Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Seeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllllllllll

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
midem çok ağrıyor bide bilgisayarım kastı iyice yazınca göndermiyorum sus pus sizi izliyorum bende

deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
midem çok ağrıyor bide bilgisayarım kastı iyice yazınca göndermiyorum sus pus sizi izliyorum bende

Heeeh arada ses verrrrrr biizide kasma burda ama
Bak uff oluyorum zati sefkatinize ihtiyacım var

peki şarkılarıda şumu yani annem beni fındık ile babam beni fıstık ile beslerlerrrrr amanda ohhh çokta beklerler yandannnn

hahaha
olabilir vallaaaaaa velet bunlar napcakları belli olmaz

Heeeh arada ses verrrrrr biizide kasma burda ama
Bak uff oluyorum zati sefkatinize ihtiyacım var

hahaha
olabilir vallaaaaaa velet bunlar napcakları belli olmaz

midem çoştu güzelim sesim kısıldı yine yaptım sıkıntıyı canım aokundu, neyseee
bitkisel şeyler iç tatlım yaa dikkat et kendinelimon sık ağzına yut mikrobun kırılsın,
bende çıkıyorum azcık alışveriş yapıp kendime geleyim atıyorum kendimi avm lere
öpüyorum sizi kızlar iyi ki varsınız.

cnm benım al bendende okadar esım 3 erkek kardes buyuk eltımde 2 erkek kucuk eltımde 1 erkek olmak uzere esımın sulalesı ve kuzenlerı olmak uzere hep erkek ve bendede ıkı erkek kardes bızım kıler ve esımın sulalesı olmak uzere herkez kız dıe delırmekte
ama eltılerımde cok beklme bu sulalede sadece erkek oluyor senınde erkek olucak dıyolar aaa bı kızım olsada onların suratını gorsem dıyorum ama sanırım benımde erkek

sendemı sendemı erkek anası olacaksın aman allahım ayyy ıns benımkıde haftaya gosterır ama artık kız olsunyaaaa
erkek bastı kız topıgımızı cnm hayırlı olsun saglıklı olsunda ılk nede olsa ama kesın benımde erkek bellı bu yıl erkek yılı resmen patlama oldu masallah

kızlarrr 1 yıldan beri gebe kalamıyorum adetlerim düzenli hormonlar ii olmasına rağmen.offffffffffff bugün kırmızı kartı gördüm yine umutlanmıştım bu ay kan testim.0.56 yani negatif.bide herkes sormuyomu sinir oluyorummm yaaaaaa üstlerine vazife sanki hayıt otuna başlıcam şimdide...

tansell canım benım denk gelemıyoruz hıc ben gıremıyorum malum meleketteyım ama sende eskısı gıbı takılmıyosun sanırım gecmısı okuyorum ama yınede senı goremıyorum umarım guzel gecıyodur kuzum hamılelegın Allah saglık sıhhat versın erkegı kızı fark etmez bıtanem gırersen yaz bıseyler sensız buralar ıssız:))canım benım opuyorum cok Allaha emanet ol dua et bızlere de tmm?

günaydınnnn canlarımm...

erkekim geliyooooo
cinsiyetini bugün öğrendik

bi erkekde benden

hülyacım gözün aydın bi tosun paşamız daha geliyor. topicimizin 4. erkeği. allah sağlıklı uzun ömürler versin inş.
mfalcon girmedi onu göremedim ne zamandır ben yaa.merak ettim.

Rose'ummmm canım,
Bende seni çok seviyorum hepinizi çok seviyorum,
Görmeden bağlanmak nasıl bişey bilmiyorum ama
Bunu yaşıyorum şuanda, sizinle sevinip sizinle üzülüyorum...
Rabbim bundan sonrası için hep güldürsün yüzümüzü inş,
Meleklerimiz biran önce gelip tutunsunlar annelerine tek dileğim bu,
Sende yeterki umudunu inancını kaybetme, en iyisini hakediyosun sakın ümitsizliğe kapılma canım,
En kısa sürede gel bekliyoruz,
Yeni evin sana uğurlu gelecek bak gör o yeni sıcacık eve gelecek meleğin...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar soguk ve sisli bir günn

Günaydın canım, evet çok soğuk tam uyku havası (

Aaaaa ben geçmişi kaçırmışım
Hülyacığımdan da tosun paşa geliyor demekkiiiiiiiiiiii,
Hülya'cım tebrik ederim,
way cidden bastı erkekler topiği acilen kızı tutturmam lazımmmmmmmmmmm

hoşgeldiniiii

hadise basmış yine sayfayı sabah sabah sinirlerimi oynattı bu karı yne yaaa....hiç sevmiyom bu karıyııı kaldırsınlar şunuu

kötü bigün bugün yaa daha kmsecikler gelmedi. sabahda babamızı gönderdik konyaya haftasonuna kadar yok yanımızda. bu seyahatler çok zoruma gitmeye başladı artık yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…