Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydınnnn cadılarrrr:):)

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naber kızlar bugün cuma yaşasın :)
Bu arada duaya akşam 900 daha eklendi,
dün 3250 idi +900 daha olunca 294 kalıyorrr onuda bugün ananem bitircek kızlar daha okumayın sizde,
bitçek inş bugün allah razı olsun herkesten kabul etsinnnnn

Son düzenleme:
Serpilcim tablona baktım çizgiyi genelde 36,7 ve üzerine çıkınca çekiyo,
henüz vücud ısının ortalaması netleşmemiş olabilir kademe kademe arttığı için
çatlamak üzere bence ve yarın hızlı bi sıçrama yapabilir o nedenle temkinli bekliyor :)

günaydın canım ,allah kabul etsin sonunda bitti:):)

amannn benim ateş hiç 36.7 görmedi ki o zaman boşuna çizgi beklmeyeyim ben , çok geç çatlıyor yaaa ama bişey diyim mi bence çatlamadı ve çatlamayacak benim adetim hiç geçikmedi çünkü 30 günü ben yine günümde olurum :)

Ya herkesin vücud ısısı farklı işte kızın biri 36,4 le hamileymiş mesela normalde 37 lerde olur :)
Genelleme yapılamıyo çok fazla o nedenle de çizgiyi temkinli çekiyo tablo,
Senin ortalaman da düşük demekki bikaç gün daha bunu algıladıktan sonra karar verir diye düşnüüyorum :)
Çünkü çatlama olduktan sonra progestan mı ne o hormon çok salgılandığı için vücud ısısı artarmış
Hormon kimisinde çok salgılanır kimisinde az bilemeyiz yavrım :)

canlarımmm günaydın...
hayırlı cumalar hepimize...
deryacım duanı rabbim kabul etsin cnm.
serpilim bırak yaa şu hesapları. çatlar patlar sen farkında değilsindir.:)

dün saat 4 de çıktım şirketten müdürüm kıyak yaptı bana iyi görünmüyosun dedi bnde iyi değilim hadi gidelim soran olursada atölyeye gittik deriz dedi ve çıktık iyi oldu...

sabah sabah çok güldüm sizide güldürsün bu resim

selam kızlar..bu sabah evde test yapacaktım ama burda BEBE TIME testinin hatalı olduğunu duydum ben de rastgele onu almıştım..
pazartesiyi bekleyecem artık..
ama inanın içim içimi yiyor..
bu arada tatlı manyağı ben dün 1 kavanoz turşu yedim..
hayatım boyunca o kadar ancak yemişim :)
tatlıdan içim bulandı falan bir tuhaftım..
göğüslerim yine çok acıdı gece ve sabah..
bugün 9.günüm..
yarın da gelmezse umutlansam mı ki diyorum ama hiç hamile gibi hissetmiyorum ne bileyim yaaa ((((

Esmacım sağolasın allah razı olsun,
Ayy resim süpermiş yaaa güldürdün vallaaaaaa allahta seni güldürsün :))))
Ohh dün ne güzel olmuşşşşş bugün de cuma zaten değmeyin keyfimize :)

Yaaav dilek çatlattın biziiiiiiiiii, öglende git başka test al hadi canım haftasonuna girmeden
hem kendini kurtar hem bizi
bi bebiş haberi istiyoruz yaa bu ay daha gelmedi zaten

bu güzel bişi aslında inşallah hamilesindir cnm. git başka bi test al yaa nasıl sabretcen için içini tabikide yer. bn bile burda çıldırdım kız kaç gündür :)
bnde ilk zamanda ömrümde yemediğim meyveyi yemiştim bir oturuşta :)

tamam gidiyorum kızlar sonucu yazarım sizlere..
annemdeyim misafir gelecek..
hazırlıkları tamamlayım gidip alayım ama negatif çıkarsa çok üzülürüm yaa

