- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.581
hoşgeldin zuzu iyidir ne olsun buradasın ama yazamıyorsun:):) neyse ay sonu biter zuzu eve gider bize de bol bol yazar:):)
evet hemde sabah erkenden giriyorum ama siz olmuyorsunuz sonra siz giriyorsunuz ben yazamıyorum ama dediğin gibi aysonunu beklıyorum artık evden rahat rahat yazarım sizede hamilelikle lgili tiyolar veririm sizde hamile kalıcaksınız ya
oyyy kuzummmmmm geldin demek , hoşgeldin sefa getirdin , sanırım iyisin hep iyi ol , kafanı dağıtmışsın ne güzel Rabbim sana yardımcı oluyor bak bi şaret belki de evinden taşınman yeni evinde meleğin seninle olur inş, uğur getirir sana , greenmoon da talındığında yeni evine hediye olarak gelecek dedim bak hamiş o da , bak gör sende hamile kalacaksın....canım benim yaaa gir de bol bol sohbet edelim seni iyi hissettim yaa çok mutluyum:):)
QUOTE]
canım benim ne güzel yazmıssın canım arkadasım benım ya serfik im...bu tatlı cümlelerin icin tesekkur ederım tesellılerın ıcın tesekkur ederım bitanem iyi olmaya calısıyorum kendımı zorluyorum napayım yoksa hıc cıkamıyorum ısın ıcınden agla sızla üzül gecmiyo kı acısı.. dogru soyluyosun kuzum herseyde bi hayır vardır taşınmak nerden cıktı nye hersey hayatımda ust uste gelıyo benım dıye ılk gunler cok sızlandım agladım ama sonradan duygusallgım azalmaya baslayınca ALLAHım bole yazdıysa vardır benım goremedıgım hayırlı bır yönü dedım kendı kendıme..böle işte kuzum hayat bu napalım Allah kımseye kaldıramayacagı yükü vermezmiş bende bole dıyorum dedıgn gıbı hem belli mi olur belkı yenı evımde yeni meleğimle olurum..gündüzleri pek vaktım olmuyo gırmeye bıtanem annemı yalnız bırakıp pc basına gecmek ıçıme sinmiyo malum aramızda 1000km mesafe var ole ha dıyınce gelıp gıdılmıyo bayramdan bayrama gorusuyoruz zaten bende gecelerı gırıp okuyorum sizi ne güzel sohbet etmişler diyorum iyi haberlerinize seviniyorum kendı evıme gıdınce inşallah daha dogrusu henuz yerı bıle bellı olmayan yenı evıme tasınınca dönebilirim anca eski günlerime o zamana kadar arada girer cıkar yazarım.. empati yetenegın cok guclu senın bunu hıssettırıyosun bana ben üzülünce üzüldüğünü ben mutlu olunca buna senınde mutlu oldugunu hıssedıyorum ya işte bu bana inanılmaz iyi geliyo su zor dönemlerımde.. Allah senın yanından da böle senın gıbı ıcten ınsanları hıc eksık etmesın bıtanem dualarım senınle hayırlısıyla bı hamiş ol halay basını ben cekıcem andım olsun kendı acımı o gün unutacagım işte bunu biliyorum!!!
