Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sağol tatlım sende böyle olcaksın inş. Bi 10 hafta sonra buarada sen çin takvimne baktın mı hiç

baktım tatlım ama kafam karıstı sımcık kız cıkıyor ama bıyerde yasınıza 1 ekleyıp hesapşlayın dıyor erkek cıkıyor

kızlar aksam ruyamda 9 aylık olmusum sancım tutuyo suyum gelıyor dr gıdıyorum esımde dogumuma gırıyor oyle kolay doguruyorumkı pat dıe sonra dr soruyor kızın olursa adını ne koycaksın dıye bende MİNA dıyorum oda mina nın yanına zara ekle dıyor kızım olmus kucagıma verıyor al bakalım mina zara nı dıyor
ama hıc uymuyor mina zara neya :26:

Münazara gibi olmuş o ne öyle

Münazara gibi olmuş o ne öyle

evet esıme anlatıyorum one be dedı mina zara tan suraya bak komedı barı dedım gobek adını koyalım zara hıııccc aklımda olmayan bı ısım zara hıc dusunmedım nerden cıktı bılmem

ayy ben senın o agzın bal yesın emı ahh dr erkek dese uzulmem asla ama kız derse dunyalar benım olur esımde bende MİNA nın hayalini kuruyoruz

Mina çok güzel bi isimmmmmm
inşallaaaaah canım içimize doğan olur tabi sağlıklı olsun en önemlisi o
Ya kızın ya oğluşunnnnn bakalım hangiisi gelcek allahtan başka seçenek yok yoksa daha heyecanlı olurdu
Omu bu mu şu mu diye düşün dur

aynen cnm saglıklı olsunda tabı gerısı bos ama oglumda olsun ısterım tabı ama gonlumuzde yatan kız esımle hayırlısı bakalım mina olmazsa buğra olur bizimkide saglıcakla

(peygamber efendimizin ilk çıktıgı cami minaresine denilen ad mina).

daha bırcok anlamı var mekkedekı dagın adı
gokyuzu demek
almancada ask demek vs

Bi kayboldum çenenize vurmuş maşallah.
Zozdemir canım maşallah size çok tatlısın göbişinle rabbim nazarlardan saklasın sizleri.

Bi kayboldum çenenize vurmuş maşallah.
Zozdemir canım maşallah size çok tatlısın göbişinle rabbim nazarlardan saklasın sizleri.

Sen anca kaybol Hatçeeeeeeee hiç ilgilenmiyosun bizle küstük
Toplanın kızlar gidiyozzzzz küsüyozzzzz

Ay bana geldiler yine hayır olsun

bi kayboldum çenenize vurmuş maşallah.

teşekkür ederim haticem amin seni de böyle görmek nasip olur inşallah da hatcem kızlarında dediği gibi sen buaralar ortalardan çok kaybolur oldun ne işler çeviriyon bakem sen

teşekkür ederim haticem amin seni de böyle görmek nasip olur inşallah da hatcem kızlarında dediği gibi sen buaralar ortalardan çok kaybolur oldun ne işler çeviriyon bakem sen

oyun oynuyor o oyun bak yine yokoldu , sen görürsün hatice , küyoruz kızlar , bir iki üç küstük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…