annemdeyim misafir gelecek..
hazırlıkları tamamlayım gidip alayım ama negatif çıkarsa çok üzülürüm yaa

inş çift çizgiyi görürsün. idrarda 10 15 gün sonra bile çıktığı oluyomuş onun için kırmızılar gelene kadr umudunu kaybetme bence. bnm regl 5 gn vardı test pozitif çıktı doktorum bile şaşırmıştı kanda bukadr azken idrarda çıkması imkansız demişti:)

benim 4 gün kala kanda değer 11 ken idrarda gölge gibi 2. çizgi gözükmüştü ama daha önce hamile değilken de o çizgilerden görmüştüm renksiz gölge gibi bişey, değer kanda yükselene kadar hamile olduğuma inanamadım. inşallah arkadaş hamiledir, yeni güzel haberlere ihtiyacımız var topicte. ben de bugün izinliyim evdeyim. herkes iyi mi kızlar herşey yolunda mı.

benim hormonlar daha salgılamadı sanırım aman ne hali varsa görsünlr zatii bu ay pek verimli olamadık olmaz zaten tutmaz ama ben ölçmeye devam edeceğim merak ediyorum :)

günaydın canım , dün erkenciydin demek ki bende bu kız nerelerde dedim:):)
çatlamasın canım napıyım yaaa zaten çalışamadık pek ocaktan sonra doktora gideceğim vaktim var daha:):)

hadii dilekkkkkkkkkkkkkk bekliyoruzzzzz

sabah idrarı gerekmiyor mu idrar testi için ?

gerekmez canım varsa çıkar kaç gün geçti zaten:):)

Annemdeyim misafir gelecek..
Hazırlıkları tamamlayım gidip alayım ama negatif çıkarsa çok üzülürüm yaa

hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiii:)

serfiik lugesmaa hatice kristal zozdemir tansell rose kızlaaaaarrrr özledim napıyosunuz

hilalcim hoşgeldinn canım bende seni özledim yaaa nasılsın , bebiş nasıl, nasıl gidiyor hamilelik , bulantı var mı , ne çok soru sordum
ben de iyiyim canım ateş takip ediyorum yumurta çatlatmaya çalışıyorum havuç yiyiyorum iki gündür 6.ayı devireceğiz sanırım ocaktan sonrada doktor ziyaretine gideceğim daha fazla bekleyemeyeceğim ne yapacaksa yapsın:)

günaydın kuzucuklarım herkesin cuması mubarek olsun

kristal gece kuşu hoşgeldin sabahlarıda uğrada iki lafın belini kırak
lugesma çok iyi olmuş valla böyle müdür şimdi nerdeeee
serfikk yeter yaw düşünme artıkı şunları hem söz veriyorsun hem yapıyorsun yine
grenmmon hoşgeldin canım nasılsın bende seni çok özledim
yokh canım allah duanı kabul etsin tez zamanda gerçekleşsin inşallah dileğin

ee bugün cuma kim almak istiyor duaya ara vermeyelim rose istiyordu ama oda yok şimdi

hilal hoşgeldin cnm. bizler iyiyz sen nasılsın aslında önmli olan o:) bebeğimiz nasıl. üzüyomu seni?

iyiyim canım kokulara karşı hassasiyet var ama öyle bulantım kusmam daha yok şükür 9 hafta 2 günlük oldu. havuç ta işe yarıyor muymuş, ben ilaçla hamile kaldım ama o ay daha mens başladıktan sonra yımırta çatlayana kadar habire fındık badem incir sütle beslenmiştim, ilaca güzel cevap vermemde bunların da etkisi olduğunu düşünüyorum, ay inşallah olur bir an önce, olmazsa bi adetin 3. günü hormo tahlillerini yaptır sperm ve rahim filmi için erken daha 1 yıla yaklaşırsa süre o zaman ancak yaptrırsın, ama bence o kadar beklemeyeceksin sen içime öyle doğuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…