Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Yaa feys yok bende sizin için bi tane kaçak açsammı acep
Bende yakama karanfil takarım artık ordan bulursunuz beni
Yada dur huni taksam daha manalı olur kolay seçersiniz aaaa bu bizim deli diye

valla bende öyle kıskanç koca varki atlada eşeklede yollamaz cancağızım kocaeli nde yaşıyorum ben ama benim adam öyle fenaki yalnız evden bile çıkarmaz desem yeri bide ööle istanbullara hayatta yollamaz

Yaaa öyle hadi ben istanbula gidiyorm desem benimkide cırlar da
Hazır ordayken işte bende işi bitirmeye çalışıyorum allahtan gidecem plan var
Şirket toplantısı olunca karışamıyo, bi gece kalıyoruz bide oh kafa dinliyorum

benim kocam öyle böyle değil ama anlatsamda belki inanamazsın abartıyosun dersin
araba alana kadar anneme ayda 2-3 kez anca gidiyordum çünkü otobüse bindirmiyor ticari taksiyle gidiyom onada bütçe dayanmıyor canım
kendi olmadan çarşıya bile göndermez

napmışsınız siz öle yaa bi kayboldum 15 sayfa olmuş beee... allah gevezeliğinizi daim etsin.

teşekkür ederim tatlım amin.. darısı artık sizin başınıza

sağol canım benım bende seni merak ederiyrum nasıl oldun acaba seni de görelim
en yakın zamanda koca göbeğimlen resmimi eklicem bende:)

bide kızlar ya asitli içeçekleri çok severm gerçi eşim eve pek koymaz misafirler getrmşti hamileligi ögrenmeden bikaç gün önce baya içtim ve şimdide arada tek tük içiyrm dogrumu

canım gaz problemi yaşarsın. içme öle şeyler ara ver tadına bak arada sırada.

hakıında hayırlısı olsun inş. gönlünde yattığı gibi bi bebeğin olur inş. bende ilk başlarda görmüştüm böle bi rüya bebeğime banu diolar bnde o ne biçim isim diyip azarlıyodum milleti:)

kızlar bizde buluşalım mııııı

19-26 kasım kim nezaman müsaitse yazsın ozaman kızlar ayarlayalım şimdiden herkes işini ona göre ayarlasın işim çıktı diyemez kimse

ben uyarım kadıköyde tam uygun bu iş için ortada :)

aralığın kaçında burdasın sana uyalım ozaman ne dersiniz kızlar

kızlar buluşalım süper olur valla. bana tüm tarihler uyar allahtan bi mani çıkmazsa yanı başınızda olurum.

hülyacım çok sevndm senn adına inş hep böle sağlıkla büyür bebeğin...

Seninki baya umutsuz vakkaymış zor valla canım, allah yardımcın olsun:26:

Esmacımmm aralıkta kısmetse buluşcaz yarınyine konuşuruz
Kociş geldi beni bekliyooo ben kaçıyorum öptüm kuşlarımmmmm

hoşgeldin lugesma.....................

anamm aralığa çok var beee:) ozaman iyice büyürüz yuvarlanarak geliriz artık :)

hoşgeldin lugesma.....................

hoşbulduk tatlım. işyernde son fasıllarımı yaşıyorum. yaşasın eve gitmekkk....

haınler nalcaklar sızı kımse dememıskı tansel nasıl gelcek dıe
ama olmazkı kambersız tadı cıkmazkı ama ama ama ama ama
aamaaa ben gelememkiiii

slmn alykm topik kimse yok ama ben geldim şimdi kuzularım kalkmıştr ama anneleri uyuyormu ne

aleyküm selam melekcim , nasılsın evet kimsecikler yok topicte , veletler tekmeleyin bakayım analarınızı, haticem , yokhhh hadi ben sizi tekmeleyeceğim şimdi:)

günaydın kızlar hepinize....

çok yorgun bedbah bi durumdayım , uykusuzluktan geberiyorum , ateşler basıyor beni, ne zormuş velet sahibi olmak ahh ahhh ne olacak halimiz , kocişle isyan bayraklarını çekmeye başlayacağız sanırım uzun bi süre sırt sırta dönüp uyuruz

ohh şükür sonunda birileri teşrif edebilmiş sabahın 7'sinden beri burdayım sıkıntıdan patladım günaydın herekese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…