Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın canım hoşgeldin seni merak ediyordum nasıl oldun diye.biraz daha sabır inşallah geçicek zahmet çekmeden rahmet yokmuş demişler doğru
sabır sabır hatıcem sukur halıme dıyorum ama zormus cok yaaaaa
evet cnm okudum gecen ayy erkek evlat ıste anneyı bıraz zorluyor sonrada gelınden cek hep cek cek dur
günaydın bitanem yaaa halen düzelemedin öffff , doktor bişey demiyor mu canım benim geçse de bi tadını çıkarsan hamileliğinin geç geldi ama annesini de bayağı zorladı bu velet...

sorma bıtanemyaa ınan mah vazıyetteyım bırsey yıyemıyorumkı bebegıme faydam olsun oda cok muzur cıktı sagolsun bak yapma veletım dıyorum hoppp ınadına cıkarıyorum hepınızz tektek gebe kalın ama ıns asermeyın kızlar cok ınsan var asermeden saglıklı bebegı olan allah dusmanıma versın bu asermeyı ama bebegı butun ınseyenlere versın ıns

amin inşallah bitanem, az daha dayan geçicek bunlarda rahata ereceksin sonra değme keyfine göbüşünü gere gere dolaşırsın sokaklarda:)

kızlar gecende soylemıstım en ıyı arkadasımında oglusu olcakmıs yanı suan haytımdaakı 10 hamıleden 10 da erkek bebek beklıyor dusunsenıze benımde pzt dr bakalım allahtan hayırlısı :18:

kızlar ya bi muhabbet açın cnm sıkılıyo vallaa çalışasım da yok

yok cnm atesın dusmemıs masallah yarın testmı yapacakcaksın hadı bakalım varmı belırtı umut
serfık belırtılere ınanmıcam desede kendını bellı edıyor var ıse

ateşi falan girdim bunu nasıl kaydedeceğim peki canım

Takvim oluştu mu regl günün adet döngünü fln girdin mi
takvimde hangi gündeysen ona tıkladığında eflatun bi kutu çıkıyo ateşi oraya mı girdin?
akıntını fln giriyosun oraya altta Save var ona tıklayınca kaydetmesi lazım

Son düzenleme:

adet döngümü girmedim güzelim nereye girilecek o, tarihlere ilk adet gününden başladım

kızlar gecende soylemıstım en ıyı arkadasımında oglusu olcakmıs yanı suan haytımdaakı 10 hamıleden 10 da erkek bebek beklıyor dusunsenıze benımde pzt dr bakalım allahtan hayırlısı :18:

Vallaa ya bende kimi duysam erkek bu sene,
Bi işte az önce kk bayansu kızz dedi başka da yok yani:)
Tanselim ben senden kısçe bekliyorum ona göre :)

yok cnm atesın dusmemıs masallah yarın testmı yapacakcaksın hadı bakalım varmı belırtı umut
serfık belırtılere ınanmıcam desede kendını bellı edıyor var ıse

Yapsammı kararsızım canım ama sanırım dayanamıycam ateş dışında da bikaç belirti var ama inanmak istemiyorum

adet döngümü girmedim güzelim nereye girilecek o, tarihlere ilk adet gününden başladım

ya onu işte ilk kaydeolurken sorması lazımdı ama
ingilizce ya görmeden bi fikirde yürütemiyorum hangisiydi acaba diye
olmadı şifreni yolla bana girip kurcalıyım son haline getirip verim sana sonra şifreni değiştirirsin

bende kendımden kız beklıyorum cnm ama hep kalbımden bı ses erkek erkek erkek dıyor
test yap tatlım ben adetıme 1 gun kala ogrenmıstım varsa cıkıyor senın gectımı gunun yada kac gun var

bende kendımden kız beklıyorum cnm ama hep kalbımden bı ses erkek erkek erkek dıyor
test yap tatlım ben adetıme 1 gun kala ogrenmıstım varsa cıkıyor senın gectımı gunun yada kac gun var

2 gün var 24ü bekliyorum işte bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…