• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın hayatım ben de dinlenmişim bu hafta
normalde eşimin ailesinin yanına giderdik bu bayram gitmedik ben yola gitmek istemediğim için iyi oldu bana göre

gece geç saate kadar uyuyamadım şimdi de işteyim gözümden uyku akıyor böyle işte

normalde eşimin ailesinin yanına giderdik bu bayram gitmedik ben yola gitmek istemediğim için iyi oldu bana göre

gece geç saate kadar uyuyamadım şimdi de işteyim gözümden uyku akıyor böyle işte

canım uykusuzluk zor yaa bu aralar bnde uyuyamıyorum. zaman ilerledikce daha az uyucaz :( ama evde olmak okadr iyi geldiki bana. pazartesi iş başı yapcam inş. evn tadını çıkarıyorum...:)

canlarımmm nasılsınızz...
okadr hızlı yaşadıkmki bu bayramı anlatamam:)
hiç aklımızda yokken cuma günü memlekete yola çıktık. kabus gibiydi valla.
eşimle biz aynı memleketliyz. kayın validem orda. kurbanda orda kesilecekti. annem babam ve teyzem gidecekelrdi ama babamın izin işi olmadı, teyzemde hemen işe başlamak zorunda kaldı. kardeşim izin aldı annemi götürecekti. cuma günü kardeşim kaza yaptı. sanayiye götürmüş arabayı yola çıkmadan kontrol ettirmek için ama gerizekalının biri babamın sıfır aldığı binmeye kıyamadığı arabasını yamulttu :( çok şükr kardeşimde bişi yok. oda kaza olunca eşimi aramş hemen abi koş gel die.oda gitmiş yanına hemen. cuma günü fna yoğundum zaten hiçbşeyden haberim yoktu. eve geldim haberim oldu bunlardan. akşam 10 gibi anca eve gelebildiler. babamda yalnız gitmesnler sizde gidin dedi araba boş gidio rahat edersn dura dura gidersnz flan die aklımıza girdi. eve gelip 2 parça bişi aldım ve yola çıktık:) okadr hızlı olduki herşey rüya gibiydi. güzel bi bayram oldu memlekette büyükler falan olunca çok memnun oldular. dün gece geldim evme daha yeni geliom kendime.
bugn sabahta gittim tetenoz aşımı vuruldum çok şükür korkuttuklaarı kadar kötü deilmiş. yeni yeni sızlanma başladı. bebeğimn kalp atışlarınıda dinledim :) ebe çok yaramaz hareketli bişi olcak maşallh olması gerekenden çok çok iyi kalp atışları dedi maşallah kuzuma.:nazar:ama tansiyonumuz biraz düşük. akşamada kendi doktorumuzla randevumuz var görcem kuzumu bugün.
ayy ne gevezelk yaptım yaa. evde olmak enerjimi yükseltti. pazartesi iş başı yapcam. eee sizler nerdesnizz....

naber esmacımmm iyi gezmişsin bakıyor , bayramın güzel geçmiş ne güzel, bu arada geçmiş olsun kaza ile ilgili Allah tan bişey olmamış...

günaydın canım nasılsın uykucuk var herhalde:)

Canlarım tünaydınnnnnnnnnnnnnn :)
Çok özledim sizi nasılsınızzz?
Ben iyiyim bayram biraz yorucuydu aile ziyaretleri falan derken koskoca 4 gün bitti,
Bugün böyle sersem tavuk gibi dolaşıyorum :27:

