- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.961
sağol tatlım sende böyle olcaksın inş. Bi 10 hafta sonra buarada sen çin takvimne baktın mı hiç
baktım tatlım ama kafam karıstı sımcık kız cıkıyor ama bıyerde yasınıza 1 ekleyıp hesapşlayın dıyor erkek cıkıyor
kızlar aksam ruyamda 9 aylık olmusum sancım tutuyo suyum gelıyor dr gıdıyorum esımde dogumuma gırıyor oyle kolay doguruyorumkı pat dıe sonra dr soruyor kızın olursa adını ne koycaksın dıye bende MİNA dıyorum oda mina nın yanına zara ekle dıyor kızım olmus kucagıma verıyor al bakalım mina zara nı dıyor
ama hıc uymuyor mina zara neya :26:
Bence senin kızın olcaaaaaaaak öyle hissediyorum
Münazara gibi olmuş o ne öyle
ayy ben senın o agzın bal yesın emı ahh dr erkek dese uzulmem asla ama kız derse dunyalar benım olur esımde bende MİNA nın hayalini kuruyoruz
Mina çok güzel bi isimmmmmm
inşallaaaaah canım içimize doğan olur tabi sağlıklı olsun en önemlisi o
Ya kızın ya oğluşunnnnn bakalım hangiisi gelcek allahtan başka seçenek yok yoksa daha heyecanlı olurdu
Omu bu mu şu mu diye düşün dur
daha bırcok anlamı var mekkedekı dagın adı
gokyuzu demek
almancada ask demek vs
Ben geldimmmm , patron yıktı listeleri önüme boynum koptu yaaa sonunda bitirdim hemen zıpladım buraya:):)
Çok güzel anlamları da canım
Zıp zıp çekirgeeeeeeeeee hoşgeldin :)
Bi kayboldum çenenize vurmuş maşallah.
Zozdemir canım maşallah size çok tatlısın göbişinle rabbim nazarlardan saklasın sizleri.
Bi kayboldum çenenize vurmuş maşallah.
Zozdemir canım maşallah size çok tatlısın göbişinle rabbim nazarlardan saklasın sizleri.
bi kayboldum çenenize vurmuş maşallah.
teşekkür ederim haticem amin seni de böyle görmek nasip olur inşallah da hatcem kızlarında dediği gibi sen buaralar ortalardan çok kaybolur oldun ne işler çeviriyon bakem sen
Sen anca kaybol Hatçeeeeeeee hiç ilgilenmiyosun bizle küstük
Toplanın kızlar gidiyozzzzz küsüyozzzzz
Ay bana geldiler yine hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?