- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.121
günaydın haticem naberrrr?
tüh ya dinlenemiceksin, olsun sende pazar yatarsın kuzum,
vallaa tam küpeli deli oldummm geri sayım başladı son 6 gün :)
hatice senin ne zaman olmazsa benide bekle saf tutçaz serfikin yanında
cumartesi zaten dinlenemiyorum ki evin işiyle uğraşıyorum bu sefer, kadının işi biter mi hiç ,
bi ev bu kadar mı tozlanır kirlenir sanki ordu yaşıyoruz evde sinir oluyorum...
Gelmeyin yanıma ben tek de dururum siz yeter ki hamiş kalın canlarım benim
az kaldı yokh haftaya müjdeli haber alırız inş:)
valla bizim evide .ok götüyo toz deli gibi hiç umrumda değil
Doğru kadının işi bitmezzzz çilemiz bitmez bizim...
Kuzum 3 aydır aynı senaryo sırayıda bozmuyoruzki sen hatice ben şeklinde
Bakalım bu ay neler olacak, pek bi değişiklik olcağını sanmıyorum
Ateşim yüksek gidiyor gerçi ama aksi gibi grip oldum ya şimdi ondan da olabilir tam zamanını buldum zaten
Allahın sopası yok işte
şükür canım iyyim son 5 gün sen git biz serfikle oynucaz
yarın bende çalışıyorum gerçi ben hep çalışıyorum
Haketten sırayıda bozmuyoruz anca beraber arkadaşlar. Ben serpilin yanındayım o kesin arkadaşımı yalnız bırakmam
siz önce bi dışlıyosunuz beni ama sonra paşa paşa açmak zorunda kalıyosunuz kucakları naaaaber
Amannnnnn haticem az brz umut olur insanda içimi kuruttun
günayydınn güzelll dostlarım...nasılsınızz.......
sanırım bnm bulantılaırm geri geldi kızlar. akşam servsten indim başladm çıkartmaya gece 12ye kadr lavabonun başındaydım. bişide yiyemedm akşam çıkarcam diesabahta mide bulantısıyla kalktım.
artık biizm velet büyüdü iice mideme baskı yapıyo sanırım ondan böle oldum. babamzda gelmedi hala yarın gelcekmiş inş bi aksilk çıkmazsa.
haftanın son günü güzel olsun istiyorum ama çok yoğunum nasıl gececek bilemiom...
hilalcim az kaldı bizim mart 15 gelsin die bekliyorum:) balık et bende hiç yemezdm ama hamileliğimi öğrenince başlaıdm yemeye. sende yemeye çalış cnm tıka burnunu ye alışınca devamı gelio zaten. :)
hatice ve derya alırız inş güzel haberler sizden. serpilcikdende bidahaki ay. bu ay birinizden güzel haber almalıyız artık inş.
ne umudu kızım ya leylekler getirip karnıma koymıycana göre boşversene biliyoz herhalde
Her şey vatan için diyosun yani
günayydınn güzelll dostlarım...nasılsınızz.......
Sanırım bnm bulantılaırm geri geldi kızlar. Akşam servsten indim başladm çıkartmaya gece 12ye kadr lavabonun başındaydım. Bişide yiyemedm akşam çıkarcam diesabahta mide bulantısıyla kalktım.
Artık biizm velet büyüdü iice mideme baskı yapıyo sanırım ondan böle oldum. Babamzda gelmedi hala yarın gelcekmiş inş bi aksilk çıkmazsa.
Haftanın son günü güzel olsun istiyorum ama çok yoğunum nasıl gececek bilemiom...
Rosee okadr mamayı gtiripde yememezlik etme hee. Yee hepsini yarasın bebeğimize.
Hilalcim az kaldı bizim mart 15 gelsin die bekliyorum:) balık et bende hiç yemezdm ama hamileliğimi öğrenince başlaıdm yemeye. Sende yemeye çalış cnm tıka burnunu ye alışınca devamı gelio zaten. :)
hatice ve derya alırız inş güzel haberler sizden. Serpilcikdende bidahaki ay. Bu ay birinizden güzel haber almalıyız artık inş.
Sen doğurana kadar başaracaz bu işi inş esmam :)))
esmacım hoşgeldin canım paşam artık kocaman oldu maşallah.allah yardımcın olsun ılık şerbet denedinmi hiç koyu koyu o benim bulantımı keser. Yokh bize halay çektircek inşallah
biliom ben başaracaksınız. yeni bebekler lazım tabikide bizmkiler abi olcaklar :) ondan bekliyo sizin veletler
eee tabi biz erkek analarınada gelinler lazım demi...
ben, zuhal, mfalcon, hülya toplam 4 gelin lazımm ona göre doğurun:d
tansel ve melek cnsiyetleri belirlensin hayırlısıylada bakalım kaç geline ihtiyac var
şükür canım iyyim son 5 gün sen git biz serfikle oynucaz
Valla bizim evide .ok götüyo toz deli gibi hiç umrumda değil
Doğru kadının işi bitmezzzz çilemiz bitmez bizim...
Kuzum 3 aydır aynı senaryo sırayıda bozmuyoruzki sen hatice ben şeklinde
Bakalım bu ay neler olacak, pek bi değişiklik olcağını sanmıyorum
Ateşim yüksek gidiyor gerçi ama aksi gibi grip oldum ya şimdi ondan da olabilir tam zamanını buldum zaten
Allahın sopası yok işte
yarın bende çalışıyorum gerçi ben hep çalışıyorum
Haketten sırayıda bozmuyoruz anca beraber arkadaşlar. Ben serpilin yanındayım o kesin arkadaşımı yalnız bırakmam
esmacım hoşgeldin canım paşam artık kocaman oldu maşallah.allah yardımcın olsun ılık şerbet denedinmi hiç koyu koyu o benim bulantımı keser. Yokh bize halay çektircek inşallah
istemiyorum seni tamam mı bi rahat bırakmadın
benim ateş o gün 36.5 di yaa ertesi gün 36.2 ye düştü canım şuan sabit devam ediyor demek ben 36.2 de adet oluyorum bunu anladım daha öncede böyle olmuştu,
ateşi takma kafana kişiden kişiye değişir canımcım:)
esmacım günaydın , bulantıların başlamış inşallah uzun sürmez kuzum...beni boşverin ben 2 ay kendimi dinlendireceğim beni istemeyen veleti bende istemem
Vallaaa topicte maşallah erkek egemenliği altındayızzzzzz milleeeet uyanın, güya kadınlar klübündeyiz
tanselin bence kızı olcak meleki daha erken tahmin edemiyorm ama haticenin erkek serfikle benimde kızım olcak gibi me geliyo
bu durumda 5 erkek 3 kız bir de belirsizimiz var, durum bu
ben de 36,3 le adet oluyorum geçen ay öyle olmuştu, öffff herşeyi de bilmesek...
2 gündür 36,8 de takıldı ama gribim de etkiliyo olabilir gerçi bu yöntemde yüksek gidip son gün bile düşebiliyo pat diye
şimdiden bi yorum yapılamaz ...
öf cahil olmak istiyorum ya
çak bebeğim:13: bende kısçe istiyorum Alllah biliyor yaaa içine mi doğdu neee hadi bakalım inş mini mini kısçeler doğururuz:):)
sevgili hamiş canlarım siz çin takivimine baktınız mı tutuyor mu bebişlerin cinsiyeti hemen tansele de melek e de bakalım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?