Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın hayatım ben de dinlenmişim bu hafta
normalde eşimin ailesinin yanına giderdik bu bayram gitmedik ben yola gitmek istemediğim için iyi oldu bana göre

gece geç saate kadar uyuyamadım şimdi de işteyim gözümden uyku akıyor böyle işte

canım uykusuzluk zor yaa bu aralar bnde uyuyamıyorum. zaman ilerledikce daha az uyucaz ama evde olmak okadr iyi geldiki bana. pazartesi iş başı yapcam inş. evn tadını çıkarıyorum...:)

naber esmacımmm iyi gezmişsin bakıyor , bayramın güzel geçmiş ne güzel, bu arada geçmiş olsun kaza ile ilgili Allah tan bişey olmamış...

günaydın canım nasılsın uykucuk var herhalde:)

Canlarım tünaydınnnnnnnnnnnnnn :)
Çok özledim sizi nasılsınızzz?
Ben iyiyim bayram biraz yorucuydu aile ziyaretleri falan derken koskoca 4 gün bitti,
Bugün böyle sersem tavuk gibi dolaşıyorum

oyyy kuzummmmmm geldin demek , hoşgeldin sefa getirdin , sanırım iyisin hep iyi ol , kafanı dağıtmışsın ne güzel Rabbim sana yardımcı oluyor bak bi şaret belki de evinden taşınman yeni evinde meleğin seninle olur inş, uğur getirir sana , greenmoon da talındığında yeni evine hediye olarak gelecek dedim bak hamiş o da , bak gör sende hamile kalacaksın....canım benim yaaa gir de bol bol sohbet edelim seni iyi hissettim yaa çok mutluyum:):)

canım nasılsın , bebişini görmüşsün Allah kucağına almayı da nasip etsin inş bitanem , hiç merak etme kalp atışlarını duyarsın pıt pıt sen kendine dikkkat et yeter, eşinde heyecanlı baksana cebinden ayırmıyor bebişin resmini ne güzel heyecanlar , arasıra gel haberdar et kendinden yorma kendini çok öpüyorum seni:):)

hoşgeldiniz güzeller....

serpilcim çok iyi gezdm valla. bide bebiş var die bişi yaptırmadılar sağolsunlar rahattım bu bayram:)
bağışıklık yapmışsınız valla özlüyorum hepinizi ben yaaa:)

Canlarım tünaydınnnnnnnnnnnnnn :)
Çok özledim sizi nasılsınızzz?
Ben iyiyim bayram biraz yorucuydu aile ziyaretleri falan derken koskoca 4 gün bitti,
Bugün böyle sersem tavuk gibi dolaşıyorum

anaaaa yokh hoşgeldin yawww evde misin çalışıyor musun , özledim valla seni:):)
benim bayram eziyet gibiydi yaa iki gün aç yaşadım hiçbişey yiyemedim et görmekten
bugün de işe hiç gelmek istemedim

anaaaa yokh hoşgeldin yawww evde misin çalışıyor musun , özledim valla seni:):)
benim bayram eziyet gibiydi yaa iki gün aç yaşadım hiçbişey yiyemedim et görmekten
bugün de işe hiç gelmek istemedim

Hoşbulduk tatlımmmm bende sizi özledim valla attım kendimi hemen şuraya :)
Evdeyim canım kaç gündür dink dink gezmekten elime pc alamadım,
Dedim bugün ekip toplanmıştırrrrrrrrrrr gidiyim çimdikliyim dedim bizim kızları

iyi yaptın güzelim sabahtan beri kimsecik yoktu, şimdi de yemeğe çıktılar sanırım...

eee nasıl geçti bayram çok mu gezdin de yoruldun , ben hiç bişey yapmadım serserm gibiydim bayram boyunca , kasık ağrım tuttu üç gün çektim yemekte yemedim zaten çok mutsuzdum o yüzden

dink dink gezmek ne yaaa
fink fink olcaktı
Afyonumd aha patlamadı mazur görün

Anammmm kızlar gelmiş yaşasın hepinizi çok özledim

bütün bayram kocabaş ziyaretiyle geçti akşam döndük bursadaydım bugünde işeteyim ama güzeldi

Anammmm kızlar gelmiş yaşasın hepinizi çok özledim

bütün bayram kocabaş ziyaretiyle geçti akşam döndük bursadaydım bugünde işeteyim ama güzeldi

geldik hatçem geldik, ben de çok özledim yaaa :)
3.gün ziyaretlerimi tamamladım bende , çok yorgunum ama 4 gün yetmedi bana
tatil istiyorum tatillll

Ah yavrum kıyamam niye öyle oldu yine üşüttün mü yımırtaları mı çatlattın bakiyim
Et olayı benide çok gerdi bi ilk gün yedim işte sonra zaten dediğin gibi aç kaldım
nereye gitsem etli yemek et suyu çorba öğğ kuscaktım
çalışmalar ne durumda senin artık gün sayıyosundur bebişler geliyo bebişlerrrrrrr
bayram bebişleri bunlarrrrrrrrrrrrrr ablaaaaaaaa
Bende dün fln çatladım sanırsam yada bugün bilmiyorum artık,
Dün çalışma oldu yarında istanbula gitçez büyük ihtimal cuma cumartesi bişi yapamıcaz inş o araya denk gelmez (
Onca emeğim boşa gitmesinnnnnnnnnn deliririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…