Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşgeldin zuzu iyidir ne olsun buradasın ama yazamıyorsun:):) neyse ay sonu biter zuzu eve gider bize de bol bol yazar:):)

evet hemde sabah erkenden giriyorum ama siz olmuyorsunuz sonra siz giriyorsunuz ben yazamıyorum ama dediğin gibi aysonunu beklıyorum artık evden rahat rahat yazarım sizede hamilelikle lgili tiyolar veririm sizde hamile kalıcaksınız ya

ayyy inşallah bitanem yaaa hamile kalacağız dimi , ben bu çok çok heyecanlıyım bakalım gelecek mi teyzesi:)

gelir annem gelir neden gelmesin gelmemesi için bir sorun yokki ortada burdak herkes bell bir süre bekledi öyle hamile kaldı hiçbr sorunları olmadıkları halde halada beklyenler var yani bakma ilk geceden hamile kalan tek kişi benim bu kadar kişi bekleyipde daha yeni yeni gebe kalıyorlarsa anormal olan benim sanrım sizler değilsiniz zamanı gelince seninde olucak inş. sen sadece rahat ol bak ben çok rahattım bılıyormusun birliktelikten sonra banyoya g,ittim mesela ama olucağı varsa oluyor işte rabbim çok büyük emnim sennde bizimde dualarımızı görüyordur karşılıksız kalmaz

günayyydınnnnn canlarımmmm...

kocacımı işe gönderdm gözüme uyku girmedi, oğlumunda canı elma istedi kalktık bizde.
doktora gttk herşey çok iyiymiş kkızlar. tosunum 21 cm olmuş ve 310 gr.
göz kırptı bize, elleriyle oynuyodu okadr güzeldiki çok şükür raabbime. sizlerede nasip olsun inş.

rose tatlım çok mutlu oluyorum senin yazdklarını okudukca iyi olman beni heycanlandırıyo. hep iyi ol bitanem. bran önce taşın evine gel yamacımıza sohbetler edelm burda....
serpilim kaldı bir haftaaaaa güzel haberler gelcek senden inanıyorum buna. takıntı yapma yavrum.

inşallah canım benim, sen analarımızın yolundan ilerliyorsun ilk geceden hamiş kaldın neyin anormal gelenek ve göreneklere uyuyorsun biz de aman evliliğimizin tadını çıkaralım diye bekledik iyi halt ettik neyse kısmet böyleymiş zuzucuk bekleyen derviş muradına ermiş:):)

slm canım ya topige baştan başlamk güzel benm için daha ayrıntılı tanışmş olrz özge ben 1 yıldr evlym 10 aydı bebiş istyrm ama daha olmadı ve reglimin 9.günündym

slm arkadaşlar bende 6 aylık evliyim bizde bi bebeğimiz olsun çok istiyoruz ama evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz olmuyo çok üzülüyorum yaaa

günaydın canımmm, gitmişsin ama tek kaldım burada

tosun paşa iyiymiş maşallah oğluma benim , göz kırptı demek çapkın olacak bizim ki desene

esmaa ben bu sabah kasık yoklaması yaptım:) sırt üstü yaptım ayağımı bağdaş kurdum ve iki elimle kasıklarımı yokladım vee sağ kasığımda mercimek gibi bişey geldi parmağıma sol tarafta yok nedir ki o yumurtam mı benim kocama bak dedim yok korkarım dedi adet ol öyle değerim dedi

günaydın canımmm.. maşallah size ana oğul evde miskinlik yapın bakalım bizde yarın gidicez detaylı ultrasona girices ve biliyorsun bu ultrason daha uzun sürüyor yarım saat falan herşeyine bakıcaklar benim paşamın inş. bi sorun çıkmaz

aman canım o anam giller gibi olmam inş. ya o kadar o çucuklar nasıl baş ederim biz 4 kardeşiz ben o kadar nasıl doğururum nasıl bakarım kafayı yerim heralde

valla orasını sen düşün artık zuzummm pırt pırt yımırtlıyon demek ki hemen hamiş kaldığına göre , dikkatli bir şekilde korunman gerek yoksaaaaaa peşpeşe gelirler sonra da huni takar gezersin

Canlarım Günaydınnnnn,
Dündne beri nasılsınız? ya dün elektriklr gitti giremedim tekrar
40 yılda bi evde vakit geçireyim dedim ondada karanlıkta kaldım iyi mi :))
Bugün hava çok kapalı burda içim sıkıldı kızlar ya
Akşam elektriklerin olmaması bize yaradı kocişle sıkı çalıştık vee 2 günlüğüne emekliye ayrılıyoruz artık :)
Ateşim 3 drce çıkmış bu sabah sanırım çatlattım artık yımırtayı :))))

hepinize küstüm, kiminiz başka topiclerde, kiminiz henüz girmedi , kaldım bir başıma yaaa yazmayacağım bende görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…