- Konu Sahibi haticemavi
-
inş canım yaa adete yakın kuruluk oluyor diyorlar onun için sordum
peki göğüs belirtileri ne zaman ortaya çıktı canım
bendede akıntı çok bu ay ben ovitrella olmuştum ayın 18 de sen vurulmuşmuydun
offffffffffff ben çok sarsıldımm resmen soğudum kk dan biraz toparlaniim belki uğrarım sonra:96:
1,5 hafta önce çıktı damarlar çıktı normalden daha fazla şişti ve ağrı oldu
tatlım ben hiç bişi yapmadan hamile kaldım ne ilaç ne doktor ne yumurtlama takibi
aynen bende ordan anladm bu ay tutmş oldugunu süt kesigi akıntımdan kızlar bilginz olsn
her zaman oluyomu böyle tatlım regli öncesi yanibende ıslanma var canım akıntı beyaz ama çok değil
pek takip etmedim canım yaa ama genelde kuru oluyorum diye hatırlıyorum çoookkk hafifren sızlamalar var bende bide dünden beri göğüslerime inceince sızılar giriyor üşütmüşte olabilri ya da psikolojik canımher zaman oluyomu böyle tatlım regli öncesi yani
pek takip etmedim canım yaa ama genelde kuru oluyorum diye hatırlıyorum çoookkk hafifren sızlamalar var bende bide dünden beri göğüslerime inceince sızılar giriyor üşütmüşte olabilri ya da psikolojik canım
ne güzell, benim de mens bir an önce bitse. mübarek 6 günden önce tam olarak bitmiyor, namazdan da uzaklaştırıyor beni, tekrar başlamam zor oluyor.
kızlar noluyo ya bi baktım neler olmuş bende gelp kesemi gördm paylaşayım dedm neler olmş
5 haftalıkmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş allah razı olsn tatlım ya inş aynısı bian önce sizede
tebrik ederimm canımmm hadi bakalım ALLAH'IN izniyle bebişini kucağınada da görürsün inş. bende yarın gidicem ay çok heyecanlıyım biliyormusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?