Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bi insan bu kadarda olmaz ama inan olmaz dünya yansa asırı yok adamın içinde bende aksine çok tez canlıyımdır

ayyy hatice bu kadar benzerlik olur benim ki de bir rahat ki anlatamam çıldırıyorum rahatlığına ben de hemen herşey olsun bitsin isterim ama kocam sağolsun gayet relax

ayyy hatice bu kadar benzerlik olur benim ki de bir rahat ki anlatamam çıldırıyorum rahatlığına ben de hemen herşey olsun bitsin isterim ama kocam sağolsun gayet relax

okadar sinirliyimki ona anlatamam yüzünü dahi görmek istemiyorum 2 gündür şehir dışındaydı akşam geldi nasılsın bile demedi ben 2 gündür neler yaşadım umrunda dahi değil bide üstüne kulağım çıktı orta kulak iltihabı oldum çok ağrıyor ama kimsenin umrunda dahi değil

okadar sinirliyimki ona anlatamam yüzünü dahi görmek istemiyorum 2 gündür şehir dışındaydı akşam geldi nasılsın bile demedi ben 2 gündür neler yaşadım umrunda dahi değil bide üstüne kulağım çıktı orta kulak iltihabı oldum çok ağrıyor ama kimsenin umrunda dahi değil

geçmiş olsun hayatım o kadar sinirlenme kendini yıpratıyorsun

neyse sen sakin ol canım kocanda üstüne tuz biber olmuş , sinirlisin şimdi her yaptığı da batar sana , bi sakinleş bakalım hayırlısı ile bu ay verimli geçecek inş. ama artık düşünmek yok karar aldık dimi bebek için çalışmayacağız olacağı varsa olacak

ne bebeği ya çalışmakmı yüzünü dahi görmek istemiyorum onun

arkadaşlar dün akşam bbişey sormuştum kimse cevap vermemiş acaba şimdi verebilirmisniz
acill cevap arkadaşlar lütfen
arkadaşlar benm sat 11 temmuz normalde 28. günde bir oluyorum ama ben bilerek bat 11 ağustos dedm...
yumurtlama dönemmde o beyaz akıntı geldiği günlerde birlikte olduk batıma tam 1 hafta var ve ben bu gün o beyaz akıntıyı çok yoğun bi şekilde yine hissediyorum
bu neyin nesidir bilen varmı???
hani derler ya bazen bayanlar ayda 2 kez de yumurtlayabilir diye işte öyle bi,şey olabilirmi acaba dicem ama bata 1 hafta var lütfen yardımcı olurmusunz bi de bişey daha merak ediyorum ben gebelik testimi ne zaman yapsam sonuç verir??? lütfen yardmcı olun şimdiden teşekkr edrm
herkese hayırlı ramazanlar....

arkadaşlar dün akşam bbişey sormuştum kimse cevap vermemiş acaba şimdi verebilirmisniz
acill cevap arkadaşlar lütfen
arkadaşlar benm sat 11 temmuz normalde 28. günde bir oluyorum ama ben bilerek bat 11 ağustos dedm...
yumurtlama dönemmde o beyaz akıntı geldiği günlerde birlikte olduk batıma tam 1 hafta var ve ben bu gün o beyaz akıntıyı çok yoğun bi şekilde yine hissediyorum
bu neyin nesidir bilen varmı???
hani derler ya bazen bayanlar ayda 2 kez de yumurtlayabilir diye işte öyle bi,şey olabilirmi acaba dicem ama bata 1 hafta var lütfen yardımcı olurmusunz bi de bişey daha merak ediyorum ben gebelik testimi ne zaman yapsam sonuç verir??? lütfen yardmcı olun şimdiden teşekkr edrm
herkese hayırlı ramazanlar....

nafiyecim erken gebelik testiyle 4-5 gün önce öğrenebilirsin ama kesin sonuç vermeyebilir
akıntının rengi esnekliği durumlar var sadece akıntı olması o anlama gelmez hatta bazen ilişkinin erkesi günü çok akıntı olur malum geri gelenlerden dolayı bilemiyorum
akıntı durumuna senin karar vermen gerekiyor

burda ki eczanelere baktm erken gebelik testi yok canm kan içinde merkeze gitmm lazım idrarda baktım negatifti onun işçinde daha erken diye düşünüyorum...
ama akıntı bugünde devam ediyo hiç böle olmaşıtı... beyaz renkte esnek deil kokusuda yok off ne ki yaa???

esnek değilse yumurtlama değil

o esnek olan 14. günümde olmuştu yumurtlama diye eşimle o günü değerlendrdk.. şimdi batıma 1 hafta var buda nerden çıktı bilemiyorum belki bilirsinz diye danışmak istedim..
teşekkür ederm

saolun canm yaa bu bile yeterli sonuçta dertleşiyorz o bile yardm etmek:)
yaa bilmiyorum da şu mübarek ramazan günlerinde içim kıpır kıpır hayılrlı bi haber alırız inş.. gebelik testini ayın 11inde yapayım belki doğum günü hediyem olur diyorum zaten bat ım da 11 ağustos

11 ağustos doğum günün mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…