Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar merhaba ben bişey söylemekistemiştim benm bat 28 günden hesaplarsak bugün ama 1 ay hesaplarsak 11iydi..
ama bugün tuhaf bişey oldu akıntıma bide göğüs şişliği ve şu masmavi damarlardan çıktı bi de üstüne üstelik beyaz süt gibi bi sıvı geliyo
çok ağrım var burda bunun için gidebileceğim bi dr da yok o yüzden bu gğn test yapmaya karar verdim eşim gelirken getirecek sahurda yapacağım umarım hayırlısıyla bi haber alırım..
yoksa bu göz ardı edilecek bişey değil o yüzden dr a gitcem...
rabbim inş. bana o mutlu haberi bugün almayı nasip eder...

günaydın kızlarrr , çok yorgunum haftasonu hiç oturmadım Allahtan yazıyorum burada yoksa konuşacak hiç halim yok

tanselll okudum yazdıklarını üzülme tatlım yaaa birlikte hamiş kalırız bu ay inş.

amin canım ama hala ateşim düşük, çatlayamadı benim yımırta galiba, neyse hayırlısı olsun napim, nasıl olsa gidiyorum bi dahaki aydan itibaren dr takibinde daha profesyonelce çalışmaya devam hem çıkmadık candan da umut kesilmez, erken gebelik testi sipariş etmiştim bi de oda gelir bugün yarın, yine adete 5-6 gün kala yaparım anlarım durumu az çok. bu arada benim tefriciye bitti, mfalcon a okuyoruz. ben tüm geceyi yolda geçirdim uyuyacağım biraz, sonra okurum yine. görüşürüz arkadaşlar..

hadi hayırlısı,yaptın mı test noldu ?

hayirli ramazanlar ve gunaydin hanimlar benim bir sorum vardi hamilelik icin ramazanin bitmesinimi beklesem yoksa ramazan dada olsa gitsemmi acaba karar veremedim ben tedavi sonucu gebe kalmistim yumurtalarimda buyume sorunu vardi ilacla buyutulup sonra asilama yapilmisti önceden ama cok kararsizim ilac almam gerekirse oruclu nasil olur bilemiyorum. bir topige daha sordum ama cevap gelmedi. ramazan dolayisiyla sanirim kimseler yok bugunlerde sizin sayfanizda canlilik vardi belki bir fikir verirsiniz. tesekkurler

canım kullandığın ilaçları akşamda alabilirsin hayırlısı olsun şimdiden

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm

günaydın hatice nasılsın , ben çok yorgunum haftasonu hiç oturmadım sadece uyumak için yattım:122: sen nasılsın durumlar asayiş mi

günaydın canım sana da hayırlı ramazanlar , konu ile ilgili pek bilgim yok canım selam vermek istedim:)

günayyydııınn kızzlarrr...
nasılsınız..

günaydın canım idare der valla ,sen nasılsın

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalımmmmmmmmm

Herşey yolunda mııııııııııı

günaydın tatlım iyiz sen nasılsın bebiş nasıl

biazde iyiyiz çok şükür. BEBİŞ ARTIK BEN BURDAYIM DİYOR İYİCE. içim dışıma çıktı 2 gündür...

bide çok fazla baş dönmem var araştrdım bebeğe kan gittiği için beynimize giden kan azalıyormuş ve başdönmesi yapıyormuş.
belirtilerin fazla olmasıda sağlıklı bi gebelik olduğuna işaretmiş :) başım dönsün midem bulansın ben katlanırım

Son düzenleme:

rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…