cok uzattım ama gecmıs bı gunun ardından yazınca bole oluyo kızlar kusura bakmayın
hepnızı tek tek opuyorum
serfik,yokh,lugesma,haticemavi,tansel,zozdemir,hülya,greenmoon,mfalcon,erenayefe,krıstalbebek,melek......................(inş unutmamsımdr kımseyı)
Allaha emanet olun güzellikler)
gelir annem gelir neden gelmesin gelmemesi için bir sorun yokki ortada burdak herkes bell bir süre bekledi öyle hamile kaldı hiçbr sorunları olmadıkları halde halada beklyenler var yani bakma ilk geceden hamile kalan tek kişi benim bu kadar kişi bekleyipde daha yeni yeni gebe kalıyorlarsa anormal olan benim sanrımsizler değilsiniz zamanı gelince seninde olucak inş. sen sadece rahat ol bak ben çok rahattım bılıyormusun birliktelikten sonra banyoya g,ittim mesela ama olucağı varsa oluyor işte rabbim çok büyük emnim sennde bizimde dualarımızı görüyordur karşılıksız kalmaz
slm canım ya topige baştan başlamk güzel benm için daha ayrıntılı tanışmş olrz özge ben 1 yıldr evlym 10 aydı bebiş istyrm ama daha olmadı ve reglimin 9.günündym
oyyy kuzummmmmm geldin demek , hoşgeldin sefa getirdin , sanırım iyisin hep iyi ol , kafanı dağıtmışsın ne güzel Rabbim sana yardımcı oluyor bak bi şaret belki de evinden taşınman yeni evinde meleğin seninle olur inş, uğur getirir sana , greenmoon da talındığında yeni evine hediye olarak gelecek dedim bak hamiş o da , bak gör sende hamile kalacaksın....canım benim yaaa gir de bol bol sohbet edelim seni iyi hissettim yaa çok mutluyum:):)
QUOTE]
canım benim ne güzel yazmıssın canım arkadasım benım ya serfik im...bu tatlı cümlelerin icin tesekkur ederım tesellılerın ıcın tesekkur ederım bitanem iyi olmaya calısıyorum kendımı zorluyorum napayım yoksa hıc cıkamıyorum ısın ıcınden agla sızla üzül gecmiyo kı acısı.. dogru soyluyosun kuzum herseyde bi hayır vardır taşınmak nerden cıktı nye hersey hayatımda ust uste gelıyo benım dıye ılk gunler cok sızlandım agladım ama sonradan duygusallgım azalmaya baslayınca ALLAHım bole yazdıysa vardır benım goremedıgım hayırlı bır yönü dedım kendı kendıme..böle işte kuzum hayat bu napalım Allah kımseye kaldıramayacagı yükü vermezmiş bende bole dıyorum dedıgn gıbı hem belli mi olur belkı yenı evımde yeni meleğimle olurum..gündüzleri pek vaktım olmuyo gırmeye bıtanem annemı yalnız bırakıp pc basına gecmek ıçıme sinmiyo malum aramızda 1000km mesafe var ole ha dıyınce gelıp gıdılmıyo bayramdan bayrama gorusuyoruz zaten bende gecelerı gırıp okuyorum sizi ne güzel sohbet etmişler diyorum iyi haberlerinize seviniyorum kendı evıme gıdınce inşallah daha dogrusu henuz yerı bıle bellı olmayan yenı evıme tasınınca dönebilirim anca eski günlerime o zamana kadar arada girer cıkar yazarım.. empati yetenegın cok guclu senın bunu hıssettırıyosun bana ben üzülünce üzüldüğünü ben mutlu olunca buna senınde mutlu oldugunu hıssedıyorum ya işte bu bana inanılmaz iyi geliyo su zor dönemlerımde.. Allah senın yanından da böle senın gıbı ıcten ınsanları hıc eksık etmesın bıtanem dualarım senınle hayırlısıyla bı hamiş ol halay basını ben cekıcem andım olsun kendı acımı o gün unutacagım işte bunu biliyorum!!!
