Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sen gel ama öpme uçuklu uçuklu,,kocacıım öper benii
engel olmz korkma orayı kapatırsın görmez kocan uçuğunu

hahahahha:):) adama da geçireceksin uçuğu yokhhh iyileştir biran önce:):)

hadi ya ben bir bardak bile izin vermylr diye biliyrm canım ya yanlışmıyım

AL CANIM SANA AÇIK AÇIK CVP

Hamile kalınca kafein alımını mutlaka bırakmalı mısınız?

Her zaman değil. Aşırıya kaçmamak kaydıyla kafein içeren içeceklerin keyfine varabilirsiniz. Yapılan pek çok araştırma hamilelik sırasında alınan az ya da orta düzeyde kafeinin bebek ya da anne adayına zarar verme riskinin düşük olduğunu göstermektedir. Orta düzeyde kafein (300-400 mg) günde 2-3 fincan granül kahveye denk gelmektedir.

teşekkr tatlım anladım ama ben yinede çok içmeyeyim demi peki kızlar saçımı boyatacaktım sakıncalı olurmu ya kararsız kaldım nette kimisi olmaz diyo kimisi olur diyo ya çokta hazırladım kendimi

kızlar sizi güldüreyimmi???
şu anda pc nin ekranında sinek var,
ben mausun imlecini gezdiriyorum oda takip ediyor
onunla oynuyorum,evcil sineğim var artık ,
ama arada kızdırıyor burnuma falan geliyor :83:
malum cam kapı açamıyorum çıksın diye(hala ustalarım gitmedi de)

ahh kıyamam ben sana öpim geçsin o zaman

Sorma hayatım yaaaaaaa

sen gel ama öpme uçuklu uçuklu,,kocacıım öper benii
engel olmz korkma orayı kapatırsın görmez kocan uçuğunu

Öpmem zaati acıyo dudağım kocalarınız öpsün sizi banane
Görmesi sorun değilde temas anında problem olabilir diye düşünüyorum

hahahahha:):) adama da geçireceksin uçuğu yokhhh iyileştir biran önce:):)

Bencedeeeeeeeeeeee geçmesi lazım acilen krem süre süre bi hal oldum :)

teşekkr tatlım anladım ama ben yinede çok içmeyeyim demi peki kızlar saçımı boyatacaktım sakıncalı olurmu ya kararsız kaldım nette kimisi olmaz diyo kimisi olur diyo ya çokta hazırladım kendimi

boyatma doktorlar 3 aydan sonraya izin veriyorlar bende 4. Ayda boyattım

hadi ya peki boyatıp sıkıntı yaşayan varmı bildgn canım bide sen kuaförde boyattın demi hangi renge

Bencede boyatma canım kimyasal şey sonuçta kokusu bile yetiyo insanı bayıltmaya,
4 aydan sonra çok istersen boyatırsın.

hadi ya peki boyatıp sıkıntı yaşayan varmı bildgn canım bide sen kuaförde boyattın demi hangi renge

canım boyatıpda sıkıntı yaşayan duymadım internetten de araştırdım ilk haftalar da boyatanda varmış bişi olmamış zaten kanıtlanan bişi yok ama bebeğin 3 ay da organ gelişimi oluyor ya o ve üç aya kadarda da senn kanınla besleniyor çok düşük ihtimal olsada boya saç diplerinden kana karışırsa falan die doktorlar tedbir alıyor sadece anladın mı

sagol canım ya şimdi baktım bi araştırmada sıkıntı olmaz boyatabilirsiniz diyo ne biliyim bakalım artık sen nasılsın şeker

Zuhalin dediği gibi canım kanıtlanmış bişey yokmuş ama için rahat etmesi açısından bi 4 ay bekle istersen,
İyiyim canım bi yaramazlık yok şimdilik günleri geçirmeye çalışıyorummmmmm işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…