- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.101
perşembeye kadar beklemeyip bugün test alıp yarın sabah yapacam ama negatif olursa eşime hiç bahsetmeyecem
inşaallah çift görürüm...
5 günlük gecikme hayra çıksın Allah ımmmmmm
aaa öyle hemen ilham gelmiyor şekerim bi dur yawww kal geldi bana da şarkı türetemiyorum nazar değdi sanırsam
tuttu fırlattı yumurtamııııı
ezdi üstünü çiğnediii
zamanla çatlar dedi zamanla zamanlaaaaa
oldu mu neee
kızlar herkese günaydın çok kötü bikaç gün geçirdim ama şimdi iyyim annemler yanımda geldiler.meğer ben hamileymişim düşmüş kanamam var sancım var o kadar.cuma gecesi çok sancım oldu cumartesi dr gittim.herşeyde bi hayr vardır
at şaşkınlığı artık kz hadi bi beste yapda senlenelim....
zuhallll nasılsın canım
funda ve melek hoşgeldiniz.
ayy yazın kızlar bişiler yaa... yazamasamda sık sık okumak keyifli oluyrdu. bugünde bnm gevezeliğim üstümde.
haticeee, deryaaaaaaaa
s.a kızlar okuyunca şok oldum haticecm büyük geçmş olsun allahım yerini hemen doldursun hayırlı zamanda tabi inş aman dikkat et yediklerine içtiklerine düşük sonrası çok dikkat gerekyr
Süperrrr Süperrrrrr
Valla kalp kalbe karşıymış bende tam o şarkıyı dinliyodum
Best Of Bebiş albümümüze bi parça da benden:
Bebişle başım dertteeeeee
Ne yapsam bilmiyorummmmmmm
Bi türlü gelmek bilmiyooorrrrrrrrrr
İnadını kıramıyorummmmmmmmmmm
vayyyyyy beğendim bu besteyii
ahh ahh bu veletler bizi bestekar yaptı şu halimize bak
atın pedleri çöplere
kırmızılar içeride kalsınnn
ayrılmam ben meleğimdennnn
büyütüp beslerimmm bennn
buda hamiş arkidişlerime gelsin
hoşbldm canım gerçi üzüldm haticeme ama herşeyde hayır vardr demekki kısmeti yokmş bebegn ya gerçi ben kimyasal gebelik diye düşündm ama bilmyrm çünkü onda bikaç gün sonra kanama oluyoA.selam hoşgeldin güzelimmm......
haticem çok geçmiş olsun tatlım şok oldum benüzme kendini ne olur herseyde vardır bir hayır.. anlamadığım doktorun nasıl anlamaz cuma günü doktora gidiyorsun hamile değlsin diyorlar bir gün sonra düşük yapıyorsun bunlar nasıl ş yapıyorlar böyle sinir oldum resmen bende adet olmadığım zaman kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı doktora gittim oda kan testi yaptı ve alttan muayene etti ve rahim duvarında kalınlaşma var ded adet olacaksın dedi bana ilaç yazmıştı adet sökücümüdür nedir içmedim bende içimden gelmedi meğersem ben hamileymişim eğer içseydim bebeğimi söküp götürecekti benden senin olayınla bir alakası yok ama doktorlar nasıl anlamaz hamile olduğunu çok sinir oldum
iyim canım sen nasılsın? son 3 günüm keyfni çıkartıyorum
s.a kızlar okuyunca şok oldum haticecm büyük geçmş olsun allahım yerini hemen doldursun hayırlı zamanda tabi inş aman dikkat et yediklerine içtiklerine düşük sonrası çok dikkat gerekyr
haticem çok geçmiş olsun tatlım şok oldum benüzme kendini ne olur herseyde vardır bir hayır.. anlamadığım doktorun nasıl anlamaz cuma günü doktora gidiyorsun hamile değlsin diyorlar bir gün sonra düşük yapıyorsun bunlar nasıl ş yapıyorlar böyle sinir oldum resmen bende adet olmadığım zaman kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı doktora gittim oda kan testi yaptı ve alttan muayene etti ve rahim duvarında kalınlaşma var ded adet olacaksın dedi bana ilaç yazmıştı adet sökücümüdür nedir içmedim bende içimden gelmedi meğersem ben hamileymişim eğer içseydim bebeğimi söküp götürecekti benden senin olayınla bir alakası yok ama doktorlar nasıl anlamaz hamile olduğunu çok sinir oldum
iyim canım sen nasılsın? son 3 günüm keyfni çıkartıyorum
hoşbldm canım gerçi üzüldm haticeme ama herşeyde hayır vardr demekki kısmeti yokmş bebegn ya gerçi ben kimyasal gebelik diye düşündm ama bilmyrm çünkü onda bikaç gün sonra kanama oluyo
serpilim neşeni seveyim ben fundamla birleşmişsnz ne güzel neşe böyle maşallah allah bozmasın kıskansammı acaba
Haklısın cnm..Bende üzüldüm acaba tutunamadımı öyle bişey geldi benimde aklıma..Varlığını öğrenemeden kaybetmek çok zor yaa...Allah yardımcısı olsun.Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik.....
hazır ilham gelmişken patlatıyorum vallaaaa meleğim
oyy kuzum kıskanma
fundayı da ayarttık valla hunileri takıp kolkola yokh ben funda gezeceğiz
hazır ilham gelmişken patlatıyorum vallaaaa meleğim
oyy kuzum kıskanma
fundayı da ayarttık valla hunileri takıp kolkola yokh ben funda gezeceğiz
hoşgeldin zuzu perşembe akşamı gittim canım karnımdan muayene etti kan testi negatif çıktı bide söktürücü yazdı bana ama almamıştım niye bilmem almadım.benim günüm kolay kolay şaşmaz hiç.1 haftadır çok sancım vardı kasıklarımda ben hep adet olucam diye düşünüyordum.çünkü aşırı sancılı olurum normaldede.cumartesi hastalandım ama artık ağrıya dayanamayınca gittim yine dr.cocuk hiç düşünmedim ben aklımdaki kist yada intihaptı sadece benim sizden daha çok şaşkınım bende.ben dr hatasından yaşamıştım diğer rahatsızlığımıda ilacın yan etkisi yüzünden ohss hastası oldum.rabbim nasıl biliyor ise onları öyle yapsın kime güveneceğini şaşırıyor insan dr lar böyle ise way halimize.
ahh zuzum ahhh sen benim halimi görsen donup kaldım ekrana öylee baktım yaniii, hayırlısı böyleymiş bende anlamadım doktor nasıl anlamadı
hoşgeldin zuzu perşembe akşamı gittim canım karnımdan muayene etti kan testi negatif çıktı bide söktürücü yazdı bana ama almamıştım niye bilmem almadım.benim günüm kolay kolay şaşmaz hiç.1 haftadır çok sancım vardı kasıklarımda ben hep adet olucam diye düşünüyordum.çünkü aşırı sancılı olurum normaldede.cumartesi hastalandım ama artık ağrıya dayanamayınca gittim yine dr.cocuk hiç düşünmedim ben aklımdaki kist yada intihaptı sadece benim sizden daha çok şaşkınım bende.ben dr hatasından yaşamıştım diğer rahatsızlığımıda ilacın yan etkisi yüzünden ohss hastası oldum.rabbim nasıl biliyor ise onları öyle yapsın kime güveneceğini şaşırıyor insan dr lar böyle ise way halimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?