- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #10.881
şimdi nasıl gülüyorumRüyamı anlatayım size türk filmide seyretmedim uzun zamandır ama
Başta rabbime şükürler olsun böyle bi eşim olduğu için bütün gece yapmadığı şey kalmadı bana.neyse rüyamda eşimi başka bi kadınla evlendiriyor kaynanam onlarla aynı evde yim ama gece oldu onlar yattı bende yan odada yatıyorum nasıl ağlıyorum anlatamam sabah alarm sesine uyandım eşim uyandı adam kalktı sraılcak git başımdan nefret ediyorum git diye tekmeledim adamı napıyon sen ya noldu diyo sadece tek dediği o.rüyamı anlattım ama tekmeliyom bi yandanda şimdi çok komik geldi yalnız şuan bi ayrıntı daha farkettim kadın rüyamda bile kötü be bu kaynana naptıysa bana rüyama bile sevmim
ayyy belli olsun artık yaaa ama 10 ve 11 aralık olmasın tamam hastanesel olaylar var ,
üff buluşalım yaaa kızlar yokh gelince bi daha buluşuruz ne var olmaz mı
şimdi nasıl gülüyorumRüyamı anlatayım size türk filmide seyretmedim uzun zamandır ama
Başta rabbime şükürler olsun böyle bi eşim olduğu için bütün gece yapmadığı şey kalmadı bana.neyse rüyamda eşimi başka bi kadınla evlendiriyor kaynanam onlarla aynı evde yim ama gece oldu onlar yattı bende yan odada yatıyorum nasıl ağlıyorum anlatamam sabah alarm sesine uyandım eşim uyandı adam kalktı sraılcak git başımdan nefret ediyorum git diye tekmeledim adamı napıyon sen ya noldu diyo sadece tek dediği o.rüyamı anlattım ama tekmeliyom bi yandanda şimdi çok komik geldi yalnız şuan bi ayrıntı daha farkettim kadın rüyamda bile kötü be bu kaynana naptıysa bana rüyama bile sevmim
hahahaha
rüyada ağladıysannnnn gerçek hayatta sevineceksin inşşş tersi çıkarmış
abe kaynana naptın bizeeee naptınnn bizeeeeee diri diri diti dititi diriri
çatlayınBen uyarım kızım size sabah akşam farketmez yani benim için esmayı taktımı koluma geliriz beraber
Hemde ne şaşırmak uyku sersemiSadece dediği noluyor ya sabah sabah iyimisin bozuk plak gibi
Kızlar size bişey söylemek istiyorum.biliyorum çok saçma aklımı yitirmedim ama bilmiyorum ya sanki hamileyim.
Düşünsenize ben hamşleymişim 6 aylık olmuşBiri çıkıp hamileisn diyor.
Doktor vardıda benmi gitmedim derim hemenKocam dürtmüş olmuş wıyyyyyyyyyyy Off gözümden yaş geldi
Kızlar size bişey söylemek istiyorum.biliyorum çok saçma aklımı yitirmedim ama bilmiyorum ya sanki hamileyim.
Düşünsenize ben hamşleymişim 6 aylık olmuşBiri çıkıp hamileisn diyor.
Doktor vardıda benmi gitmedim derim hemenKocam dürtmüş olmuş wıyyyyyyyyyyy Off gözümden yaş geldi
Ya dalga geçmiyorum ciddiyim ben evet canım 25 ekimdi.
Yakında senin huniyi bana takacaklar yokh
Ya dalga geçmiyorum ciddiyim ben evet canım 25 ekimdi.
Yakında senin huniyi bana takacaklar yokh
Nayırrr nolamazzzz Hunimi veremem ben o benim can yoldaşım
Serfike söyle sana yeni bitane alsın o iti alıyo pazarlıkla fln şöyle jantisinden pouhahaha
ay vallaa sinirlerim zıpladı, şu geç döllenme nedir ya biri bana açıklasın allaşkına
geç yumurtlamak değil mi bunun anlamı
yoksa aynı yumurtluyonda yumurta bekleyip bekleyip geçmi ulaşıyo döllenip rahime
haticem sen bilirsin?
yokhh yavrım benim ateşim 36.2 halen bu ayda yumoşlarım gelmedi sanırım hahaha
kendime şu şarkıyı armağan ediyorum
aman geç kalma yumurtaaaaaaaaaa,
sakın geç kalma yumurtaaaaaaaaaaaa
nayırrr nolamazzzz hunimi veremem ben o benim can yoldaşım
serfike söyle sana yeni bitane alsın o iyi alıyo pazarlıkla fln şöyle jantisinden pouhahaha
Ay vallaa sinirlerim zıpladı, şu geç döllenme nedir ya biri bana açıklasın allaşkına
geç yumurtlamak değil mi bunun anlamı
yoksa aynı yumurtluyonda yumurta bekleyip bekleyip geçmi ulaşıyo döllenip rahime
haticem sen bilirsin?
delıyaaaaa sen u hunıyı al kendıne tak catlak bırak yımırtalarını ne halısı varsa gorsun sen canın ıstedıkce calıs
hahah bende takacağım güzelim merak etme senn:):) kendimle dalga geçiyorum o kadar hoşuma gidiyor ki tanselimmm sıyırdım iyicene
kocayı da unuttum ben yaaa halbu ki benim 2 gün önceden günaşırı başlamam lazımdı heç te umrum değil yani
sen merak etme tatlım tutacagı varsa onun haftada 1 kerede yapsan tutaaaaarrrrr yeterkı yazılmıs olsun bu ayyy
gunaydın kıscelerım hatıcem hayırlısı olsun tatlım saglıgınında ıyı olmasına sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?