Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

mrb kizlar ben araniza yeni katiliyorm bayadir uyeligm olmasina ragmen genelde okur cikardim icimden katilirdim yanii.. garip bi sekilde su an yazma istegimi engelleyemdim... yazmak icin bu topigi secmemden anlamissinizdr ne dertten muzdarip oldugumu.. iki yillik evliyim yaklasik bir yildir korunmuyorum bazen sabirla bazen isyanla bazen heyecanla bikmadan usanmadan her ay melegimi bekliyorum ama bi turlu gelmiyor olmamasi icin hic bi prolem yokmus ikimizde de ama asil bu zor olani ortada hic bi neden yokken hamile kalamamak.. yumurtlama gunu hesaplarim, kafana takarsan olmaz unut ole dene nasihatlarine siginmalarim, dualarim hic biri yetmedi melegime kavusmama.. artik yoruldum ve kendi haline biraktim hayirlisi diye dua etmekten baska hic bir sey yapmiyorum ama yinede tutamadigim gozyaslarim anlarsiniz ki hep benimle her anne ve melek ikilisi gordugumde icime akittigim.... allahim bu mubarek gunde isteyen herkesin yuzunun guldursun insallah birbirimize dua edelim dualarimiz cogalsin duanin sinerjisine inanmak hepimize iyi gelecektir.. birden esti icimden geldi bunlari paylasirken buldum kendimi ama itiraf etmeliyim iyi geldi anlatmak dinledgniz icin simdiden tesekkurler...

hoşgeldin canım
inşallah rabbim bu bayram bizlerin boynunu bükük bırakmaz

hoşgeldin canım, biz artık bayram şekerlerimizi bekliyoruz, stres yapmıyoruz ve dua ediyoruz ,biliyoruz ki meleklerimiz gelecek

oo süpermiş o zaman

aramıza hoşgeldin canım inşallah daha fazla beklemeden rabbim seninde meleğini verecek

bilmiyorum ki hayatım bu arada ben olan her belirtiye psikolojik diye bakıyorum artık
beyin gücü ile herşeyi yapabiliyoruz galiba

yok yaa takmıyorum artık kafama canımcım bu ay stressiz bir ay olacak benim için, düşünmek yok yok yok

haziranda doktora gittiğimde adetim biteli iki gün olmuştu ve doktor yumurtlamaya başladın demişti , bir hafta sonra da çalışmalara başla dedi, sizce normal mi bu durum kızlar

senin adet döngün ne kadar sürüyor
mesela benim 29 gün 10 gün adet sürüyor adet bitince 5 gün sonra çatlatıyorum

Son düzenleme:
senin adet döngün ne kadar sürüyor
mesela benim 29 gün 10 gün adet sürüyor adet bitince 5 gün sonra çatlatıyorum

29 gün canım normalde 6 gün sürer ama bu ay 5 gün sürdü, çatlama olayı da 14 gün sonra oluyor
ama haziranda doktora gittiğimde adetim biteli 2 gün olmuştu ve doktor yumurtlamaya başladığımı
bir hafta sonra çalışmalara başlamamı söylemişti, bu nasıl oluyor peki:26:

normal zaten senin 15. gün çatlıyor yumurtaların tahmini olarak
6 gün regl +1 hafta(7 gün) = 15 matematik öğretmeni gibi hissettim kendimi
ovulasyondan 14 gün sonra da yeni reglin olması beklenir oda 29 gün yapar

normal zaten senin 15. gün çatlıyor yumurtaların tahmini olarak
6 gün regl +1 hafta(7 gün) = 15 matematik öğretmeni gibi hissettim kendimi
ovulasyondan 14 gün sonra da yeni reglin olması beklenir oda 29 gün yapar

sonuç nedir öğretmenim
adetten sonra hemen akıntı olması normal midir

rose bu kadr kafaya takma canım. senin ve burada bekleyen diğer arkadaşların bayram şekerleri olacak bebişleri buna inanıyorum ben. rabbim herşeyi zamanında hayırlı olduğu vakitte nasip ediyor insana. bende 1 sene kounmadım tedavi şu bu derken geçirdim sonra bunalıp tedavide istemiom başka bişeyde dedim ve meleğimin benle olduğunu öğrendim. lütfen kendini üzmeden bekle bebeğini zamanının beklio.

normal canım her bünye bir olmaz bende adettim bittikten 3 4 gün sonra geçen ay 5 inde oldum 14 ünde kontrole gittiğimde 3 tane yumurtam vardı

her ne kadar baska yerlerde ve birbimzden bambaska hayatlari yasiyor olsak da yureklerimzin ayni dilini konustugunu gormek ne guzel... saolsun butun hosgeldin diyenleriniz bundan sonra daha SIK burda olacagim konusmak dertlesmek icin.. bu arada bahsetmedigim bi durumum var benimde adetim bu ay gecikti6temmuzda oldum en son sasmazdi pek ama gelen giden yok:44: hep ayni filmi yasamaktan korktugum icin ne hisetcegimi bnde bilmiyorum test yapicak cesaretimse zaten hic yok bi yandan hayal kurarken buluyorum kendimi bi yandan dalma yine hemen diyorum haylkirikligi yasamayi dusundukce bi an once kirmizilar gelse bari diyorum artik

günaydın tatlım iyiz ama sadece bulantı baş dönmesi ve uykuuu yaaa haftasonu ne güzeldiiiiiii sen nasılsin?

Aman canım iyi olun da sen de bebişinde, onlar için herşeyi gık demeden nasılda çekiyoruz değil mi :)
Haftasonu benimde güzeldi, ailemle bol vakit geçirdim, yımırtladığım gün sudan sebeplerle benimle küsen kocamı attım bi kenara bende, hııııııııh :))

günaydın kızlaaaar nasılsınız bakalım bugün

Günaydın canım, iyiyizzz sen nasılsınnn..?

Maşallah canım, bebişcik annesini yokluyor anlaşılan bakalım ne kadar sabırlısın diye :)

Nasıl yani canım ben anlamadım ben bu durumu, adetten 2 gün sonra yumurtlamaya başlıyosun ve doktor bundan 1 hafta sonramı çalış diyor sana, e bitmiyormu yumurtlama o zaman. Hemde adet hemen bittiği gibi başlıyor mu ki bu yumurtlama, ay ben hiç niye anlamıyorum bu konuyu yaa,
En iyisi kendimi şöyle açıkça yazayım bileniniz varsa yorumlar belki :))
Ben Temmuz 21'inde regl oldum, 27'sinde bitti, 27-29-30 temmuz ve 1 Ağustos ilişki oldu, yumurtlamam 2-3'ü gösteriyordu, o günlerde kocamla kavga ettik çalışamadık o yüzden ihtimalim nedir sizce

yokhhh ben de anlasam anlatacağım ama anlamıyorum ki o nedenle akışına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…