olur neden olmasın allahımdan ümidini kesme yeterki
tatlım bende de vardı ama kireç gibiydi ama ben gögüslerimden anladım
tatlım bende de vardı ama kireç gibiydi ama ben gögüslerimden anladım
zozdemir ve melek arkadaşım , benim bir hafta kaldı bata ıslaklık var hafifte beyaz akıntı sizce bişeyler olabilri mi bende
inş canım yaa adete yakın kuruluk oluyor diyorlar onun için sordum
peki göğüs belirtileri ne zaman ortaya çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?