- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.101
Haticem ben çok hastayım masanın başında uyukuluyorum resmen saatten alamıyorum gözümü,
Biran önce eve gidip yatmam lazım aksi gibi de arkadşlar gelcek akşama dünden sözleşmiştik.
Artık gayret edicem
Bitsin artık bu hafta
Kızlarda yok piyasada herkes oflayıp puflayıp kaçtı
allah razı olsun
bence git direk iğne yaptır çekme derim boşuna iptal ettir kızım yat dinlen daha çok yorulcan
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım. Darısı bizim başımıza :)
yokhben 35 tefriciye daha okudum.
kızlarr ben geldimm...
yokh dediğin gibi berbat bi gün tatlım okadr yoğun ve stresliyimki. yükleme yapmamız gerekiyor yarına ama atölyelerde binbir türlü sorun var gittim ama bi işe yaramıcak sanırım. çok gerildim çok...
rezervasyon yaptırdık gümrükte sanki mal yüklenecek gibi :x
hülyacım burun kanamaları normal şeyler tabi aşırı olmadığı sürece. vücudundaki kan dolaşımı artıyor kan üretiminde faazlalaşıyor. basınc arttığı için kılcal damarlarından sızıntı yapıyor oda burundan oluyo. bnmde yaklaşık 1 aydır sabahları kanıyo ince ince. dert etme. dişetlerimde kanamaya başladı dişlerimi fırçaladığım an manzara berbat....olabileceğini bilmesem koştura koştura giderim doktora o derce yani oluk oluk kan boşalıyo ağzımdan.
sağol tatlım, heralde pek olmayacak, sadece bazı yiyecekleri görmek istemiyorum bazen, bir hassasiyet var ama öyle kusma falan yok, senin de cinsiyetin belli olmasına az kalmış ne heyecanlı bir bekleyiş :)cnm benım ıyı olmanıza cok sevındım benım bulantılarım 6 haftada basladı ve hala devam belkı senın olmaz aman olmasında zor zanaaat vallahı bulantısı olmadan saglıklı olan cooookkk beebıs var
bız oyle alısmısızkı sankı kusunca bebekler ıyıyız dıyormus gıbı algılıyoruz ama nekadar dogru bılemıcem
bebegınde sende allaha emanet olun tatlım
hilal çok gzel bi haber bu canım. rabbim sonuna kadr böyle güzel ve sağlıkla geçirmenizi nasip etsn inş.
.
günaydın kızlar....
aşırı şekilde gerginim , burnumdan soluyorum , herşey batıyor bana , sinir tepemde nedenini bilmiyorum sadece herşeyden ve herkesten uzaklaşmak istiyorum
Canımmmm,
O kadar mutlu oldumki yazdıklarını okuyunca,
Rabbim inş sağlıkla kucağına almayı da nasip edecek...
Darısı başımıza tatlım, kendine iyi bak özletme kendini uğra arada.
.[/COLOR]
kızlar doktor bana yemek listesi verdi sabah öğle akşam yiyeceklerimi aylık plan yaptı
sabah 1 bardak süt
2 tane haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek
ara öğün 1 tane elma
öğlen 3 kaşık pilav
pırasa 1 tabak
1 dilim ekmek
ara öğün meyve 2 çeşit
akşam 1 kase çorba
haşlama et veya tavuk
salata ve yoğurt
yatmadan 1 bardak süt ve meyve
bugün ki menü
sizin doktorlarınızda verdimi böyle bi plan
zamanım mutfakta geçiyo walla ya bunları hazırlarken
sağol tatlım, heralde pek olmayacak, sadece bazı yiyecekleri görmek istemiyorum bazen, bir hassasiyet var ama öyle kusma falan yok, senin de cinsiyetin belli olmasına az kalmış ne heyecanlı bir bekleyiş :)
çok teşekkürler amin canım senin ne kadar kaldı doğum ne zaman olacak
seni çok iyi anlıyorum benim reglin1. günü bunlar olurdu, 3. gün kendimi toplamış ve savaşa hazır bulurdum. asla vazgeçme dualarım seninle bebişime kardeş gelsin en kısa zamanda inşalllaaahhh!
amin herkes sağlıklı pamuk pamuk bebekler doğursun inşallah, bugünleri unutup çocuklarımızdan bahsedelim, Rabbim hepimize nasip etsin
canlarım nasılsınızz...
