- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.361
bende senin şu ateşini takip ediyorum snırsam hamişsin bak gör yükselişe geçmişsin tatlım:):)
ben halen 36.2 yim çakıldı kaldı hehehe:):)
günaydınn canlarım nasılsınızz....
çok kötü bir gece geçirdim yaa çok uykum var. burnum kanamış gece sırt üstü yatıncada genzimi tıkamış bi kalktım nefes alamıyorum sonrada o korkuyla bidaha uyunurmu döndüm durdum yatakta. nefessiz kalmak çok zormuş allah kmseye yaşatmasın... iyiki eşim yanımdaydı yoksa kesin diğer taraftaydım :)
bayansuu nerelrdesn sen. hoşgeldin cnm.bebiş nasıl? cinsiyeti belli olmuştur artık. topic erkeklerle doldu 4 tane tosun paşamız var:) prensesler lazım artık:)
yokh stres yokk!!!
çok kötü bir gece geçirdim yaa çok uykum var. burnum kanamış gece sırt üstü yatıncada genzimi tıkamış bi kalktım nefes alamıyorum sonrada o korkuyla bidaha uyunurmu döndüm durdum yatakta. nefessiz kalmak çok zormuş allah kmseye yaşatmasın... iyiki eşim yanımdaydı yoksa kesin diğer taraftaydım :)
bayansuu nerelrdesn sen. hoşgeldin cnm.bebiş nasıl? cinsiyeti belli olmuştur artık. topic erkeklerle doldu 4 tane tosun paşamız var:) prensesler lazım artık:)
günaydın canım , niye kanadı ki burnun hayy allah dikkat et kendine kuzum iyi ki de yanındaymış eşin..
yokh stres yokk!!!
Ya kızlar ben 3-4 gündür öyle saçma rüyalar görüyorum ki full aksiyon
stresten midir nedir hep bi ekşın koşturmaca
kalbim kaldırmıyor artık yaa
hea yaa belli kuşum
inşallah bir kızım olucak..
bugün yine randevum var akşam 18:00'da...
sizler nasılsınızzz,greenmoon hamişmiş çook sevindim
Aaaa gördün mü tablomu yaa bugün yükseldi yine çok heyecan yaptım canım,
bu 2 gün geçsin artık nolcaksa olsun,
bende 36,3 le adet olurum ama şuan 36,8-9 larda geziyo
patt diye çakılmazsa şaayet bebiş vaadediyor ama, bilemiyorum yinede :18:
gördüm canım merak ediyorum bende napıyım , hadi bakalım hayırlısı üff ne yapsak ki geçmez ki şimdi bugün de çatlayacağım yaaa....
Esmacım olmuyo bi türlü atamıyorum aklımdan
dün akşam şans eseri dikkatimi çekti göğüs ucum acıyo bnm
normalde bnm göğüslerim acımaz adete yakın şişer sadece
ucuna böyle dokundukça acıyo yara varmış gibi, belirti aramayacam diyorum olmuyo
başka bi belirti var mı canım göğüsler dışında akıntı felan
yokh stres yokk!!!
Canım tebrik ederim, allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Oh be topice bir kısçe haberi geldi sonunda :)
hea yaa belli kuşum
inşallah bir kızım olucak..
bugün yine randevum var akşam 18:00'da...
sizler nasılsınızzz,greenmoon hamişmiş çook sevindim
Serpill aşkımmm sen belirti iste yeterkii dur sayayım
içimde tutuyorum bunları ztn kaç gndür kusayım gitsin bari
Akıntım var beyazımsı krem kıvamı
kasıklarım ağrıyo artı belim ağrıyo
normalde sivilcem çıkardı 1 hafta öncesinden hiç çıkmadı hatta 2 tane kesin çıkardı bu dönemde ama yok
tatlı krizim tutardı o da yok
göğüs ucum acıyo.
Tabi uydurmuyosam bunları
Artık herşeyin psikolojik olabileceğini düşünüyorum
akıntı mesela bence belrti değil ben geçen aylarda da hiç kuru olmadım regle yakın, ama diğerleri nedir bilmem:26:
Canlarım yrn değil 24 kasım perşembeyi bekliycez , öf 2 gün nasıl geççek
ben halayı kurmaya başlıyın bari. yokhh senn için:)
yada seni umutlandırmayayım ilk prensesimiz için halay başını çekiyom ben....
test al bakalım çıkar belki hee... nasıl sabretcez beee
Canlarım yrn değil 24 kasım perşembeyi bekliycez , öf 2 gün nasıl geççek
Serpill aşkımmm sen belirti iste yeterkii dur sayayım
içimde tutuyorum bunları ztn kaç gndür kusayım gitsin bari
Akıntım var beyazımsı krem kıvamı
kasıklarım ağrıyo artı belim ağrıyo
normalde sivilcem çıkardı 1 hafta öncesinden hiç çıkmadı hatta 2 tane kesin çıkardı bu dönemde ama yok
tatlı krizim tutardı o da yok
göğüs ucum acıyo.
Tabi uydurmuyosam bunları
Artık herşeyin psikolojik olabileceğini düşünüyorum
akıntı mesela bence belrti değil ben geçen aylarda da hiç kuru olmadım regle yakın, ama diğerleri nedir bilmem:26:
test al bakalım çıkar belki hee... nasıl sabretcez beee
sağol lugesma'cım...senin hamişlik nasıl gidiyo seninde oğluşun olucak öylemi
sana yürekten bir teprik koyuyorum tatlım...benimde ilk bebem erkekti unutma
bence acele etme kuşum,ben battan sonra 7 gün beklemiştim
evet gerçi akıntı bende de oluyordu adete yakın bence de belirti olmayabilir ama neyse yaaa sen kafanı bulnadırma , geçen ay ateş ölçümü yaptın mı kuzum nasıldı?
evet yaaa acaba test alsan mı çıkar belki canım, heycanlıyımmmmmmmmmmm:)
bence hiç bekleme git hcg değer testi yaptır hemen çıkar
saol cnm bnm. biz çok iyiyiz oğlumla çok şükür. 2li testimz temiz, renkli doopler çekildik temiz. kilomuzda normal. daha ne isterim allahtan. zaman geçsede alsam artık kucağıma diyorum.
dün battaniye ve hastane çıkışınıda aldık. diğer kıyafetlerimzde tamam. şimdi kaldı büyük işler.
ikinci bebeğim kısmet olursa inş senn gibi paşamdan sonra sultanım olur bnmde...
beklemeyi hiç sevmiyorum yaaa nasıl geçcek şu iki gün. allahım güzel haberler duyur bizee... aminnnnnnn
hatice gelmedi daha. belkide onda vardır güzel bi haber inş.
zuhalde dönmedi herhalde 1 hafta die gitti hala yok ortalarda.:)
tanselde uğramadı nasıl acaba inş düzelmiştir biraz. bi prenses haberide ondan alsak ne güzel olcak.
serpilimmm bugünde gönlümüzü şenlendirecek bestelerini bekliyoruz zaman geçmiyecek gibi sankii....
Geçen ay da ölçmüştüm, adetime 5 gün kala kademe kademe düşmeye başlamıştı ve 36,3 ü gördüğüm gün hastalandım zaten
o tabloya göre bu ay ki şaheser zaten de, işte yine belli oolmuyo milletin son gün çakılıveriyo
gerçi benim demekki kademeli düşüyomuş geçen aydan öyle bi teori üretirsek şuan durum parlak
of bilmiyorum çok sıkıldım
Korkuyorum ama :18:
yarınki ateşime göre belki yrn yaparım düşmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?