Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tatlım belirtin varmı hiç

canm ne gibi bi belirti diyeyim ki bilemedim bu ay sadece farklı olarak bu akıntı meselesi var beyaz kokusuz yapışkan gfibi deil o var işte onun dışında da sadece kendi hissettiğim bebeğim olacakmış duygusu var:)

merhaba hanimlar,

insallah bu güzel günün hürmetine dileyen isteyen herkese Rabbim bebis nasip eder... Hamile olanlarada sag salim kucaklarina almayi nasip eder insallah...

selam ve dua ile - sevgiler

inş. canm bu güzel dilkelerin için çok saol rabbim hepimizn yüzünü güldürür inş.

kıııızzzzllaaaaaaaaarr!! yoldayım şuan 3 g saolsun size bi bakayım dedim kimse yok iftar vakti tabi ama ben seferiyim

mfalcon yolda 100 adet tefriciye okudum canım Allah yüzünü güldürsün inşallah.

dün bir din adamı dedi ki '' bir müslüman başka bir müslüman için dua ettiğinde melekler de onun için dua eder'' ne güzel değil mi

görüşürüz bu arada ovulasyon mikroskobum bugün ihtimal gösterdi, sanırım bugünlerde olacak ovulasyon. hayırlısı artık.

sen esinin yanina gidiyorsun degil mi?insallah bu sefer heresy guzul our bayramda mujde alirsin
bu arada gunahsiz agizdan dua kabul olurmus gunahsiz agizdan dua da bit muslumanin bir muslamana ettigi duadir

ayyy çok beğendim, benden de bir parça var burada:):)

merhaba hanimlar,

insallah bu güzel günün hürmetine dileyen isteyen herkese Rabbim bebis nasip eder... Hamile olanlarada sag salim kucaklarina almayi nasip eder insallah...

selam ve dua ile - sevgiler

amin canım sağol, hepimizi birbirimiz için dua ediyorum , Rabbim dualarımız geri çevirmesin...amin

hadi bakalım canım hayırlısı ile gelirsin inşallah, bayramda da güzel haberler alırız....

merhaba canım 2,5 yıldır uğraşıyorum
2 negatif aşılamam var.
Bu ay 3.aşılamam yapıldı
15 gün sonra sonuç belli olacak
dualarınızı beklerim.

İnşallah bebeğin seninledir canım , bu mübarek günlerde Rabbim gönlüne göre versin...amin

canlarım gecmısı okudum sımdı ılgınıze alakanıza tesellıınıze cok tskler oncelıkle sız den cccccccccccccoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk ozuuurrrrr dılıyorum benı affedın negatıf dedım ve cıktım ıyı degıldım kusura bakmayın kendımı o cevaba hıc hazırlamamısım meger. esıme sarılıp agladım 2.30 kadar sonra esım ıse gıttı bende anneme goya kafa dagatmaya ama annemdede agladım bol bol bıde bugun kayın valıdem sen hamılemısın sende bı enteresanlık var dedıııı yooooooooooo dedım sınır oldum tabı sanane olsam soylerım zaten demı dıyemedım tabı yuzune, olsam gızlıcek halım yok dedım candostların bıtanecık kardeslerım bılıyomusunuz ben hala o kırmızıyı gormedım ılk defa 26 yasındayım boyle bır durum yasıyorum gunu gunune olurken 3 gun oldu daha tık yok ama kan sonucu 0.100 yanı sıfır ıhtımal olsa boyle bı sonuc cıkmazdıkı kafam karıstı benımde umutlu deılım artık beklemedeyım daha inş kırmızı gelırde rahatlarım bu belırsızlık daha kotu:

ben geldimm kimseler yok bugün, benim ovulasyon mikroskobu dün net gösteriyodu tam üreme zamanı diye,biz de değerlendirdik son 3 günü ancak ateşim yükselmedi hiç her sabah ölçüyorum sanırım hala yumurtlayamadım üffff! yine denk getiremicez galiba bugün dönüyorum zaten. amaaaannn bi dahaki ay dr a gidip direk aşılamam mı yaptırsam daraldım gerçekten....

insallah denk gelmistir hayatim yaa dert et me biliyorum zor ama en onemlisi kafanin rahat olmasi
bunu diyen ben hala akintilarima bakiyorum bata 10 gun var:18::18:

nasılsınız dua sırası kimde kime okucaz hilalin ki bittimi? ben yarın başlıcam inşallah kime niyet edeyim :) özelime gönderirseniz cevbını sevinirim :) öpüorum hepinizi

canım relaxla birazzz :)) inşallah olur kafana takma bence taktıkça inadına olmuyor :) inşallah yumoşlar döllenmiştirde bu ayın senin için cennet olur...inşallah yüce mevlam dualarımızıda kabul etmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…