merhaba kızlar....
ben bu msjı yazarken hepınız nerde neler yapıyorsunuz nelere kızıyor nelere guluyorsunuz kımbılır...
hepnızı ole cok ozledım kı anlatamam... hayatım hızlandırılmıs fılm tadında gecıyo bu aralar yasadıgım son hayalkırıklıgına uzulecek vaktı bıle bulamıyorum desem yerıdır..yakınımda kım varsa hepsının basında ayrı bı stres 2011 hakıkaten fena bozguna ugrattı bence benı ve sevdıklerımı sımdı dusununce bu yorumu yapıyorum Rabbım dermansız dertler vermesın ınsallah gecmısı okudum bıraz sızden haber almadan yasayamaz olmusum onu fark ettım sanal da olsanız hepınız somut olarak varsınız benım ıcın gormesemde hıcbırınızı taa uzaklardan bıle hıssedebılmek yetıyo...bu arada en cok foto muhabbetınızı kıskandım bı doneyım aranıza ben de gorcem hepnızı tek tek anlamam bak:))
baya uzun yazdım dmı napım ama cok ozledım sızı..gırmısken yazmadan gecmek ıstemedım..
memleketımdeyım ben sımdı arefe gunu geldım kafamı dagıtmak ıcın..bı sure burda kalıcam evde net var ama yogunluktan takılabılırmıyım bılmıyorum
annem uzerıme tıtrıyo yazık psıkolojım cok bozuktu onunla telde konusurken kadın mahvolmus benı dusunmekten ama sımdı daha ıyıyım bunu ben bıle hıssedıyorum aılemı gormek cok ıyı geldı bana..
bu arada hızlandırılmıs fılm demıstım ya ondan kastım suydu ev sahıbımız oglunu evlendırıyormus memleket donusu ev tasıma telasımız baslıyo dedım ya hersey o kadar ust uste gelıyo kı nyse vardır bunda da bı hayır napalım basa gelen cekılır ole degıl mı neyse cok uzattım canlarım bayramız kutlu mutlu olsun bu aradında seker tadında gecsın gunlerınız ınsallah gırıp cıktıkca ıyı haberlerınızı beklıyorum hepnızı opuyorum tek tek mektubuma son verıyorum ozleyın benı bakalımmm tamamm mı:))))

oyyy kuzummmmmm geldin demek , hoşgeldin sefa getirdin , sanırım iyisin hep iyi ol , kafanı dağıtmışsın ne güzel Rabbim sana yardımcı oluyor bak bi şaret belki de evinden taşınman yeni evinde meleğin seninle olur inş, uğur getirir sana , greenmoon da talındığında yeni evine hediye olarak gelecek dedim bak hamiş o da , bak gör sende hamile kalacaksın....canım benim yaaa gir de bol bol sohbet edelim seni iyi hissettim yaa çok mutluyum:):)

herkese iyibayramlar kızlar, inşallah bayramınız güzel geçiyordur, hiçbişeyi takmayın bayram bu moraller güzel olsun :16: bebek yok mu sorularını duymamazlıktan gelin, istemiyorum deyin, ben bu bayram bile çoğu kimseye söylemedim...

rose geçmiş olsun:5:, Allah en hayırlı zamanda sana, bu forumdaki arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin, hem bir kere hamile kaldın, yine kalırsın inşallah

ben de dün 5hft 5 günlükkken ilk ultrasonumu yaptırdım 13.3 mm keseyi gördük,içinde de nokta kadar bişey :1: herşey normal dediler, 10 gün sonra tekrar gidicem 7 haftalık olmuş olacak, bu kez kalp atımı bakıcaklar. ama biraz endişeliyim ben 2-3 mm bebek görmeyi bekliyordum, neyse hayırlısı umarım büyür ve kalbi atar. eşim ultrasonu cebinde gezdiriyor bana bile vermiyor, hatta benimle isim kavgasına bile başladı saçma sapan isim buluyor bi de ısrar ediyor hayır benim dedğim olacak kesinlikle falan diye, kavga ediyoruz :1: canım ya inşallah bu sefer hevesimiz kursağımızda kalmaz

hepinizi öpüyorum kalp atımını gördüğümde size haber vericem.

canım nasılsın , bebişini görmüşsün Allah kucağına almayı da nasip etsin inş bitanem , hiç merak etme kalp atışlarını duyarsın pıt pıt sen kendine dikkkat et yeter, eşinde heyecanlı baksana cebinden ayırmıyor bebişin resmini ne güzel heyecanlar , arasıra gel haberdar et kendinden yorma kendini çok öpüyorum seni:):)

hoşgeldiniz güzeller....

