- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.061
ohh şükür sonunda birileri teşrif edebilmiş sabahın 7'sinden beri burdayım sıkıntıdan patladım günaydın herekese
haınler nalcaklar sızı kımse dememıskı tansel nasıl gelcek dıe
ama olmazkı kambersız tadı cıkmazkı ama ama ama ama ama
aamaaa ben gelememkiiii
aleyküm selam melekcim , nasılsın evet kimsecikler yok topicte , veletler tekmeleyin bakayım analarınızı, haticem , yokhhh hadi ben sizi tekmeleyeceğim şimdi:)
günaydın kızlar hepinize....
çok yorgun bedbah bi durumdayım , uykusuzluktan geberiyorum , ateşler basıyor beni, ne zormuş velet sahibi olmak ahh ahhh ne olacak halimiz , kocişle isyan bayraklarını çekmeye başlayacağız sanırım uzun bi süre sırt sırta dönüp uyuruz
ohh şükür sonunda birileri teşrif edebilmiş sabahın 7'sinden beri burdayım sıkıntıdan patladım günaydın herekese
yokh senin ateşini ölçeceğim ben , bi günaydın der insan başka topiclerde gez sen
Kuşum yaaa gelsen ne süper olur,
Bi çıkartma da Bursa' da yaparız olmazsa kızlar gelsin istanbuldaaaan
Serfikimmm günaydın dur sakin tekmeleme bizi kalktım geldim ben hatçeyi bulalım :)
Ya millet kazayla fln hamile kalıyo ya deli oluyorum biz bu kdr çalışıyorz,
Emeğe saygı yok hiç
Bizde dün itibariyle açılışı yaptık, bakalım yarındoktor ne diyecek dırın dırın dırınnnnnnn
Geldik kuşummmmm geldik bizim mesai 9 da vallaa pcyi açar açmaz atlıyorum buraya napim :)
Yaaaaaaa ilk buraya yazdım tabikideeeeeee görmedinki sennnnnnnnnn :26:
Tablo takip ediyorum bu yine ölççem :)
Off bugün çok yoğun bigün fazla takılamıycam sizlerle öğlene kadar işler nasıl full anlatamam,
Yapılacak listem bi kabarık bi kabarıkkkkk
Birazdan uçarım ben
hatice gelmedi bak daha , valla burnumdan soluyorum , tekletmesin kendini herkesi topicte istiyorum bugün heyytttt
perişanız yokh perişan , garip kocam bel ağrısından ölüyor , bittik biz yaa sürekli dua ediyorum Allah ım bu emeklerimiz karşılıksız bırakma diye ahh ahhh
hiç sormay yaa benim görümcem iki defa yapmış hemen kalkıp yıkanmış beklememiş hemencik hamile kaldı...
hadi açılışın hayırlı ve uğurlu olsun bana bak stres falan yapma heee pozitif düşün beynine hükmet anlaştık iyi çalışmalar sizee:):):)
yaaaa gitme uffff , işlerini çabuk bitir o zaman senin espriklerine ihtiyacım var yokhhhhhhhhh
Öyle valla pozitif düşüne düşüne bi hal oldum dünden beri,
Eşime bile bişey demedim üstüne konuşup evde canımız sıkılmasın diye,
Yarın belli olacak bakalımmmmmmmm, inş hayırlı haberlerle gelirim..
Anlayabiliyorum vallaa çok zor ya hergün hergün bide farklılık yaratmaya çalışıyosun böyle heyecan olsun fln derken insanın et kesiyo vücudu
Akşam ben kalkmıyorum ya dalga geçiyo benle, huuu komşu daha ne kadar yatıcan öyle diyooo
Suss dedim dinleniyorum ben ondan değil şey mey kem küm yemediiiiiiii tabi
Ay sinir oluyorum şu düştüğümüz hallere bak
Ben her fırsatta kaçıp gelerim inş kuzum, bende sizi istiyorummmmm yavrularım benim
Kızz uyuyamı kaldı bu millet kimse yok ortada
Çıkıp kartalda bizi bekliyo olmasınlar
zaten pozitif düşünmekten felsefeci olup çıkacağız burda
vucüt mu kaldı yaaa çöktüm resmen hasta olmaktan korkuyorum ,
hahahaha komşu kalk hee ay bi alemsiniz yaaa, dinlen güzelim sen dinlen kocana da ne oluyor ki allah allah
canım yatarsın kalkarsınbenim kocamda yat diyor kalkma ama ben hiç kalkmadım bu sefer yokh Allah affetsin
sabaha kadar yattım bu ay da taktik değiştirdim:)
Ay benimki ayrı bi vakka böyle şeylerle olcağına inanmıyo
Olanların nasıl oluyomuş olacağı varsa olurmuş, çok biliyo
Nereye yatıcan vallaa odadan çıkıyo ben bi sigara bi çay içim keyif yapim bari sen yat diye bağırıyo bide bana içerden
Uyuzzzzzz nolcak
Dayanamayıp kalktım 20 dk sonra :)
Yatma vakti olsa şu iş direk uyucam ama, illaa işlerim oluyo geri kalkıyorum yrm saat snra falan ..
Kızzz öyle deme dün seksin faydaları diye bi yazı göndermiş arkadaş say say bitmezzzzz hatta okuyunca dedim
Biz bu tempoyla 100 yaşına kadar yaşarız, bulabilirsem yolliyim sana
Taktikler inş tutcak bu ay bebişim yine sebepsizz bi heves bi ümit var içimde :)
valla senin kocada bi alem heee nisbet yapar gibi bağırıyor işin zor güzelim senin :):)
gönder bakıyım şu ayzıyı biz bu çalışma ile dediğin gibi dünyaya kazık çakarız :):)
benim adetim bittiğinden beri kendimi hamile gibi hissediyorum neden acaba :):):)
çok şükür gelebildnz kızlar ya canım sıkıldı bide kızlar kolay pasta tariflerine ihtiyacım var farklı olsun eşimin arkadaşları için yapıcam
çünkü teyzesinin güzeli gelck allahın iznyle ondan canım
Ahaaaaaa buldum bak
http://kisiselbakim.milliyet.com.tr/seks-ilac-gibi-geliyor-/kisiselcinselsaglik/haberdetay/31.10.2011/1457508/default.htm?ref=milliyet_anasayfa
aman yaa olmamıştı düzelttim şimdi heh sinir geldi
valla senin kocada bi alem heee nisbet yapar gibi bağırıyor işin zor güzelim senin :):)
gönder bakıyım şu ayzıyı biz bu çalışma ile dediğin gibi dünyaya kazık çakarız :):)
benim adetim bittiğinden beri kendimi hamile gibi hissediyorum neden acaba :):):)
çok şükür gelebildnz kızlar ya canım sıkıldı bide kızlar kolay pasta tariflerine ihtiyacım var farklı olsun eşimin arkadaşları için yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?