- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.381
ahhh şekerim beste yapmaz mıyım hiç yeter ki sen iste , biraz havaya gireyim bekleyin beni anacımmmmmmm
kuzucum yaaa sen yine de çok kaptırma kendini anladığım kadarıyla çok üzüleceksin inş hamilesindir kuzum ama biliyorsun benim de 36.5 son güne kadar sonra birden düştü kızma bana sakın bunu dedim diye üzülmeni istemiyorum ama bence sen hamilesin bunu da demeden geçemiyorum:)
Canım gerçek bu zaten bak bi kız var 36,8 den bugün hooop 36,3 e inmiş geliyo kırmızılar bariz,
son gün bile düşebiliyo bu ateş işi böyle
şimdi bizimkisi bi umut işte bakalım ne olacak, kızarmıyım saçmalama
ben her sonuca hazırlıklıyım ama üzülmem de diyemiyorum, olmazsa da yapacak bişey yok
kalan sağlarla devam edecez :)
veletlerin dalga geçtiği yetmiyormuş gibi ateş de dalga geçiyor baksana , hakkında hayırlısı bitanem
Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin hep böyle dua et kuzum tamam biz hep yanındayız
bu arada sen şu tabloyu nasıl yapıyorsun yaaa ben onu oluşturamadım bi türlü beceremedim
haticem canım ciğerim hoşgeldin, geç geldin
Banada birisi davet yollamıştı o göstermişti bi kurcaliyim canım söyliyim sana nasıl olduugunu
günaydınnnn canlarımm benim nasılsınız
kk bayansu nerelerdesin kız sen uğramaz oldun buralara topiğimizin ilk kız haberini almışız maşallah canım rabbim sağlıkla kucağınada almayı göstersin
kk bayansu nerelerdesin kız sen uğramaz oldun buralara topiğimizin ilk kız haberini almışız maşallah canım rabbim sağlıkla kucağınada almayı göstersin
slm canlarım gunaydın evıme geldım ama hala durumum berbat hala cok kusuyorum suanda ogure ogure kahvaltı yapmaya alısıyorum ama mumkun deıl
bende istiyorum kuzum yaa hadi bi bakta anlat bana
slm canlarım gunaydın evıme geldım ama hala durumum berbat hala cok kusuyorum suanda ogure ogure kahvaltı yapmaya alısıyorum ama mumkun deıl
haticem canım ciğerim hoşgeldin, geç geldin
iyidir canım sen nasılsın, gelmedi kırmızılar daha dimi????
şu saate kadar gelen giden yok henüz :)
Hoşgeldin Haticemm, naberr bakalım tencereleri boşalttınız mı :)
sizden özendim akşam pırasa yaptım 2 gün idare eder o şimdi bizi
Tmm bitanem öğrenip göstercem sana
Tanselim günaydın, ah yavrum helak oldun sen yaa
yat dinlen zayıflıcan iyice valla
hoşgördüm şekerim nasılsın
Serpilim davet göndercem sana ama mail adresi lazım bi tane
şu saate kadar gelen giden yok henüz :)
iyidir hayatım ne olsun yuvarlanıp duruyoruz işte:):):
mesaj atıyorum kuzum
amannn gelmesinler haticem , bomba olur varyaa gelmezlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?