ya benım memleketten eve donus yolculugum basladı hazırlık ve kosusturmaktan gırmeye vaktım olmuyo
tursular,konserveler annem kolı kolı erzak hazrlamakla mesgul:)))tabı bende..
hepınızı ozledım hepınızı opuyorum
bu arada bu kargasada anca 20 tane okuyabıldım yokh cugum ekleyın olur mu
hadı ben kactım allaha emanet olun
günaydın kızlarrr.....
yokh nasıl oldun canımmmm
ben dün koma halde eve gittim başım şiddetli ağrıyordu vrdum kafayı yattım midem çok bulantı
ve halen baş dönmesi ve mide bulantısı var , aşırı kanama oluyorum geçen ayda böyle oldum halim kalmadı
hiç , adetim düzeldi bu efer kanama arttı , ne olacak bu halim bilmiyorum....
günaydın kızlarrr.....
yokh nasıl oldun canımmmm
ben dün koma halde eve gittim başım şiddetli ağrıyordu vrdum kafayı yattım midem çok bulantı
ve halen baş dönmesi ve mide bulantısı var , aşırı kanama oluyorum geçen ayda böyle oldum halim kalmadı
hiç , adetim düzeldi bu efer kanama arttı , ne olacak bu halim bilmiyorum....
günaydınnnnnnn kuzucuklarımmmmm
naber bakalım, iyisiniz mi bugün,
haftanın son günü neyseki bir gün daha olsa çekemiycem vallahi daraldım bu hafta
günaydın canımm allah yardımcın olsun bende öyle olurum ama benimki biraz uyuyup terleyince geçer ılık bi duş iyi gelebilir birde sinirleri hafifleten bitki çayları
canım aynıyım valla sesim ahmet abi gibi çıkıyo
12 de doktora gidicem acil bişiler bulsun iyi etsin beni berbat durumdayım haftasonum böyle zehir olcak :2:
Kanama ara ara değişiyo tatlım ona takılma bazı aylar böyle parçalı bile geliyo ama bazende olmuyo.
canlarım nasılsınızz...
ya benım memleketten eve donus yolculugum basladı hazırlık ve kosusturmaktan gırmeye vaktım olmuyo
tursular,konserveler annem kolı kolı erzak hazrlamakla mesgul:)))tabı bende..
hepınızı ozledım hepınızı opuyorum
bu arada bu kargasada anca 20 tane okuyabıldım yokh cugum ekleyın olur mu
hadı ben kactım allaha emanet olun
günaydın canım ..
Ben yarın çalışıyorum
vayy ahmet abi naber yaaa
Git kızım yaa geç bile kaldın bi iğne yapsın sana bomba gibi olursun , çocuğunu hasta hasta mı karşılayacaksın ne biçim annesin sen çocuk sana ahmet baba diyecek bak
Bu ay parça gelmedi pek ama çok olunca hal kalmıyor bende pekmez de pek sevmem kansız kaldım iyicene
Rose'cum iyi diyelim iyi olalım yine gel burdayken denk gelemedik bi,
Ooohh anne ne güzel doldurdu şimdi mamaları kış hazırlığı tamam hadi iyisin
Bizde seni özledik canım,
Allah razı olsun bu arada dua için, sağolasın,
Niye çalışıyosun yarın kız mesaimi?
olmadı şimdi ama...
Vallaa söyliycem napıyosan yap bebeğime zarar vermeden diye
Ahhh ahmet babası gurbaaaaan olsun ona
Doktorda delirdiğime kanaat getirecek bence,
Kendini hamile sanan gripli kadın
Kucak dolusu günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kucak dolusu günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
BU CUMARTESİ GELME SIRASI BENDE MALESEF HİÇ DE GELESİM YOK , 3 SAAT İÇİN GELİYORUZ TAKILIYORUZ, BOŞUNAM VAKİT KAYBI...
deliiii deliiii kulakları küpeliiiiiiii
çocuğunda iki babası olacak yavrummmm bari biz süt annelik edelim de yavrucak hasret kalmasın anne demeye
günaydın haticemmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın haticem naberrrr?
tüh ya dinlenemiceksin, olsun sende pazar yatarsın kuzum,
vallaa tam küpeli deli oldummm geri sayım başladı son 6 gün :)
hatice senin ne zaman olmazsa benide bekle saf tutçaz serfikin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?