- Konu Sahibi haticemavi
-
günaydın kızlar yine umutsuz bir şekilde başladım güne son 6 günüm ama hiç bir belirti yok ben de kesinlikle hamile değilim geçen ayda böyleydim , göğüslerime baıyordum yine bişey yok damar falan sabahta eşime söyledim ümitlenme üzme kendini hamile değilim büyük ihtimal diye vazgeçtim artık çabalamayacağım
Bu arada henüz dua okumaya başladım ama katılacağım size hiç merak etmeyin ezbere biliyorum çabuk okurum dün hiç vakit bulamadım fıstıklar...
bu arada yeni bir topic altında mı toplansak kızlar da dağıldık diyor ne dersiniz?
günaydın cnmgünaydııın kızlaaar
ayy evett yaa bende hdd'e kaydedicemm plates hareketlerini bulursamgünaydın herkeseee dua okuyan herkese teşekkür. bu arada kristalcim, erkek olup olmadığını bilemeyiz, zannetmiyorum, 2 üyeliği varmış. ikisi birbirine sataşıyordu bir de... iptal edilmiş üyelikleri.
neyse keyifler nasıl, ben 2 gündür evde spor da yapmaya başladım kendimi iyi hissediyorum. pilatesin başlangıç hareketlerini içeren bir dvd vardı evde, yalnızca 20 dk ama inanılmaz rahatlatıyor. zayıf ta olsanız yapın spor, düzenli egzersiz düzenli beslenme de yumurtlamayı olumlu yönde etkiliyor haberiniz olsun..
günaydın kızlar nasılsınız;bu saat itibariyle 333 oldu rakam canım
o topicten o topiğe geçerken iyice dağılıyoruz burdan devam edelim bence.. çok ta dağılmadık gibi, geliyor işte herkes.. bayansu ayrı açmış ama buraya da geliyor sorun yok
günaydın canım benimde hiç bir belirtim yok son 6 gün ne dama r ne ağrı sadece akıntım var bembeyaz ümidini bitirme bu ay olmazsa bi dahaki ay ay bitti canımmmm :) ben uyarım canım hep beraber olalımda nerde olduğumzuun önemi yok dua içinde teşekküler şimdiden
günaydın kızlar yine umutsuz bir şekilde başladım güne son 6 günüm ama hiç bir belirti yok ben de kesinlikle hamile değilim geçen ayda böyleydim , göğüslerime baıyordum yine bişey yok damar falan sabahta eşime söyledim ümitlenme üzme kendini hamile değilim büyük ihtimal diye vazgeçtim artık çabalamayacağım
Bu arada henüz dua okumaya başladım ama katılacağım size hiç merak etmeyin ezbere biliyorum çabuk okurum dün hiç vakit bulamadım fıstıklar...
bu arada yeni bir topic altında mı toplansak kızlar da dağıldık diyor ne dersiniz?
günaydın cnm
ayy evett yaa bende hdd'e kaydedicemm plates hareketlerini bulursam
günaydınn cnm sen nasılsın..maşallah allah tamamına erdirsin
ben şu ebru şallının dvd lerinden mi alsam diyorum ama bi de top minder lastik gibi aparatlar gerekli onlar da set halinde satılıyor internette. kadın taş gibi, ben de onun kadar zayıfım ama sarkacak heryerim birkaç yıl sonra gevşek bir yapım var spor olmadığı için, kollar sallnıyor bilebi de pilates topiği açarız artık hamile kalırsak ta hamile pilatesi var
ben umudumu yitirdim canım yaa bu ay bebişim olsun çok istiyordum babası gibi nisanda doğsun yazada ele avuca gelsin ama kısmet değilmiş Rabbim ne zaman uygun görürse ne yapalım
boşverin yaww ne demişler can boğazdan gelir annemin bi lafı vardır şimdi ye yiyebildiğin kadar belli bi yaştan sonra istesende vermiyolar yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbul kızlar
anam zaten bi sürü yeni topiğimiz var boşver dewam edelim işte umutsuzluğunu at üstünden amaa hani umudumuzu kaybetmek yoktu aşkolsun:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?