cok uzattım ama gecmıs bı gunun ardından yazınca bole oluyo kızlar kusura bakmayın
hepnızı tek tek opuyorum
serfik,yokh,lugesma,haticemavi,tansel,zozdemir,hülya,greenmoon,mfalcon,erenayefe,krıstalbebek,melek......................(inş unutmamsımdr kımseyı)
canımcım hoşgeldin sürekli giremezsen de arada ses vermen ne güzel, toparlıyorsun kendini bak buraya bişeyler yazabildiğine göre demek ki gerçekten iyisin:):) hepimiz bir sınavdan geçiyoruz önemli olan isyan etmeden bu sınavdan geçmek, herşeyde bir hayır vardır hiç canını sıkma tabiki üzüleceksin ama yeni gelecek meleğin için dimdik ayakta olman lazım , inanıyorum ki yeni evin sana uğur getirecek ve meleğin hediye olarak gelecek sana , hepimiz senin yanındayız sıkıntını derdini mutlaka paylaş , paylaştıkça azaltırsın :) hakkımda ki düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım benim , üzüntümüzü sevincimizi bu topicte o kadar iyi yaşıyoruz ki bütün arkadaşlarım bitane benim.....okuyarak cevap veriyorum bak şimdi gözlerim doldu ne güzel dua etmişsin ağlarım ama yaaRabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hamiş kalacağız koca göbeklerimizle halay çekeceğiz burada...:)
kendine iyi bak kuzum arada gir yaz, anneciğini de yalnız bırakma ama aaa ya da anneni de al bizimle takılsın sıkılmasın
sen de Allah a emanet ol güzelim
günayyydınnnnn canlarımmmm...
kocacımı işe gönderdm gözüme uyku girmedi, oğlumunda canı elma istedi kalktık bizde.
doktora gttk herşey çok iyiymiş kkızlar. tosunum 21 cm olmuş ve 310 gr.
göz kırptı bize, elleriyle oynuyodu okadr güzeldiki çok şükür raabbime. sizlerede nasip olsun inş.
rose tatlım çok mutlu oluyorum senin yazdklarını okudukca iyi olman beni heycanlandırıyo. hep iyi ol bitanem. bran önce taşın evine gel yamacımıza sohbetler edelm burda....
serpilim kaldı bir haftaaaaa güzel haberler gelcek senden inanıyorum buna. takıntı yapma yavrum.
günayyydınnnnn canlarımmmm...
kocacımı işe gönderdm gözüme uyku girmedi, oğlumunda canı elma istedi kalktık bizde.
doktora gttk herşey çok iyiymiş kkızlar. tosunum 21 cm olmuş ve 310 gr.
göz kırptı bize, elleriyle oynuyodu okadr güzeldiki çok şükür raabbime. sizlerede nasip olsun inş.
rose tatlım çok mutlu oluyorum senin yazdklarını okudukca iyi olman beni heycanlandırıyo. hep iyi ol bitanem. bran önce taşın evine gel yamacımıza sohbetler edelm burda....
serpilim kaldı bir haftaaaaa güzel haberler gelcek senden inanıyorum buna. takıntı yapma yavrum.
inşallah canım benim, sen analarımızın yolundan ilerliyorsun ilk geceden hamiş kaldın neyin anormal gelenek ve göreneklere uyuyorsunbiz de aman evliliğimizin tadını çıkaralım diye bekledik iyi halt ettik neyse kısmet böyleymiş zuzucuk bekleyen derviş muradına ermiş:):)
günaydın canımmm.. maşallah size ana oğul evde miskinlik yapın bakalım bizde yarın gidicez detaylı ultrasona girices ve biliyorsun bu ultrason daha uzun sürüyor yarım saat falan herşeyine bakıcaklar benim paşamın inş. bi sorun çıkmaz
aman canım o anam giller gibi olmam inş. ya o kadar o çucuklar nasıl baş ederim biz 4 kardeşiz ben o kadar nasıl doğururum nasıl bakarım kafayı yerim heralde
QUOTE]
hepnızı tek tek opuyorum
Rose'cum biraz daha iyi olmana çok sevindim,
Daha da iyi olacaksın bak gör zaman herşeyin ilacı ve bu sürede bebişin yine gelecek buna inanıyorum..
Yeterki sen içini ferah tut kendini üzme bitanem,
Bizler buradayız uğra arada özleme kendini...
