Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inş canım yaa adete yakın kuruluk oluyor diyorlar onun için sordum

peki göğüs belirtileri ne zaman ortaya çıktı canım

1,5 hafta önce çıktı damarlar çıktı normalden daha fazla şişti ve ağrı oldu

bendede akıntı çok bu ay ben ovitrella olmuştum ayın 18 de sen vurulmuşmuydun

tatlım ben hiç bişi yapmadan hamile kaldım ne ilaç ne doktor ne yumurtlama takibi

kızlar oruç geliyo ya temizlk yaptım bugün ama görmenz lazım eşim söylene söylene yardm etti ama bi güzel temzlk yapıyoki görmenz lazım evi yıkadı valla ben ilçede oturyrm çok tozlu buralar evim batıyo hep ama allah razı olsn kocişten yardm etmeseydi nasıl yapardm ama çok komikti valla

1,5 hafta önce çıktı damarlar çıktı normalden daha fazla şişti ve ağrı oldu

tatlım ben hiç bişi yapmadan hamile kaldım ne ilaç ne doktor ne yumurtlama takibi

ben de dha damar falan yok canım bir hafta kaldı belki de hamile değilim ne biliyim üfff bu beklemerde sinir ediyor beni

her zaman oluyomu böyle tatlım regli öncesi yani
pek takip etmedim canım yaa ama genelde kuru oluyorum diye hatırlıyorum çoookkk hafifren sızlamalar var bende bide dünden beri göğüslerime inceince sızılar giriyor üşütmüşte olabilri ya da psikolojik canım

olablr canım benmde hep kuru olrdu bu ay akıntı oldu gögüs kişiye göre degşyr tatlım ama genelde farklılıklar oluyomş gögüste inş vardr tatlım yaaaaaaaaaaaaa

ne güzell, benim de mens bir an önce bitse. mübarek 6 günden önce tam olarak bitmiyor, namazdan da uzaklaştırıyor beni, tekrar başlamam zor oluyor.

kızlar noluyo ya bi baktım neler olmuş bende gelp kesemi gördm paylaşayım dedm neler olmş

5 haftalıkmşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş allah razı olsn tatlım ya inş aynısı bian önce sizede

cnmmm hayırlı olsun. bende bi görsem nasıl rahatlıcam oofff offf... tam 1 hafta var seninle aramızda bnde ayın 1de görcem inşallah. allah kucağında görmeyide nasip etsn.

tebrik ederimm canımmm hadi bakalım ALLAH'IN izniyle bebişini kucağınada da görürsün inş. bende yarın gidicem ay çok heyecanlıyım biliyormusunn

bnde çok heycanlandım şimdi. hayırlısıyla git gzel haberlerini ver bizede.

bu tombiş hepinizi dağıttı ne güzel temmuz topiğinde birsürü kişi vardı açtı kendine topik çekti bizi oraya bizde saf gibi peşinden gittik şimdi kimsecikler kalmadıı yaaa

burda da kimse yokkkkk kızzzlarr dün gece yatmadan 100 kere okudum bende yalan yok inşallah bişilere vesile oluruz bu arada batım bugün ama bişi yok henüz
melek63 bendende dünden beri peynirimsi kıvamda akıntı gelio ne iş kıss hamilemiyim yoksa
ıyyyy peynirdende tiksindim artık böğğğ

arkadaşlar ben hala şaşkınlığımı atlatamadm sabah sabah byük şok yaşadım...şimdi napacağz nerden devaö edeceğiz.. 2 toğik olunca olmuyo insan nereye bakaccağını şaşırıyo??? bi yerde toplansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…