Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bekleyip görcez cnm saçlımı değilmi bizim vlet. renkli fotolarında sadece tepede saç görünüyo ama sıklığını bilemiom. bnde çok saçlı doğmuşum toka takmış annem sacıma bakalım bizimki kime çekcek:)
gelmeyesice kırmızıları anıp durma

selammlarr kızlarr nasılsınızzzz

hoşgeldinnnn

yokh şimdi miskin miskin tv karşısında oturuyo olurdum, ama burda pc başında sıkıntıdan patlıcammmm....
şimdi dışarı çıkcam bn kızlarrr... gelince görüşürüzz...

daha olmadım ama anlıyorum ben geleceğini belirtilerim aynı adet olmaya yakın gece uykularım kaçar hep eli kulağında:)

gelene kadar umudumuzu yitirmicez gelirsede bbir sonraki ay yeniden olmadı yeniden üzüme kendini benimde var özellikle sinir tavan yaptı herkesle tartışıyorum insanlar normal bişe bile söylese sinirleniyorum regl zamanlarındada böyle olurum ama bellide olmaz rabbim hepimize verir inş.

maşallah sana inş. tüm hamileligini bu rahatlıkta geçirirsin canım benim

kaç gündür 36.5 canım daha düşmedi aman boşver umrumda değil karnım ağrıyor zatiii:):)

nankörlük yapmayın leynnnnnn biz geldik çalıştık siz evinizde sıcacık otururken, nankör evlatlar sizi

kırmızı, kırmızı , kırmızı, kırmızı, kırmızı

üzülmesem de üzlüyorum elimde değil ki , bide yakınımda hamileler var onları gördükçe içim gidiyor, neyse iyiym ben iyi olacağım , elbet birgün gelecek.

kızlarrr selam ben ceylin,evleneli 6 ay oldu ama ben aşırı deerecede bebek istiyorum eşimde istemiyor,bi kaç kez tartıştık..ama hormonal bişey sanırım deli gibi bebeğimin olmasını istiyorum çok hazır hissediyorum kendimi ,,ama onu ikna edemiyorum "acelemiz ne" diyor,,bende diyorum"hemenmi doğacak sanki" oda diyor "miden bulancak ,psikolojin bozulcak "falan diyor daha tadını çıkaramadık diyor.
ama biz 5 yıldır birlikteyiz zaten gezdik tozduk neden bekleyelimki ..siz ne dersiniz

Adete ateşin sabitse korkma ama yarın düşerse anlaki bikaç güne gelecekler
Ya şurda kafa atan bi smiley yokmu serpilllllll baaanaa bak çağırıyosun boyna ya...
ztn istnbula gttk deli oldum kuzen var orda yeni bebeği oldu allahım nasıl tatlı topaç gibi maşllaaah
herkes bana baktı laf soktu ztn yetermiş artık biz nye bekliyomuşuz
millettle kavga ede ede bi hal oldum
pofffff...
İçimden diyorum bebğim nolur gel de şu geveze insanlara kapak olsun ya...

merhaba ceylin hoşgeldin, 2 yıllık evliyim bizde eşin gibi düşündük ilk başta evliliğimizin tadını çıkaralım diye 6 sene üzerine evlendik, 5 aydır bebek istiyorum ama olmuyor sana eşimin söylediği sözü söyleyeyim yorumu sana bırakayım EĞER BİLSEYDİM HEMEN OLMAYACAĞINI İLK BAŞTAN HİÇ KORUNMAZDIK anlamışsındır sanırım...

canım ya bende ona diyorum bak olmama ihtimalide olabilir ya olmazsa diyorum,,olmazsa ozaman bakarız çaresine ,ben kendimi baba olmaya hazır hissetmiyorum diyor
zaten erkekler çocuk olana kadar hissetmiyorlarmış diyorum..ama yok asla ikna olmuyor
soğucam eşşimden ondan korkuyorum,,insan neden çocuk istemezki,sürekli gezen bi tipte değiliz evlendiğimizden beri iki kere sinemaya gittik diim sen anla

kaç yaşındasın ceylin eşin kaç yaşında belki gerçekten sorumluluk almaya korkuyordur.

kaç yaşındasın ceylin eşin kaç yaşında belki gerçekten sorumluluk almaya korkuyordur.

eşim 27 yaşında bende 30 ,ya aslında çocukları çok seviyor,bi keresinde ben pabucumu dama attırmam demişti kıskançlığındanmı yapıyor anlamadımmm

eşim 27 yaşında bende 30 ,ya aslında çocukları çok seviyor,bi keresinde ben pabucumu dama attırmam demişti kıskançlığındanmı yapıyor anlamadımmm

yok canım insan çocuğunu kıskanır mı , yaşından dolayı senin de çok beklememen lazım bende bir an önce olsun istiyorum yaşım 27 belli bi yaştan sonra tehlikeli oluyor çünkü, sen eşini ikna etmeye çalış , çoluk çocuk olan ortamlara sok belki ısınır ya da biraz daha bekle:)

hep sokuyorum hep çoluk çocuğun içindeyiz,hatta bu aralar heryerden doğum haberleri alıyoruz,tv da karşımıza çıkıyor,,diyorum bak evren bize mesaj yolluyor ,,ama yok olmuyor olmuyorr...sinir oluyorum içten içe,,,diyorum baba olabilecekmi sorumluluktan kaçıp duruyor

bence zamana bırak çok baskı yapma, belki kendiliğinden söyler sana bebek yapalım diye biraz daha sabret, erkekler cesaretli değiller malesef bu konuda

Bazen gerçekten o kadar tesadüfler oluyor ki bu bi işaretmi diyor insan,
İnş eşin en kısa zamanda ikna olur canım gönülden istemek lazım ciddi bir sorumluluk çünkü gerçekten
biz daha yaparken böyle zorlanıyoruz ama eminim sonrası daha da yorucu
olsun katlanırız herşeylerine ah bi gelseler...
doktorun demişti bana hiç unutmuyorum
bir kere anne olduktan sonra 1 günlüğüne izin alayım annelikten diyemiyorsun
o yüzden bugünlerinin de tadını çıkar demişti...

Sanat güneşimizzz serfikkkkkkk
Bak gör sancı çekip çekip adet olamayacaksın ! Çünkü bebiş var !
Şuraya yazıyorum hıııh

çok güldüm yokh Allah iyiliğini versin, sanat güneşi demek

hahahayyyyyy sen öyle zannet kırmızılar yolda var mısın iddaaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…