- Konu Sahibi haticemavi
-
bi insan bu kadarda olmaz ama inan olmaz dünya yansa asırı yok adamın içinde bende aksine çok tez canlıyımdır
ayyy hatice bu kadar benzerlik olur benim ki de bir rahat ki anlatamam çıldırıyorum rahatlığına ben de hemen herşey olsun bitsin isterim ama kocam sağolsun gayet relax
ayyy hatice bu kadar benzerlik olur benim ki de bir rahat ki anlatamam çıldırıyorum rahatlığına ben de hemen herşey olsun bitsin isterim ama kocam sağolsun gayet relax
okadar sinirliyimki ona anlatamam yüzünü dahi görmek istemiyorum 2 gündür şehir dışındaydı akşam geldi nasılsın bile demedi ben 2 gündür neler yaşadım umrunda dahi değil bide üstüne kulağım çıktı orta kulak iltihabı oldum çok ağrıyor ama kimsenin umrunda dahi değil
okadar sinirliyimki ona anlatamam yüzünü dahi görmek istemiyorum 2 gündür şehir dışındaydı akşam geldi nasılsın bile demedi ben 2 gündür neler yaşadım umrunda dahi değil bide üstüne kulağım çıktı orta kulak iltihabı oldum çok ağrıyor ama kimsenin umrunda dahi değil
geçmiş olsun hayatım o kadar sinirlenme kendini yıpratıyorsun
neyse sen sakin ol canım kocanda üstüne tuz biber olmuş , sinirlisin şimdi her yaptığı da batar sana , bi sakinleş bakalım hayırlısı ile bu ay verimli geçecek inş. ama artık düşünmek yok karar aldık dimi bebek için çalışmayacağız olacağı varsa olacak
ne bebeği ya çalışmakmı yüzünü dahi görmek istemiyorum onun
burda ki eczanelere baktm erken gebelik testi yok canmkan içinde merkeze gitmm lazım idrarda baktım negatifti onun işçinde daha erken diye düşünüyorum...
ama akıntı bugünde devam ediyo hiç böle olmaşıtı... beyaz renkte esnek deil kokusuda yokoff ne ki yaa???
o esnek olan 14. günümde olmuştu yumurtlama diye eşimle o günü değerlendrdk.. şimdi batıma 1 hafta var buda nerden çıktı bilemiyorumbelki bilirsinz diye danışmak istedim..
teşekkür ederm
saolun canm yaa bu bile yeterli sonuçta dertleşiyorz o bile yardm etmek:)
yaa bilmiyorum da şu mübarek ramazan günlerinde içim kıpır kıpır hayılrlı bi haber alırız inş.. gebelik testini ayın 11inde yapayım belki doğum günü hediyem olur diyorum zaten bat ım da 11 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?