Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bence git direk iğne yaptır çekme derim boşuna iptal ettir kızım yat dinlen daha çok yorulcan

evet canım biraz araştırdım normalmiş fazla kanamadı zaten 5 damla falan

benmde dişetlerim aynı bide tellerim var benm onların aralarını fırçalamak ölüm geliyo

dün gittim dr dişlerine iyi bakmıosun diyo manyak karı ben mide bulantısından ölmüşüm bide diş mi düşüncem
ağzıma fırçayı sokunca öğürtü başlıyo

kızlar doktor bana yemek listesi verdi sabah öğle akşam yiyeceklerimi aylık plan yaptı

sabah 1 bardak süt
2 tane haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek

ara öğün 1 tane elma

öğlen 3 kaşık pilav
pırasa 1 tabak
1 dilim ekmek

ara öğün meyve 2 çeşit

akşam 1 kase çorba
haşlama et veya tavuk
salata ve yoğurt

yatmadan 1 bardak süt ve meyve

bugün ki menü

sizin doktorlarınızda verdimi böyle bi plan
zamanım mutfakta geçiyo walla ya bunları hazırlarken

sağol tatlım, heralde pek olmayacak, sadece bazı yiyecekleri görmek istemiyorum bazen, bir hassasiyet var ama öyle kusma falan yok, senin de cinsiyetin belli olmasına az kalmış ne heyecanlı bir bekleyiş :)

hilal çok gzel bi haber bu canım. rabbim sonuna kadr böyle güzel ve sağlıkla geçirmenizi nasip etsn inş.

.

çok teşekkürler amin canım senin ne kadar kaldı doğum ne zaman olacak
günaydın kızlar....

aşırı şekilde gerginim , burnumdan soluyorum , herşey batıyor bana , sinir tepemde nedenini bilmiyorum sadece herşeyden ve herkesten uzaklaşmak istiyorum

seni çok iyi anlıyorum benim reglin1. günü bunlar olurdu, 3. gün kendimi toplamış ve savaşa hazır bulurdum. asla vazgeçme dualarım seninle bebişime kardeş gelsin en kısa zamanda inşalllaaahhh!

amin herkes sağlıklı pamuk pamuk bebekler doğursun inşallah, bugünleri unutup çocuklarımızdan bahsedelim, Rabbim hepimize nasip etsin

canım ne güzel ben bunların yarısını bile yiyemem gün içinde nsen yiyebiliyormusun çok sağlıklı bir menü gerçekten ben zaten et tavuk yemiyorum yazık bebişime ama yiyemiyorum köfte yemeye çalışıyorum ama bu ara ondan da iyice soğğudum napıcam bilmiyorum:26:

canlarım nasılsınızz...
ya benım memleketten eve donus yolculugum basladı hazırlık ve kosusturmaktan gırmeye vaktım olmuyo
tursular,konserveler annem kolı kolı erzak hazrlamakla mesgul:)))tabı bende..
hepınızı ozledım hepınızı opuyorum
bu arada bu kargasada anca 20 tane okuyabıldım yokh cugum ekleyın olur mu
hadı ben kactım allaha emanet olun

merhaba arkadaslar ben uzun zamandır aranızdayım okuyordum sadece ama artık dayanamadım 4 senedir evliyim polikistik overim bebegim olmuo hayıt tohumunu okudum işe yararmı ne yapmalıyım bi yardım edin lutfen

canım nasılsın, dediğin gibi valla 1.gün benim için kabus oluyor ama şuan toparlamış haldeyim :) senin iyi olduğuna sevindim canım benim madem et yiyemiyorsun benim gibi baklagillerden protein almaya çalış yiğenime yazık ama annesi nasıl beslenecek sonra , balık da mı yiyemiyorsun , çok zor yaa yiyememek ama herşeyin bi çaresi var bu zamanda doktorun buna da çare bulur sen de zaten işin içindesin bilinçlisin:):) inşallah kardeş gelecek ama ben iki ay ertelemeyi düşünüyorum yılbaşına kadar kendime süre verdim olmazsa doktorumdan takip isteyeceğim ne yapacaksa yapsın artık....bide benim adet kanamalarım çoğaldı süresi aynı ama fazla oluyorum ekosistemim tamamen bozuldu yaniii:):) arada gir böyle canım özletme kendini bebeişimize iyi bak kendine de:):)

roseeee o turşulardan bize de göndersen kuzum ben lahana ve havuç istiyorum:):):)

günaydın kızlarrr.....

yokh nasıl oldun canımmmm
ben dün koma halde eve gittim başım şiddetli ağrıyordu vrdum kafayı yattım midem çok bulantı
ve halen baş dönmesi ve mide bulantısı var , aşırı kanama oluyorum geçen ayda böyle oldum halim kalmadı
hiç , adetim düzeldi bu efer kanama arttı , ne olacak bu halim bilmiyorum....