Canlarım Günaydınnnnn,
Dündne beri nasılsınız? ya dün elektriklr gitti giremedim tekrar
40 yılda bi evde vakit geçireyim dedim ondada karanlıkta kaldım iyi mi :))
Bugün hava çok kapalı burda içim sıkıldı kızlar ya
Akşam elektriklerin olmaması bize yaradı kocişle sıkı çalıştık vee 2 günlüğüne emekliye ayrılıyoruz artık :)
Ateşim 3 drce çıkmış bu sabah sanırım çatlattım artık yımırtayı :))))
günaydın hayatım,
vayyyy bu bir işaret olabilir elektriklerin kesilmesi falanhadi hayırlısı , emekliliğinde hayırlı ve uğurlu olsun
canımcım çatlama olduğu zaman ateş düşer diye biliyorum ama :44:
Canlarım Günaydınnnnn,
Dündne beri nasılsınız? ya dün elektriklr gitti giremedim tekrar
40 yılda bi evde vakit geçireyim dedim ondada karanlıkta kaldım iyi mi :))
Bugün hava çok kapalı burda içim sıkıldı kızlar ya
Akşam elektriklerin olmaması bize yaradı kocişle sıkı çalıştık vee 2 günlüğüne emekliye ayrılıyoruz artık :)
Ateşim 3 drce çıkmış bu sabah sanırım çatlattım artık yımırtayı :))))
günaydın hayatım,
vayyyy bu bir işaret olabilir elektriklerin kesilmesi falanhadi hayırlısı , emekliliğinde hayırlı ve uğurlu olsun
canımcım çatlama olduğu zaman ateş düşer diye biliyorum ama :44:
Sorma zifiri karanlıkta pek bi romantikti aşk çocuuğu olcek benimki aşk
Ay sağol bitanem artık hayırlısı bakalım neler görücezzzz,
Canımcım çatlamada şöyle oluyo ateşin önce düşüyo sonra hemen ardından fırladığında çatlama gerçekleşmiş oluyo,
Dün 36,2 ye düşmüştü bugün baktım 36,5 olmuş, 15. gün bugün en yüksek değer bugün çıktı bakalım yarn da çıkmaya devam ederse demekki çatlattık
zaten artık çatlaması lazım 15+14 29 gün fazlası beni aşar
hepinize küstüm, kiminiz başka topiclerde, kiminiz henüz girmedi , kaldım bir başıma yaaa yazmayacağım bende görürsünüz
Sorma zifiri karanlıkta pek bi romantikti aşk çocuuğu olcek benimki aşk
Ay sağol bitanem artık hayırlısı bakalım neler görücezzzz,
Canımcım çatlamada şöyle oluyo ateşin önce düşüyo sonra hemen ardından fırladığında çatlama gerçekleşmiş oluyo,
Dün 36,2 ye düşmüştü bugün baktım 36,5 olmuş, 15. gün bugün en yüksek değer bugün çıktı bakalım yarn da çıkmaya devam ederse demekki çatlattık
zaten artık çatlaması lazım 15+14 29 gün fazlası beni aşar
pek rumantik olmuş belli , ayy hadi hayırlısı bu aşkla çifter çifter gelir belki
anladım canım demek yanlış biliyordum:) bende ateş ölçüyorum ama yazmıyorum meraktan sırf bugün 36.5 çıktı yükseldi , hamişlikte yükselirmiş yaa
belki tutmuştur , yazdığımı okudun mu bugün sağ kasığımda elime bir mercimek geldi solda yok ama acaba bebek mi çok merak ediyorum:):)
Tut elimden kuzum gidelim buralardan, doğumuda amerikada yaparız
sen de başka topice gidiyorsun gelmem seninle
pek rumantik olmuş belli , ayy hadi hayırlısı bu aşkla çifter çifter gelir belki
anladım canım demek yanlış biliyordum:) bende ateş ölçüyorum ama yazmıyorum meraktan sırf bugün 36.5 çıktı yükseldi , hamişlikte yükselirmiş yaa
belki tutmuştur , yazdığımı okudun mu bugün sağ kasığımda elime bir mercimek geldi solda yok ama acaba bebek mi çok merak ediyorum:):)
sen de başka topice gidiyorsun gelmem seninle
Hamilelerin tablolar adete doğru giderek yükseliyo 37 lere dayanıyo genelde devam et bakalım inş düşmez son günlere doğru,
Ay ben o mercimeki yirimmmmmm inş o senin velettir henüz yımırta da olsa demekki gelmiş annesi
Bende çatlıyorum vallaa biran önce test yapsan günün gelse
inşşş var var bu aydan ümitliyim ben
ya ateş topiğini takip ediyourum tablolar çok yol gösteriyo sardı bu iş beni
bide o kdr hamile çıktıki orda hayretle bakıyorum ya listenin 4/3 ü gebe kaldı, maşallah hepsine
valla utanmaya başladım bu ay olmazsa küsüp gidecem bu diyarlardan....
