- Konu Sahibi haticemavi
-
kızlar negatıf sonuc hıc ıyı deılım
kızlar negatıf sonuc hıc ıyı deılım
yokh sen ne zamandır denem yapıyorsun canım ona göre cevap yazacağım:)
bende tanseli merak ediyorum
yokh sen ne zamandır istiyorsun çocuğu
tatlım keserim seniHeyecan stres yapma bak bebişide engelliyorsun sakin ol doktor haklı öle takibe felan gerek yok bende takip etmedim ilk denemem de oldu biliyormusun sakın stres yapma
evet takip etmek yok stres yok benim kesin bebeğim stresten gelemdi geçen ayy neydim öyle sinir küpü sırf bebekle ilgisi de yok stres stres kafayı yiyecektim
Kızlar biz temmuz da başladık ilk çalışmalara, bu ay da devam işte
Vallahi canım bu ay için söz vermiştim kendime iyi de gidiyordum stresi bir kenara bırakmıştım ama ne olduysa dünle bugün çıldırdım ya, engel olamıyorum. Ne kadar güzel ilk denemede olması bu süreç uzadıkça insan kafayı yer yoksa, darısı başımıza
Al benden de o kadar, geçen ay çok iyi çalışamamıştık bile ona rağmen moda girmiştim :)) Şimdide sinirlerim ve merakım hat saffada bastıramıyorum
sinirini de stresini de bastır olmaz ki bebiş o zaman çoookkk beklersin hepimiz için geçerli bak zozdemir nasıl hamiş kalmış
ay bayanlar yaa az evvel doktora gittim 5 gündür cırcırım da bugünde sancım ve kanamam oldu onun için ilaç verecekti almadım hamilelik düşünüyorum die
acıyı çekmek kaldı bana
sonra folik asit olayını sordum hiç gerek yok siz beslenmenize dikkat edin yeter dedi haftada 2 filan kırmızı et bide haftada 2 filan mercimek (kırmızı da yeşil de) öyle işte
ay bayanlar yaa az evvel doktora gittim 5 gündür cırcırım da bugünde sancım ve kanamam oldu onun için ilaç verecekti almadım hamilelik düşünüyorum die
acıyı çekmek kaldı bana
sonra folik asit olayını sordum hiç gerek yok siz beslenmenize dikkat edin yeter dedi haftada 2 filan kırmızı et bide haftada 2 filan mercimek (kırmızı da yeşil de) öyle işte
Bu folic asit kilo yapıyor falan diye birşey duydum amma ne kadar doğrudur, öyleyse ben hiç almiyim istemiyorum kilo falan daha şimdiden,
Onun yerine dediğin gibi dengeli besleniriz..
benim kadın doğum doktorum da vermedi arkadaşıma sen kullanıyor musun diye sordum (dr kendisi) niye ben et mi yemiyorum da o düzgün beslenmeyenler için dedi
doktorlar bence risk almak istemiyo kolayına geliyo araştırmadan yaz gitsin
3 aydır kullanıyorum günde 3 tane alıyordum bu ay bire indirdim ama ben de hiç kilo yapmadı aksine zayıflıyorum şuanda canım
valla bilemiyorum canım ben et yemiyorum köfte ve tavuk hariç , günde bir tanenin de zararı olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?