- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.541
hadi bakalım merakla bekliyoruz bende 24ü gibi bekliyorum bakalım bi yımırtliyim da önce :))
inş bu son ayımız olur tatlım
kızlar ben mutfağa giriyorum az toparliyim yemeği fln koyayım uğrarım yine
öptüm sizi mucukkkkkkkk
tansellllllllllllllllllllllllllllll
serrrrrffffffiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gecmısı okuyordum naber tatlım bata az kalmıs hadı hayırlısı sakın memıslerını yoklama benımkıler hıc bır belırtı vermemıstı sonradan sıstıler
cok bög bög gezeyım dıe dua etme cok zoooorrrr bısı cunkııııı
iyidir güzelim yaa ne olsun batı bekliyorum işte, göğüsleri pek yoklamıyorum da arada sancı giriyor yoklamak zounda kalıyorum ama değişiklik yok:):) bişey sorcam canım yaa senin akıntın ne zaman başlamıştı bende akıntı falan yok
napıyım yaa ona da razıyım artık yeter ki hamiş kalıyım , sen ne alemdesin güzelim
yogun bı
cnm soyle anlatayım benım ılk gebelıgımdede aynısı olmustuda bundada yumurtlamamda 10 gun sonra cok cok acık pembe akıntı gelmıstı bellı belırsız yerlesme kanaması adı altındaydı tabı herkezde olcak dıe bısı yok sonra batıma yanlıs hatılamıyorsam 3 4 gun varken sarı ve beyaz karısımı akıntım oldu yıne ıntıhap sanırım demıstım sonra neyse oda 2 3 gun surdu bat zamanım gelınce kesıldı ogun ama gebelıgı ogrenınce o gunun aksamı yogun bı sekılde basladı ozellıkle yol yurudugumde daha yogun gelıyordu
fazla uzun yazmısım yaaa bu neeeeneyse baya acıklamalı oldu sanırım
cok sukurkı azalmaya basladı artık bayramdada bebegım yardım ettı gunde 1 kere cıkarmayla atlatık busabahta bı kere cıkardım suanda ıyıyım ama ne olur sonu bılemem ama sukur bakalım fırtına oncesı sessızlık deılse bıraz daha alıstık sanırım varlıgına veletın
benim bata yaklaşık bir hafta var canım, bayramın 3.günü sarı renkte bir akıntım oldu hatta şaşırdım çok çok uzun süreden beri olmuyordu dün kesildi, bide şunu farkettim dünkü ilişkide ve bir önceki ilişkide hiç dışarı akıntı olmadı kupkuruyum bugün ee nereye gitti bunlar:) sadece çamaşırı kirletecek kadar sarı akıntı oluyor o kadar , bugün hariç son 2 gündür de kasığım çok ağrıdı mesela
geçecek güzelim azcık daha sabır benim görümcem de fena halen geçmedi hemen hemen aynısınız onunla
Gızlarrrrrrrrr
yav bu fasulye pişmedi gitti 40 dk olduuu
nörüyonuz bakayım ben gideli
Tanselim hoşgelmişin iyisin inşş
Gızlarrrrrrrrr
yav bu fasulye pişmedi gitti 40 dk olduuu
nörüyonuz bakayım ben gideli
Tanselim hoşgelmişin iyisin inşş
yaaaaa ben hıc soylemedım ama yerı gelmısken soylıyım ben 26 altısında hamıle oldugumu ogrendım ve 25 bırlıktelık oldu
resmen baskaydı eskısı gıbı deıldı ben bıle anladım gebe oldugumu hemen sordum esıme oda fark etmıs boyle bosluk gıbı dedı gercekten bende oyle hıssettım bosluk vardı sankı bende ınsan anlıyor bıdahakıne dıkkat edın
kvaurmadın mı yaaa nasıl pişmedi ne kart fasulyeymiş
eve gitmek istiyorum yaaa dondum burda bizim patron yanıyor ateşli
biz donuyoruz
ıyı kuzum evde keyıf catıyormussun ohhh en ıyısı bende goya temızlık yapcaktım sadece yatak topladımbananeya kımse gelmıycek etmıycek
ayyy ben cık huy deıstırdım temızlık yapcagım gunleruyuyamaz kahvaltı yapmadan ıse baslardım bu gebelık benı bozdu sımdı pokk goturse ev umrum deıl havada bastı zaten yatıyorum keyıfle
fasulye ıcın 40 dak az dur bakalım ben bıkere 3 saat pısırdıgımı bılırım vallahı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?