- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.081
pasta derken canım bildiğimiz yaş pasta mı yoksa sütlü tatlı mı
ayyy gel bi sarılayım sanainşallah teyzeyi bak nasıl mutlu oldum
buluşuysnz demek ha bize bişey diyen yok ay bu kız gelemez diyen yok ama haksızlık bu
anammmm yokhhh biz hiç yaşlanmayacağız kızzz baksana cilt falan kırışmayacakmış , ömrü uzatıyormuş falan
ne diyor bunlar yaa bir haftadır ruh gibi dolaşıyorum dopingmiş bittim ben bee bittim
Melekkkkkkk günaydın kuzum naber
Kızımmmm geleceğe yatırım bu bırak şimdi ruhu muhu, altın aldın yok say yastık altında farzet
10 yıl sona havanı atarsın kırışmış arkadaşlarına
keşkeeeeeeeeee ama olsun ben kendmi var gibi hissederm bide tam acayip bi kocam var nereye gidilcekse oda gelick inan küçük bi ilçedeym 2 dakikalık yola beni bırakıyor yada bırakıcak birini buluyo annemlere bile sayılı günle bırakıyo hesap yapıp öyle gidiyrm bu arada yarın gidiyrm kızlar çok heyecanlıyım çok özledm bizimkileridarılmayın yaaa tanselim de bozulmuş , glebilseniz keşke ama uzaktasınız atlayın gelin o zaman bitanelerim benim sizi hiç unutur muyuz biz
buluşuysnz demek ha bize bişey diyen yok ay bu kız gelemez diyen yok ama haksızlık bu
kocaman sarılıyorm tatlıma bennnnnnn ya sütlü degl canım çok farklı bi kek olabilir yada pasta olabilir ama çokta masraflı bişey olmasın çünkü limitimi doldurdum geçen ay yada ne biliyim farklı bi kurabiye olabilir sen bildklerini ver belki farklı gelr canım
kocaman sarılıyorm tatlıma bennnnnnn ya sütlü degl canım çok farklı bi kek olabilir yada pasta olabilir ama çokta masraflı bişey olmasın çünkü limitimi doldurdum geçen ay yada ne biliyim farklı bi kurabiye olabilir sen bildklerini ver belki farklı gelr canım
evet soracaklar cildinizin güzellik sırrı nedir?
cevap: sizde bir velet yapın ama hemen olmasın cildinize ışıklık kazandırın:60
keşkeeeeeeeeee ama olsun ben kendmi var gibi hissederm bide tam acayip bi kocam var nereye gidilcekse oda gelick inan küçük bi ilçedeym 2 dakikalık yola beni bırakıyor yada bırakıcak birini buluyo annemlere bile sayılı günle bırakıyo hesap yapıp öyle gidiyrm bu arada yarın gidiyrm kızlar çok heyecanlıyım çok özledm bizimkileri
bugün tatlım yaaaaaaTatlım sizde gelin keşke hepimiz buluşabilsek yaa
Bende bi tarif olcaktı browniye benzer bişiydi sanırım, aklımda değil ama ya bgne mi lazım sana
Yarın getireyim sana olursa
tabi teyzesi ne demek ya hiç sorma bazen neden böyle yaptıgını söylüyr onu anlıyrm ama bazende çok sıkılıp isyan ediyrm ama allah razı olsun kocamdan inanın hep destekçim hep yanımda olmaya çalışıyo kimsem yok diye burda bazen arkadaşları sitem ediyr baya ama işte bazende sıkılıyrm bu durumdan farklı kimseler görmk istyrm artık bende çokmu nankör oldum ne bazende hiç benmle ilgilenmysn diyrm delirdmmi ne yahahahaha
Veletler biliyoda gelmiyo demekki, anam azcık güzelleşsin zaten ben çıkınca yeterince çökertçem diyodur
Ah canım keşke görüşebilsek,
Yaa sizin bu kocalarda ne böyle gardiyan gibi, valla sabır versin allah
Ben deli oluruum öyle şeyeee
Bizdende selam söyle canım annenlere bebişinin teyzelerindennnnnnnn
hahahaha
Veletler biliyoda gelmiyo demekki, anam azcık güzelleşsin zaten ben çıkınca yeterince çökertçem diyodur
Ah canım keşke görüşebilsek,
Yaa sizin bu kocalarda ne böyle gardiyan gibi, valla sabır versin allah
Ben deli oluruum öyle şeyeee
Bizdende selam söyle canım annenlere bebişinin teyzelerindennnnnnnn
melekcim tiramisu sence nasıl , çok güzel oluyor ama size uyar mı?
kızım bizim veletler öyle çirkin ana istemez , ne kadar metroseksüel veletlerimiz var yarabbi
selam söyle anneciğine melekcim:):)
bana her pasta uyar canım ama dedm ya bu ay limit doldu ek alışverş yapamam onunda biraz şatavatları var almam gereken başka canım
başüstüne tatlım bu arada özlicem sizi kızlar 1 hafta görüşemicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?