Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar negatıf sonuc hıc ıyı deılım

ne demek iyi değilim sakin ol bakalım öle hemen iyi değilim yok yaa hasta olmamıssın belkide hormaonların geç salgılanıyor benim gibi ayrıca diyelim ki değilsin dünyanın sonu değil ya halvetler bitmiyor ya Bekle üzme kendini ne olurr

yokh sen ne zamandır denem yapıyorsun canım ona göre cevap yazacağım:)

bende tanseli merak ediyorum
yokh sen ne zamandır istiyorsun çocuğu

Kızlar biz temmuz da başladık ilk çalışmalara, bu ay da devam işte

tatlım keserim seni Heyecan stres yapma bak bebişide engelliyorsun sakin ol doktor haklı öle takibe felan gerek yok bende takip etmedim ilk denemem de oldu biliyormusun sakın stres yapma

Vallahi canım bu ay için söz vermiştim kendime iyi de gidiyordum stresi bir kenara bırakmıştım ama ne olduysa dünle bugün çıldırdım ya, engel olamıyorum. Ne kadar güzel ilk denemede olması bu süreç uzadıkça insan kafayı yer yoksa, darısı başımıza

evet takip etmek yok stres yok benim kesin bebeğim stresten gelemdi geçen ayy neydim öyle sinir küpü sırf bebekle ilgisi de yok stres stres kafayı yiyecektim

Al benden de o kadar, geçen ay çok iyi çalışamamıştık bile ona rağmen moda girmiştim :)) Şimdide sinirlerim ve merakım hat saffada bastıramıyorum

sinirini de stresini de bastır olmaz ki bebiş o zaman çoookkk beklersin hepimiz için geçerli bak zozdemir nasıl hamiş kalmış

Tansell'cim üzülme, bak ne diyoruz rahat olacağız, yoksa olmaz böyle,
Bir dahaki sefere olur, sağlıklı insanlarız allaha şükür, ya hiç ümidimiz olmasa o zaman ne yaparız,
Allah dualarımızı kabul edecek bak gör içini rahat tut canım..

sinirini de stresini de bastır olmaz ki bebiş o zaman çoookkk beklersin hepimiz için geçerli bak zozdemir nasıl hamiş kalmış

Nasıl istiyorum bunu yapmayı bir bilsen canım, ama zorlayacağım yani böyle olmazzzzz,
Bugünden itibaren yok bebiş düşünmek falan, tutarsa tutar, canı ne zaman isterse o zaman gelir değil mi bize mi soracak,
Daha genciz nasılsa..

Elma dedim tansel çık artık nerdesin kızıyorum ama bak Ne o ağlıyormusun yoksa hiç yakıştıramadım sana üzme kendini rabbim ne zaman isterse o zaman olur allah büyüktür o dualarımızı geri çevirmez biliyorum çok umutluydun bugün ama en azından senin umudun var bak birde hayatı boyunca hiç çocuğu olmucak olmuyanları düşün ne olur üzme kendini

ay bayanlar yaa az evvel doktora gittim 5 gündür cırcırım da bugünde sancım ve kanamam oldu onun için ilaç verecekti almadım hamilelik düşünüyorum die
acıyı çekmek kaldı bana
sonra folik asit olayını sordum hiç gerek yok siz beslenmenize dikkat edin yeter dedi haftada 2 filan kırmızı et bide haftada 2 filan mercimek (kırmızı da yeşil de) öyle işte

Tansel gelmiyor..
Canım ya umutlanmıştı ne yapsın, insanın elinde olmuyorki..
Ama olmazz ki böyle de gelse şuraya da biraz konuşsak rahatlasak ya.

limonu kuru kahveye sık yee iğrenç ama iyi gelir, bol bol leblebi, bide aspirini at gazozun içine iç son olarak da yoğurt nişansa karıştır yeee iyi gelir diye tahmin ediyorum canım annem hep böyle yapardı evlenmeden önce bana

doktorlar neden farklı düşünürler bilmem doktor bana sormadan yazdı yani, gerçi ben kırmızı et pek yemem , mercimekte ayda iki üç kere onu da takip edemem yani , bilmem ki zararı da yok folik asitin

Bu folic asit kilo yapıyor falan diye birşey duydum amma ne kadar doğrudur, öyleyse ben hiç almiyim istemiyorum kilo falan daha şimdiden,
Onun yerine dediğin gibi dengeli besleniriz..

tansellin sonucu negatif çıkmış yeni gördüm canımm sakın ama sakın üzülme tamam mı vakti var bebeğin gelecek bööle olacaksın inşallah
seni emin ol burdakiler olarak çok iyi anlıyoruz bizde aynı durumdayız ama hep iyi düşünmeliyiz ümidini yitirme hayatım
bak doktor bana hemoroid var mı dedi
araştırıyım neymiş dedim hamilelikte olabiliyormuş progesteron fazla salgılandığı için doğumdan sonra geçebiliyormuş
hemen heyecan yaptım acaba bende hamilelik belirtisi mi die

benim kadın doğum doktorum da vermedi arkadaşıma sen kullanıyor musun diye sordum (dr kendisi) niye ben et mi yemiyorum da o düzgün beslenmeyenler için dedi
doktorlar bence risk almak istemiyo kolayına geliyo araştırmadan yaz gitsin

Bu folic asit kilo yapıyor falan diye birşey duydum amma ne kadar doğrudur, öyleyse ben hiç almiyim istemiyorum kilo falan daha şimdiden,
Onun yerine dediğin gibi dengeli besleniriz..

3 aydır kullanıyorum günde 3 tane alıyordum bu ay bire indirdim ama ben de hiç kilo yapmadı aksine zayıflıyorum şuanda canım

valla bilemiyorum canım ben et yemiyorum köfte ve tavuk hariç , günde bir tanenin de zararı olmaz sanırım

3 aydır kullanıyorum günde 3 tane alıyordum bu ay bire indirdim ama ben de hiç kilo yapmadı aksine zayıflıyorum şuanda canım

aa süper o zaman, ben pek iştahlı biri sayılmam baya yemekte seçerim,
Bana böyle birşey lazımdı zaten normalde de annem vitaminler tepip duruyor ağzıma :))
Zayıfım yani, ama ben gaaayet memnunum ilerde elbet alıcaz zaten şimdi ne gerek var değil mi

valla bilemiyorum canım ben et yemiyorum köfte ve tavuk hariç , günde bir tanenin de zararı olmaz sanırım

Yok canım ya neden zararı olsun ki doktor kontolünde hamile kalmaya çalışan çevremdeki herkese verdiler folic asidi,
Çok duydum ben, belkide zayıf gördüklerine mi veriyorlar nedir,
Falcon cnm senin kilon nasıl? Çok muz zayıfsın?
Ne gibi bir zararı olabilir ki vitamin bu sonuçta ama yok ben zaten çok iyi besleniyorum diyen varsa tabiki kullanmasına gerek olmayabilir belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…