Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyy benmı arasam ama konusamamkı sımdı daha cok heyecanlandım 5 dak daha beklıyım olmazsa ararım oyy basıma gelenler oyyyy:18::18::18::18::18::18:

aradım cnm labaratuvar dakı herf suan paydostaymısda 1.30 ara dedı karıyaaaa beklemek ne zor bılmıyokı pufff 1 yarım saat daha

tansel heyecan yapma bak biz seninleyiz bekliyoruz bize sakin bir şekilde sonucu ne olursa olsun haber ver olumsuz çıkarsa da sakın ama sakın üzülme

Kızlar selam,
Doktora gittim, ultrasonla baktı, içerde herşey normal gözüküyo dedi, ama öyle yumurtluyosun yada çatlıyosun diye bişey demedi
Sonra bir de benim heyecanımı hissetmiş olacak ki öğütlerde bulundu,
Daha ilk denemen dedi öyle hemen olmaz 6 ay 1 yıl normal bu şekilde stres yaparsan eğer bu süreyi kendin uzatırsın rahat olucaksın dedi,
Sonuçta anne olmak için idael birisin bir sorunun yok dedi,
Dedim sen gel bir de bana sor olmuyorrrrrrrrrrrrrrr işteeeeeeeee,
Haftada 2 kez ilişki dedi, onu bunu takip etmene gerek yok dedi
Sonra bir de idrar testi istedi bir görelim iltihap falan olmasın dedi,
Sonucu alıp gel folic asit yazıcam dedi,
ay ne çok dedi dedi dedim ya, vallahi iyi değilim
İşte Bu kadar tatmin olmadım ben yaaaaaaaaaaaaa

Tansell nabtı acabai ay çok heyecanlı inş olumlu olur

yokh sen ne zamandır denem yapıyorsun canım ona göre cevap yazacağım:)

tatlım keserim seni Heyecan stres yapma bak bebişide engelliyorsun sakin ol doktor haklı öle takibe felan gerek yok bende takip etmedim ilk denemem de oldu biliyormusun sakın stres yapma

tatlım keserim seni Heyecan stres yapma bak bebişide engelliyorsun sakin ol doktor haklı öle takibe felan gerek yok bende takip etmedim ilk denemem de oldu biliyormusun sakın stres yapma

evet takip etmek yok stres yok benim kesin bebeğim stresten gelemdi geçen ayy neydim öyle sinir küpü sırf bebekle ilgisi de yok stres stres kafayı yiyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…