- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.781
maşallah sana inş. tüm hamileligini bu rahatlıkta geçirirsin canım benim
Sanat güneşimizzz serfikkkkkkk
Bak gör sancı çekip çekip adet olamayacaksın ! Çünkü bebiş var !
Şuraya yazıyorum hıııh
selam kızlar nasılsınız
dün uzun zaman sonra ilk defa alışverişe gittik of özlemişim gezmeyi yaa
bütün gece ayaklarım ağrıdı çok güzel ciciler aldık ama deydi yani
yarın için randevu aldık bebişimi görcez çok heycanlıyım belki cinsiyetini söyler doktor
bu arada ben hiç kilo almadım tam tersi kilo verdim ama hiç bi pantolonm olmuyo düğmeleri kapanmıyo
nasıl iştir anlamadım
sizin göbişler ne zaman çıktı hareketlerini ne zaman hissetttiniz
günayyydınnn nerelerdesinizzzzzz!!!!
günayydınn tatlım...
bnde uyuyakalacaktım bu sabah nerdeyse:) bn geç kalkınca serviste geç geldi beni almaya sağolsun.
çok soğuk yaaa hala ısınamadım...
günaydın canlarımm
uykucu seni geç mi yattım , valla ben akşamları eve gittiğim gibi gözlerime uyku çöküyor yemekten sonra hemen sızıyorum malum kırmızılar gelecek gece uyutmuyor:):) bende çok üşüyorum yaaa hatta donuyorum
günaydın canlarımm
Günaydınnnnn serfikim haticem esmammm
kızlar çok uykum var yahu ayılamıyorum bugün dünyaa kadar iş var önümde adapte olamıyorum
bide boğazım acıyo bühüüü
bitsin bugün bitsinnnnnnnnn.........
serfikkkkkk ateşin kaç bugün
günaydın şeker,
benim de karnım çok ağrıyor , donuyorum vs vs......:):)
ıhlamur iç güzelim yumuşatsın boğazını
günaydınnn canımm.... başlıcam senn kırmızına heee bigünde adını anmadan başla güneyarında gelmez hemen bi test al yap kurtul bu işkenceden
geç yatmaktan değil tatlım yaa uyku düzenm değişti bu haftalarda uyuyamıyorum gece. bizim velet 10dan sonra başlıyo hoplamaya valla uyutmuyo beni
günaydınnnn canımmm
36.5 canım sabitlendi kaldı, 3-4 gündür böyle ondan önce 36.3 ve 36.4 dü bir iki böyle devam etti , düşmüyor ama benim hiç umudum yok , bide size saçma gelecek belki kızlar ama hadi kasığımda mercimek var demiştim yaa o biraz büyüdü elimle daha iyi hissediyorum sizce kist mi?
36.5 canım sabitlendi kaldı, 3-4 gündür böyle ondan önce 36.3 ve 36.4 dü bir iki böyle devam etti , düşmüyor ama benim hiç umudum yok , bide size saçma gelecek belki kızlar ama hadi kasığımda mercimek var demiştim yaa o biraz büyüdü elimle daha iyi hissediyorum sizce kist mi?
neden kistmi adetmi diyip duruyosun belki bi melek konmuştur göbişine kasıkta şişlik hamilelik belirtisi canım benim
kızlar herkese günaydın sabah sabah serfık yazdıklarını okuyunca direkt cvp yazdım bendede var regl belirtileri ama bekliyorum çıkmadık candan umut kesilmez misali pozitif düşün lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?