- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.921
Ah canım ne tatlı olmuşsunnnnnnnn sen öyleeeeeeeee
Allah nazarlardan saklasın inşallah seni ve oğluşunu
maşallahhh maşallahhh...
profilden genişledik baya be
teşekkür ederm kızlar.. son halimiz işte Eki Görüntüle 283014
slmn alykm kızlar nasılsınız ya ben bişey hissetmyrm sadece hafif batma oluyo arada bulantım yok sizce normalmi
teşekkür ederm kızlar.. son halimiz işte Eki Görüntüle 283014
aleyküm selam canım iyidir ne olsun, doktora gittin mi canım kan verdin mi yada ne kadarlık şimdi , tansel de bulanmıyor dedi de şimdi banyo ile arkadaş oldu , bulanır canım merak etme sen acele yok:)
gitmedm gitmicemde yavaş yavaş yaşayacgm bu sefer ya korkum var aslında rahatım busefer bilmyrm ama bi rahatlık var bende o yüzden illaki gidip ögrenme gibi bi hırs yok bayrama kadar biraz daha geçsn gidip keseyle birlikte ögrenmk istyrm ama batın üzernden 1 hafta geçti sanırım 5 haftalık
satım 1 eylül canımsat ne canım hesaplayalım netten hemen
slmn alykm kızlar nasılsınız ya ben bişey hissetmyrm sadece hafif batma oluyo arada bulantım yok sizce normalmi
çok tatlı çıkmışsın sen ya ama çok kilo almıyosun galiba maşallah diyeylm bide
maşallah allah tamamına erdirsin çok güzell küçücük göbeğin varrrrr
bide kızlar ben normalde turşuyu çok severm ve bayada bi turşu yaptım ve yiyiyormda sizce sakıncalımı
satım 1 eylül canım
normal bende batma ble olmamıştı 7-8 hafta gibi bulantı ve kusmalarım başlamıştı bende niye bende hiç belrti yok diye ortalarda geziniyordum için rahat olsun
teşekkür ederim canım benim seni de görüces inş.
sağol tatlım darısı size inş.
bide kızlar ya asitli içeçekleri çok severm gerçi eşim eve pek koymaz misafirler getrmşti hamileligi ögrenmeden bikaç gün önce baya içtim ve şimdide arada tek tük içiyrm dogrumu
siz bana neden selam vermiyorsunuz??????
küstükkmüü???
bak gideceğim buralardan haaa
bide kızlar ya asitli içeçekleri çok severm gerçi eşim eve pek koymaz misafirler getrmşti hamileligi ögrenmeden bikaç gün önce baya içtim ve şimdide arada tek tük içiyrm dogrumu
normal bende batma ble olmamıştı 7-8 hafta gibi bulantı ve kusmalarım başlamıştı bende niye bende hiç belrti yok diye ortalarda geziniyordum için rahat olsun
teşekkür ederim canım benim seni de görüces inş.
sağol tatlım darısı size inş.
gitmedm gitmicemde yavaş yavaş yaşayacgm bu sefer ya korkum var aslında rahatım busefer bilmyrm ama bi rahatlık var bende o yüzden illaki gidip ögrenme gibi bi hırs yok bayrama kadar biraz daha geçsn gidip keseyle birlikte ögrenmk istyrm ama batın üzernden 1 hafta geçti sanırım 5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?