- Konu Sahibi haticemavi
-
yok canım ya neden zararı olsun ki doktor kontolünde hamile kalmaya çalışan çevremdeki herkese verdiler folic asidi,
çok duydum ben, belkide zayıf gördüklerine mi veriyorlar nedir,
falcon cnm senin kilon nasıl? çok muz zayıfsın?
Ne gibi bir zararı olabilir ki vitamin bu sonuçta ama yok ben zaten çok iyi besleniyorum diyen varsa tabiki kullanmasına gerek olmayabilir belki..
talllll hadi gelll ama bak eylülde yine beraberiz eylül ekim sonuna kadar canının nasıl yandığını biliyorum ama gel yine en iyi gelen buradaki arkadaşlar senden hiç bişey değerli değil gelll
tall gelir şimdi üzmez bizi eylül de hep birlikte hamiş kalırız, hem daha adet olmadınki tanselcim üzme bekle bakalım...
Bu arada haticem nasıl bir adet bu anlamadım kansız kaldım resmen yaa geçen ayda böyle oldu , çocuk çalışmalarından beri böyleyim, şimdi de köyu leke şeklinde tuhaf tuhaf kafam karıştı yanii
evet canim bencede sagligin herseyden onemli.... Sen cok dolmussun
Folbol bende günde 1 tane kullanıyorum ama bende kilo yaptı bu ilacı bebekte sakatlığı önlemek tutunması için veriyorlar canım en az 3 ay öncesinden içilmesi gerek diye biliyorum 4-5 aydır kullanıyorum bide coraspin kullanıyorum günde 1 tane oda kan sulandırıcı kan pıhtılaşmasını önceden önlemek amannn hepsini önceden yaptım bebek falan bide dostinex haftada 2 alıyordum hepsini bıraktım bu ay dr yok ilaçta içmicem eşimlede kavga ettim haketmiyor hiçbişeyi acıları çeken ben umrunda bile değil olursa olur olmazsada olmaz benden kıymetli değilya ohhh beee
bu arada hanimlar ben arzu isvicrede yasiyorum, bende gebe kalmaya calisanlardanim serophene ile sogan kürüne basladim bakalim ayni anda iciyorum ama bir zarari olurmu sizce?
hoşgeldin aramıza evet çıldırmaya az kalddıııı doktorumm nerdee ama dr yüzü görmek dahi istemiyorum
hatice korktum şahsen bi sakinle, hiç bişey senden önemli değil evet , oluruna bırak artık herşeyi
çok yoruldum be canım inan çok yoruldum bu ilaçlar iğnelerde cabası ben nelerle uğraşıyorum eşimin ruhu duymuyor varsa yoksa ailesi bu ayda olmadı dedim yapıcak bişi yok üzülme dedi annesine çıktı gitti okadar.sinir oluyorum
çok yoruldum be canım inan çok yoruldum bu ilaçlar iğnelerde cabası ben nelerle uğraşıyorum eşimin ruhu duymuyor varsa yoksa ailesi bu ayda olmadı dedim yapıcak bişi yok üzülme dedi annesine çıktı gitti okadar.sinir oluyorum
tefriciye okuyan yok mu yaa
kendi başıma bir de tanselin okuduğuyla 1225 oldu
tefriciye okuyan yok mu yaa
kendi başıma bir de tanselin okuduğuyla 1225 oldu
benim de bey öyle olmadı diyorum hayırlısı diyor inşallah maşallah sürekli böylye ne rahatlar yaaa , ruhsuz hepsi boşversene biz erkeklerden daha üstünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?