Hamilelerin tablolar adete doğru giderek yükseliyo 37 lere dayanıyo genelde devam et bakalım inş düşmez son günlere doğru,
Ay ben o mercimeki yirimmmmmm inş o senin velettir henüz yımırta da olsa demekki gelmiş annesi
Bende çatlıyorum vallaa biran önce test yapsan günün gelse
inşşş var var bu aydan ümitliyim ben
ya ateş topiğini takip ediyourum tablolar çok yol gösteriyo sardı bu iş beni
bide o kdr hamile çıktıki orda hayretle bakıyorum ya listenin 4/3 ü gebe kaldı, maşallah hepsine
valla utanmaya başladım bu ay olmazsa küsüp gidecem bu diyarlardan....
inşallah canım yaa normalde benim ateşim çok düşüktür akşamlaı 36 dan aşağı düşer çok üşüdüğüm için, off çok merak ediyorum,
teyzesi yaa o mercimek belki de bebektir dimi sol tarafta yok çünkü bide benim bayramın 3.gününden beri midemle karnım bir oldu şiş top gibi bi karnım varşu gün gelse de ne olackasa olsaa ...niye utanıyorsun canım bizim de meleğimiz bir gün gelecek emin ol:) sana bir örnek vereyim kuzenimin 4 sene çocuğu olmadı , hiç sorunları yoktu, tüpler açık , çatlama oluyor sperm sayısı kuvvetli falan ama olmuyor işte tam aşılamaya karar verdiler4 sene üstüne hamiş kaldı, demek ki vaktini bekliyor , bizimkilerin de vakti var gelecekler elbet
inşallah canım yaa normalde benim ateşim çok düşüktür akşamlaı 36 dan aşağı düşer çok üşüdüğüm için, off çok merak ediyorum,
teyzesi yaa o mercimek belki de bebektir dimi sol tarafta yok çünkü bide benim bayramın 3.gününden beri midemle karnım bir oldu şiş top gibi bi karnım varşu gün gelse de ne olackasa olsaa ...niye utanıyorsun canım bizim de meleğimiz bir gün gelecek emin ol:) sana bir örnek vereyim kuzenimin 4 sene çocuğu olmadı , hiç sorunları yoktu, tüpler açık , çatlama oluyor sperm sayısı kuvvetli falan ama olmuyor işte tam aşılamaya karar verdiler4 sene üstüne hamiş kaldı, demek ki vaktini bekliyor , bizimkilerin de vakti var gelecekler elbet
Sabah uyandığın gibi dil altından ölçüyorsun dimi, diğr bölgeler pek doğru sonuç vermiyormuş.
İnşş düşmez canım inş bebişimiz vardır,
Günü beklemekten başka çaremiz yok ömrümüz beklemekle geçiyor valla çok stresli..
İnş bizi o kdr bekletmez bebişlerimiz canım bu süreç çok zor,
Vakti zamanı gelsinde artık geliversinler biran önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?