Günaydınnnnnnn kuzucuklarımmmmm

Naber bakalım, iyisiniz mi bugün,

Haftanın son günü neyseki bir gün daha olsa çekemiycem vallahi daraldım bu hafta

günaydın canımm allah yardımcın olsun bende öyle olurum ama benimki biraz uyuyup terleyince geçer ılık bi duş iyi gelebilir birde sinirleri hafifleten bitki çayları

Canım aynıyım valla sesim ahmet abi gibi çıkıyo
12 de doktora gidicem acil bişiler bulsun iyi etsin beni berbat durumdayım haftasonum böyle zehir olcak :2:
Kanama ara ara değişiyo tatlım ona takılma bazı aylar böyle parçalı bile geliyo ama bazende olmuyo.

günaydınnnnnnn kuzucuklarımmmmm

naber bakalım, iyisiniz mi bugün,

haftanın son günü neyseki bir gün daha olsa çekemiycem vallahi daraldım bu hafta

günaydın canım ..

Ben yarın çalışıyorum

günaydın canımm allah yardımcın olsun bende öyle olurum ama benimki biraz uyuyup terleyince geçer ılık bi duş iyi gelebilir birde sinirleri hafifleten bitki çayları

günaydın melekcim, bugün sinirli değilim:)) midem bulanıyor ama çıkarmakta çıkaramıyorum hiç beceremem midem ağzımda ama konuşamıyorum bile

vayy ahmet abi naber yaaa
Git kızım yaa geç bile kaldın bi iğne yapsın sana bomba gibi olursun , çocuğunu hasta hasta mı karşılayacaksın ne biçim annesin sen çocuk sana ahmet baba diyecek bak

Bu ay parça gelmedi pek ama çok olunca hal kalmıyor bende pekmez de pek sevmem kansız kaldım iyicene

Rose'cum iyi diyelim iyi olalım yine gel burdayken denk gelemedik bi,
Ooohh anne ne güzel doldurdu şimdi mamaları kış hazırlığı tamam hadi iyisin
Bizde seni özledik canım,
Allah razı olsun bu arada dua için, sağolasın,

Niye çalışıyosun yarın kız mesaimi?
olmadı şimdi ama...

Vallaa söyliycem napıyosan yap bebeğime zarar vermeden diye
Ahhh ahmet babası gurbaaaaan olsun ona
Doktorda delirdiğime kanaat getirecek bence,
Kendini hamile sanan gripli kadın

BU CUMARTESİ GELME SIRASI BENDE MALESEF HİÇ DE GELESİM YOK , 3 SAAT İÇİN GELİYORUZ TAKILIYORUZ, BOŞUNAM VAKİT KAYBI...

deliiii deliiii kulakları küpeliiiiiiii

çocuğunda iki babası olacak yavrummmm bari biz süt annelik edelim de yavrucak hasret kalmasın anne demeye

Kucak dolusu günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın haticemmmmmmmmmmmmmmmmm

Kucak dolusu günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın Haticem naberrrr?

Tüh ya dinlenemiceksin, olsun sende pazar yatarsın kuzum,
vallaa tam küpeli deli oldummm geri sayım başladı son 6 gün :)
Hatice senin ne zaman olmazsa benide bekle saf tutçaz serfikin yanında

Son düzenleme:

cumartesi zaten dinlenemiyorum ki evin işiyle uğraşıyorum bu sefer, kadının işi biter mi hiç ,
bi ev bu kadar mı tozlanır kirlenir sanki ordu yaşıyoruz evde sinir oluyorum...

Gelmeyin yanıma ben tek de dururum siz yeter ki hamiş kalın canlarım benim
az kaldı yokh haftaya müjdeli haber alırız inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…