Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ah canım ne tatlı olmuşsunnnnnnnn sen öyleeeeeeeee
Allah nazarlardan saklasın inşallah seni ve oğluşunu

teşekkür ederim tatlım amin.. darısı artık sizin başınıza

maşallahhh maşallahhh...
profilden genişledik baya be

sağol canım benım bende seni merak ederiyrum nasıl oldun acaba seni de görelim

slmn alykm kızlar nasılsınız ya ben bişey hissetmyrm sadece hafif batma oluyo arada bulantım yok sizce normalmi

aleyküm selam canım iyidir ne olsun, doktora gittin mi canım kan verdin mi yada ne kadarlık şimdi , tansel de bulanmıyor dedi de şimdi banyo ile arkadaş oldu , bulanır canım merak etme sen acele yok:)

aleyküm selam canım iyidir ne olsun, doktora gittin mi canım kan verdin mi yada ne kadarlık şimdi , tansel de bulanmıyor dedi de şimdi banyo ile arkadaş oldu , bulanır canım merak etme sen acele yok:)

gitmedm gitmicemde yavaş yavaş yaşayacgm bu sefer ya korkum var aslında rahatım busefer bilmyrm ama bi rahatlık var bende o yüzden illaki gidip ögrenme gibi bi hırs yok bayrama kadar biraz daha geçsn gidip keseyle birlikte ögrenmk istyrm ama batın üzernden 1 hafta geçti sanırım 5 haftalık

sat ne canım hesaplayalım netten hemen

slmn alykm kızlar nasılsınız ya ben bişey hissetmyrm sadece hafif batma oluyo arada bulantım yok sizce normalmi

normal bende batma ble olmamıştı 7-8 hafta gibi bulantı ve kusmalarım başlamıştı bende niye bende hiç belrti yok diye ortalarda geziniyordum için rahat olsun

çok tatlı çıkmışsın sen ya ama çok kilo almıyosun galiba maşallah diyeylm bide

teşekkür ederim canım benim seni de görüces inş.

maşallah allah tamamına erdirsin çok güzell küçücük göbeğin varrrrr

sağol tatlım darısı size inş.

bide kızlar ya asitli içeçekleri çok severm gerçi eşim eve pek koymaz misafirler getrmşti hamileligi ögrenmeden bikaç gün önce baya içtim ve şimdide arada tek tük içiyrm dogrumu

rica ederm tatlım inş ya çok sagol canım

bide kızlar ya asitli içeçekleri çok severm gerçi eşim eve pek koymaz misafirler getrmşti hamileligi ögrenmeden bikaç gün önce baya içtim ve şimdide arada tek tük içiyrm dogrumu

çok fazla içmemeye çalış günde zaten 1 bardak çebiliyorsun doktorlar o kadarına izin veriyor

siz bana neden selam vermiyorsunuz??????
küstükkmüü???
bak gideceğim buralardan haaa

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

içme canım asitli şeyler bırak artık onları zararlı onlar artık sana ve bebişine:)

amiiiiiiiiiiiinn darısı başıma darısı başımıza

Gızlaaar Gızlar gelem mi yanağğğğnızdan öpemmi ,
Sizzz kociişlerin goynundaaaa ben bu uçuktannnnnnnn ölemmi
diri dit diri diri dit diririririr

Tam çalışmalara başliycakken bu uçuk bana revaaamı uleeeeeen

canım bence git bi kan testi yaptır değerlerini telefonda doktoruna söyle o sana ne kadarlık olduğunu zaten değerlerine göre söylüyor ona göre gidersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…