- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.621
ayyy zuzum bilmiyorum ki kasığımda bir mercimek var çok da umutlanmak istemiyorum ama heyecanlıyım:)
nasıl mercimek sefcim ben bu kasıktaki şişlik mevzusun birtürlü anlamıyorum yanı yağ bezesi gibi bişede elinlemi hissediyosun çok zekice bu işler yaaa
bende anlamıyorum ki bugün bi kendimi yoklayayım dedim, uzandım bacaklarımı bağdaş yaptım yine kk da okumuştum, kasıklarımı kontrol ettim sağ elime yani parmağıma minik bişey değdi yuvarlak batıyor hiç yağ bezem de olmadı ki bilmiyorum nasıl olduğunu ama mercimek büyüklüğünde bişey sol kasıkta yok ama
bende anlamıyorum ki bugün bi kendimi yoklayayım dedim, uzandım bacaklarımı bağdaş yaptım yine kk da okumuştum, kasıklarımı kontrol ettim sağ elime yani parmağıma minik bişey değdi yuvarlak batıyor hiç yağ bezem de olmadı ki bilmiyorum nasıl olduğunu ama mercimek büyüklüğünde bişey sol kasıkta yok ama
hımm anladım bende kasıklara takıyorum eklımı sürkli elimle yokluyorum ama ben mercimekten daha büyük şeyler hissediyorum her ay sonra tuvalete çıktıntan sonra geçiyo:26:gögüslerimde batma bendede var bıçak gibi saplanıyo çıkıyo bana daha var ama bilemiyorum hayırlısı hakkımızda
arkadaşlar ben birtürlü sohbete katılamıyorum neden anlamadım
benim 5. ayım canım , adetim bittiği günden beri nedense hep kendimi hamile hissettim içimde bir heyecan mutluluk vardı, batıma az kaldı sabırla bekliyorum bu ay çok çalıştıkinş meyvesini alacağız, ilk defa göğüslerim böyle oluyor anlamadım bayrama kasığım çok ağrıdı ama şimdi ağrımıyor sadece bazen zonkluyor o kadar akıntım biraz sarı ama adete yakında oluyor bende , hayırlısı Allah tan inş bu ay hamile kalırız , Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin
yaa arkadaşlar ben size birşey danışıcam benim bu ay adetim geçikti 6 gün ve bugün test yaptım olmadı erkenmi yaptım bebiş çook istiyoruz eşim okuldan aradı benii sonuçç ne diyee oda merak etti hamile olabilirmiyim test negatif çıktı ama adet de olmadım
yaa arkadaşlar ben size birşey danışıcam benim bu ay adetim geçikti 6 gün ve bugün test yaptım olmadı erkenmi yaptım bebiş çook istiyoruz eşim okuldan aradı benii sonuçç ne diyee oda merak etti hamile olabilirmiyim test negatif çıktı ama adet de olmadım
amin canımm inş. hamilelik belirtileri arasında hamile oldugunu hissetmekte varmış biliyomusun hadi inş.. hayırla inş..
kan testi yaptır bence sağlık ocakları da yapıyor ben olsam koşa koşa giderdim:)
artık ne hissedeceğimi şaşırdım yaaa ama bu ay farklı benim için çok çalıştık yaa umudum var işte:):):)
cümleten hayırlısı bende bu ay çok çalıştım bakalım batım 19 inş. gelmezde bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?