- Konu Sahibi haticemavi
- #10.081
inş. canım benim bende kaza sonucu oldu derler ya ona sasıyorum nasıl oluyosa :)
dimi ama kazalar hep yumurta gününe mi denk geliyor bende anlamıyorum anlamayacağım da:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. canım benim bende kaza sonucu oldu derler ya ona sasıyorum nasıl oluyosa :)
dimi ama kazalar hep yumurta gününe mi denk geliyor bende anlamıyorum anlamayacağım da:)
off içim daralıyo kızlarrr ya çok kötü bulantıyla uyandım bide gece burnum kanadı..
sabaha kadar sayıklamışım.. hava çok kapalı.. ağlayasım varrr
evim iyice battı ahh evi temizleyen kadın oluverse ne iyi olcak
bugün çok mutsuzum
Aaa cnm burnun niye kanadı ki bişeyemi sıkıldın sen öyle sayıklamalar fln,
aman dikkat et kendine,
bugün herkes mutsuz heralde ya ne berbat bigün
bende iyice fena oldum nefes alamıyorum eve gtmek istiyrroum acilen![]()
Aaa cnm burnun niye kanadı ki bişeyemi sıkıldın sen öyle sayıklamalar fln,
aman dikkat et kendine,
bugün herkes mutsuz heralde ya ne berbat bigün
bende iyice fena oldum nefes alamıyorum eve gtmek istiyrroum acilen![]()
Günaydın canım, amin inş allah dualarımmızı kabul etsin,
Benim için okuyoruz, katılmak istersen elbette katılabilirsin.
bebek isteğin için okuyoruz di mi canım. ben kaç tane okuyayım
merhaba aranıza yeni katıldım bende tesadüf dün doktora gittim öksürmekten akciğer filmi çekecekti adetimde 1 gün geçiyordu belirttim doktor test yapalım dedi ve test sonucu 414 HCG çıktı gebesin dedi orda kendimi tutamadım ve inanamadım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Yarında tekrar bi test yapcak hcg yükselir 2 gün de dedi.. sizceee ne olur bana dua edin !
bebek isteğin için okuyoruz di mi canım. ben kaç tane okuyayım
ben yokh un niyeti için 54 kere tefriciye okudum Allah kabul etsin inşallah.
merhaba aranıza yeni katıldım bende tesadüf dün doktora gittim öksürmekten akciğer filmi çekecekti adetimde 1 gün geçiyordu belirttim doktor test yapalım dedi ve test sonucu 414 HCG çıktı gebesin dedi orda kendimi tutamadım ve inanamadım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Yarında tekrar bi test yapcak hcg yükselir 2 gün de dedi.. sizceee ne olur bana dua edin !
ben yokh un niyeti için 54 kere tefriciye okudum Allah kabul etsin inşallah.
kızlar nerdesiniz niye kimse yokk![]()
herkese iyi akşamlar kızlar hala bişe gelmedi dilerim allahtan bebegim benimledir. bana dua edin arkadaşlar rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inş. grsrz:18::18:
allah razı olsun
herkese iyi akşamlar kızlar hala bişe gelmedi dilerim allahtan bebegim benimledir. bana dua edin arkadaşlar rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inş. grsrz:18::18:
off içim daralıyo kızlarrr ya çok kötü bulantıyla uyandım bide gece burnum kanadı..
sabaha kadar sayıklamışım.. hava çok kapalı.. ağlayasım varrr
evim iyice battı ahh evi temizleyen kadın oluverse ne iyi olcak
bugün çok mutsuzum