serpilcim çok iyi gezdm valla. bide bebiş var die bişi yaptırmadılar sağolsunlar rahattım bu bayram:)
bağışıklık yapmışsınız valla özlüyorum hepinizi ben yaaa:)

Canlarım tünaydınnnnnnnnnnnnnn :)
Çok özledim sizi nasılsınızzz?
Ben iyiyim bayram biraz yorucuydu aile ziyaretleri falan derken koskoca 4 gün bitti,
Bugün böyle sersem tavuk gibi dolaşıyorum :27:

anaaaa yokh hoşgeldin yawww evde misin çalışıyor musun , özledim valla seni:):)
benim bayram eziyet gibiydi yaa iki gün aç yaşadım hiçbişey yiyemedim et görmekten :(:(
bugün de işe hiç gelmek istemedim:(

anaaaa yokh hoşgeldin yawww evde misin çalışıyor musun , özledim valla seni:):)
benim bayram eziyet gibiydi yaa iki gün aç yaşadım hiçbişey yiyemedim et görmekten :(:(
bugün de işe hiç gelmek istemedim:(

Hoşbulduk tatlımmmm bende sizi özledim valla attım kendimi hemen şuraya :)
Evdeyim canım kaç gündür dink dink gezmekten elime pc alamadım,
Dedim bugün ekip toplanmıştırrrrrrrrrrr gidiyim çimdikliyim dedim bizim kızları :60:

Hoşbulduk tatlımmmm bende sizi özledim valla attım kendimi hemen şuraya :)
Evdeyim canım kaç gündür dink dink gezmekten elime pc alamadım,
Dedim bugün ekip toplanmıştırrrrrrrrrrr gidiyim çimdikliyim dedim bizim kızları :60:

iyi yaptın güzelim sabahtan beri kimsecik yoktu, şimdi de yemeğe çıktılar sanırım...

eee nasıl geçti bayram çok mu gezdin de yoruldun , ben hiç bişey yapmadım serserm gibiydim bayram boyunca , kasık ağrım tuttu üç gün çektim yemekte yemedim zaten çok mutsuzdum o yüzden:(

dink dink gezmek ne yaaa
fink fink olcaktı :60:
Afyonumd aha patlamadı mazur görün :60:

Anammmm kızlar gelmiş yaşasın hepinizi çok özledim

bütün bayram kocabaş ziyaretiyle geçti akşam döndük bursadaydım bugünde işeteyim ama güzeldi

Anammmm kızlar gelmiş yaşasın hepinizi çok özledim

bütün bayram kocabaş ziyaretiyle geçti akşam döndük bursadaydım bugünde işeteyim ama güzeldi

geldik hatçem geldik, ben de çok özledim yaaa :)
3.gün ziyaretlerimi tamamladım bende , çok yorgunum ama 4 gün yetmedi bana
tatil istiyorum tatillll:52:

iyi yaptın güzelim sabahtan beri kimsecik yoktu, şimdi de yemeğe çıktılar sanırım...

eee nasıl geçti bayram çok mu gezdin de yoruldun , ben hiç bişey yapmadım serserm gibiydim bayram boyunca , kasık ağrım tuttu üç gün çektim yemekte yemedim zaten çok mutsuzdum o yüzden:(

Ah yavrum kıyamam niye öyle oldu yine üşüttün mü yımırtaları mı çatlattın bakiyim
Et olayı benide çok gerdi bi ilk gün yedim işte sonra zaten dediğin gibi aç kaldım
nereye gitsem etli yemek et suyu çorba öğğ kuscaktım
çalışmalar ne durumda senin artık gün sayıyosundur bebişler geliyo bebişlerrrrrrr
bayram bebişleri bunlarrrrrrrrrrrrrr ablaaaaaaaa :32:
Bende dün fln çatladım sanırsam yada bugün bilmiyorum artık,
Dün çalışma oldu yarında istanbula gitçez büyük ihtimal cuma cumartesi bişi yapamıcaz inş o araya denk gelmez :((
Onca emeğim boşa gitmesinnnnnnnnnn deliririm :52:

Back
X