- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.561
günaydın kuzucuklarım herkesin cuması mubarek olsun
kristal gece kuşu hoşgeldin sabahlarıda uğrada iki lafın belini kırak
lugesma çok iyi olmuş valla böyle müdür şimdi nerdeeee
serfikk yeter yaw düşünme artıkı şunları hem söz veriyorsun hem yapıyorsun yine
grenmmon hoşgeldin canım nasılsın bende seni çok özledim
yokh canım allah duanı kabul etsin tez zamanda gerçekleşsin inşallah dileğin
ee bugün cuma kim almak istiyor duaya ara vermeyelim rose istiyordu ama oda yok şimdi
merhaba bende meleğim olsun istiyorum 5 aylık evliyim 2 aydır bebiş istiyoruz
iyiyim canım kokulara karşı hassasiyet var ama öyle bulantım kusmam daha yok şükür 9 hafta 2 günlük oldu. havuç ta işe yarıyor muymuş, ben ilaçla hamile kaldım ama o ay daha mens başladıktan sonra yımırta çatlayana kadar habire fındık badem incir sütle beslenmiştim, ilaca güzel cevap vermemde bunların da etkisi olduğunu düşünüyorum, ay inşallah olur bir an önce, olmazsa bi adetin 3. günü hormo tahlillerini yaptır sperm ve rahim filmi için erken daha 1 yıla yaklaşırsa süre o zaman ancak yaptrırsın, ama bence o kadar beklemeyeceksin sen içime öyle doğuyor
ee bugün cuma kim almak istiyor duaya ara vermeyelim rose istiyordu ama oda yok şimdi
merhaba bende meleğim olsun istiyorum 5 aylık evliyim 2 aydır bebiş istiyoruz
hilal hoşgeldin cnm. bizler iyiyz sen nasılsın aslında önmli olan o:) bebeğimiz nasıl. üzüyomu seni?
serfiik lugesmaa hatice kristal zozdemir tansell rose kızlaaaaarrrr özledim napıyosunuz
yokh sen nasılsın canım az önce isimleri sıralarken kesin eksik kaldı diye düşünmüştüm, özür dileriimnasıl gidiyor çalışmalar bakalım
sana da hayırlı cumalar hatice Allah ıımm bu mübarek gün hepinizin gönlüne göre versin inşallahhh
çok çabuk karar vermişsin, hayırlısı olsun inşallah bebeğin çok bekletmez seni
teyzesii hiç üzmüyo acaba ban da babasına da çekmeyip çook sakin olma ihtimali var mıhiç sanmıyorum ama şimdilik bana bi zararı yok kendi halinde büyüyordur heralde kontrolüm haftaya bugün ama sabırsızlanıyorum
geçen gece nöbetimde minicik bir bebek ellerimizde öldü kurtaramadık saatlerce uğraştık o kadar moralim bozuldu ki sabaha karşı kasıklarımda ağrı da başlamışken biraz uzandım dinleneyim diye rüyamda dr usg yapıyor,bebeğin kalbi durmuş atmıyor diyordu uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindim anlatamam, psikolojim etkileniyor artık daha hassasım
s.a kızlar cumanız hayırlı olsun inş yapılan tüm dualar bugün kabul olsun olmayanlarında bu ay bebişi olsun amiiiiiiiiiiiiiin
elhamdülillah canım ne olsun geçiyo işte temizlk yaptım bugün yarın misafirlerm var sen nasılsınaleyna ve aleykümselam canım cuman mubarek olsun nasılsın
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
s.a kızlar cumanız hayırlı olsun inş yapılan tüm dualar bugün kabul olsun olmayanlarında bu ay bebişi olsun amiiiiiiiiiiiiiin
elhamdülillah canım ne olsun geçiyo işte temizlk yaptım bugün yarın misafirlerm var sen nasılsın
Ve Aleyküm Selam
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşaaallaaah canım, hoşgeldin
Neler yaptın misafirlere bizde gelelim
gunaydın kızlar artık uykumdan uyunıp kusar oldum koku bıle duymama gerek kalmıyor sanırım benım mıgde bebegımı kıskanıyor mıllet bebısım dıe gezer ben mıgdem dıe yatıp kalkıyorum
hılal burdaymıs kacırmısım
sızden naber kızlar
gunaydın kızlar artık uykumdan uyunıp kusar oldum koku bıle duymama gerek kalmıyor sanırım benım mıgde bebegımı kıskanıyor mıllet bebısım dıe gezer ben mıgdem dıe yatıp kalkıyorum
hılal burdaymıs kacırmısım
sızden naber kızlar
ilk siz gelin yaaaa valla deli olurdum heralde süper olurdu patates salatası sarma bide tarçınlı havuçlu kek nasılllllllllllllll menü
arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var.
Ben yarın klomene başlıyorum. İlaç beş gün sürüyor. 7. gün doktor tekrar bana gel dedi. Ama ilacı kullanırken ilişki olacakmı bilmiyorum. İlaçtan sonramı ilişki olmalı? Lütfen yardım......
bi fikrim yok canım yaaaa kullanmadım bilmyrmarkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var.
Ben yarın klomene başlıyorum. İlaç beş gün sürüyor. 7. gün doktor tekrar bana gel dedi. Ama ilacı kullanırken ilişki olacakmı bilmiyorum. İlaçtan sonramı ilişki olmalı? Lütfen yardım......
inş geçecek bunlar canım sabret bebişinin tatlı anıları sana yeterki saglıklı olsun atlatırsın inş
sen iste tatlım hemen yapayım sana yavvvvvvvAh yavrum ya, kız sende ikiz fln olmasın bu kdr yüksek beta kusa kusa helak oldun baksana :)
Allaaaaaaaaaahhhhhhhhh
çok biğendim menüyü olsa da yesek yav
Ah canım hiç bilmiyorum ki bilsem yardımcı olayım
doktora sen en garanti sor bence onu canım hayret bişey bu doktorda niye söylemiyoki yani
aç sor bence canım işini şansa bırakma şimdi burda kim ne dese boş herkesin durumu farklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?