Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

pasta derken canım bildiğimiz yaş pasta mı yoksa sütlü tatlı mı

ayyy gel bi sarılayım sana inşallah teyzeyi bak nasıl mutlu oldum

kocaman sarılıyorm tatlıma bennnnnnn ya sütlü degl canım çok farklı bi kek olabilir yada pasta olabilir ama çokta masraflı bişey olmasın çünkü limitimi doldurdum geçen ay yada ne biliyim farklı bi kurabiye olabilir sen bildklerini ver belki farklı gelr canım

anammmm yokhhh biz hiç yaşlanmayacağız kızzz baksana cilt falan kırışmayacakmış , ömrü uzatıyormuş falan
ne diyor bunlar yaa bir haftadır ruh gibi dolaşıyorum dopingmiş bittim ben bee bittim

Kızımmmm geleceğe yatırım bu bırak şimdi ruhu muhu, altın aldın yok say yastık altında farzet
10 yıl sona havanı atarsın kırışmış arkadaşlarına

Kızımmmm geleceğe yatırım bu bırak şimdi ruhu muhu, altın aldın yok say yastık altında farzet
10 yıl sona havanı atarsın kırışmış arkadaşlarına

evet soracaklar cildinizin güzellik sırrı nedir?
cevap: sizde bir velet yapın ama hemen olmasın cildinize ışıklık kazandırın:60

darılmayın yaaa tanselim de bozulmuş , glebilseniz keşke ama uzaktasınız atlayın gelin o zaman bitanelerim benim sizi hiç unutur muyuz biz
keşkeeeeeeeeee ama olsun ben kendmi var gibi hissederm bide tam acayip bi kocam var nereye gidilcekse oda gelick inan küçük bi ilçedeym 2 dakikalık yola beni bırakıyor yada bırakıcak birini buluyo annemlere bile sayılı günle bırakıyo hesap yapıp öyle gidiyrm bu arada yarın gidiyrm kızlar çok heyecanlıyım çok özledm bizimkileri

buluşuysnz demek ha bize bişey diyen yok ay bu kız gelemez diyen yok ama haksızlık bu

Tatlım sizde gelin keşke hepimiz buluşabilsek yaa

Bende bi tarif olcaktı browniye benzer bişiydi sanırım, aklımda değil ama ya bgne mi lazım sana
Yarın getireyim sana olursa

dur hayatım bi araştırayım hemen yardımcı olacağım sana:)

evet soracaklar cildinizin güzellik sırrı nedir?
cevap: sizde bir velet yapın ama hemen olmasın cildinize ışıklık kazandırın:60

hahahaha
Veletler biliyoda gelmiyo demekki, anam azcık güzelleşsin zaten ben çıkınca yeterince çökertçem diyodur

Ah canım keşke görüşebilsek,
Yaa sizin bu kocalarda ne böyle gardiyan gibi, valla sabır versin allah
Ben deli oluruum öyle şeyeee
Bizdende selam söyle canım annenlere bebişinin teyzelerindennnnnnnn

tabi teyzesi ne demek ya hiç sorma bazen neden böyle yaptıgını söylüyr onu anlıyrm ama bazende çok sıkılıp isyan ediyrm ama allah razı olsun kocamdan inanın hep destekçim hep yanımda olmaya çalışıyo kimsem yok diye burda bazen arkadaşları sitem ediyr baya ama işte bazende sıkılıyrm bu durumdan farklı kimseler görmk istyrm artık bende çokmu nankör oldum ne bazende hiç benmle ilgilenmysn diyrm delirdmmi ne ya

kızım bizim veletler öyle çirkin ana istemez , ne kadar metroseksüel veletlerimiz var yarabbi

selam söyle anneciğine melekcim:):)

bana her pasta uyar canım ama dedm ya bu ay limit doldu ek alışverş yapamam onunda biraz şatavatları var almam gereken başka canım

o zaman canımcım sen güzel bir kek yap kalıpta , üzerine çikolata sosu hazırla güzelcene dök üstüne onun üzerine de hindistan cevizi serp mis gibi olur,
bide haşhaşlı kek var süper oluyor üzerine hazır marmelatlar var sürüyorsun çok pahalı değil 2 lira falan minik paketlerde o da süper oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…