- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.041
gııııı nedinyyyyy :) nerelere takılıosun bakemmmm :))
canım relaxla birazzz :)) inşallah olur kafana takma bence taktıkça inadına olmuyor :) inşallah yumoşlar döllenmiştirde bu ayın senin için cennet olur...inşallah yüce mevlam dualarımızıda kabul etmiştir.
kızlar merhaba ben bişey söylemekistemiştim benm bat 28 günden hesaplarsak bugün ama 1 ay hesaplarsak 11iydi..
ama bugün tuhaf bişey oldu akıntıma bide göğüs şişliği ve şu masmavi damarlardan çıktı bi de üstüne üstelik beyaz süt gibi bi sıvı geliyo
çok ağrım var burda bunun için gidebileceğim bi dr da yok o yüzden bu gğn test yapmaya karar verdim eşim gelirken getirecek sahurda yapacağım umarım hayırlısıyla bi haber alırım..
yoksa bu göz ardı edilecek bişey değil o yüzden dr a gitcem...
rabbim inş. bana o mutlu haberi bugün almayı nasip eder...
hayirli ramazanlar ve gunaydin hanimlar benim bir sorum vardi hamilelik icin ramazanin bitmesinimi beklesem yoksa ramazan dada olsa gitsemmi acaba karar veremedim ben tedavi sonucu gebe kalmistim yumurtalarimda buyume sorunu vardi ilacla buyutulup sonra asilama yapilmisti önceden ama cok kararsizim ilac almam gerekirse oruclu nasil olur bilemiyorum. Bir topige daha sordum ama cevap gelmedi. Ramazan dolayisiyla sanirim kimseler yok bugunlerde sizin sayfanizda canlilik vardi belki bir fikir verirsiniz. Tesekkurler
günaydın kızlar nasılsınız bakalımm
hayirli ramazanlar ve gunaydin hanimlar benim bir sorum vardi hamilelik icin ramazanin bitmesinimi beklesem yoksa ramazan dada olsa gitsemmi acaba karar veremedim ben tedavi sonucu gebe kalmistim yumurtalarimda buyume sorunu vardi ilacla buyutulup sonra asilama yapilmisti önceden ama cok kararsizim ilac almam gerekirse oruclu nasil olur bilemiyorum. bir topige daha sordum ama cevap gelmedi. ramazan dolayisiyla sanirim kimseler yok bugunlerde sizin sayfanizda canlilik vardi belki bir fikir verirsiniz. tesekkurler
günayyydııınn kızzlarrr...
nasılsınız..
canım kullandığın ilaçları akşamda alabilirsin hayırlısı olsun şimdiden
günayyydııınn kızzlarrr...
nasılsınız..
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalımmmmmmmmm
Herşey yolunda mııııııııııı
günaydın tatlım iyiz sen nasılsın bebiş nasıl
biazde iyiyiz çok şükür. Bebiş artık ben burdayım diyor iyice. Içim dışıma çıktı 2 gündür...
Bide çok fazla baş dönmem var araştrdım bebeğe kan gittiği için beynimize giden kan azalıyormuş ve başdönmesi yapıyormuş.
Belirtilerin fazla olmasıda sağlıklı bi gebelik olduğuna işaretmiş :) başım dönsün midem bulansın ben katlanırım:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?