- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.581
darılma sakın espırı olsun dıe soyluyorum
ceken bılır acıyı çekmeyen ne bilsin
bana kusmaktan bahsetme kusmak kim sen kimsin
darılma sakın espırı olsun dıe soyluyorum
ceken bılır acıyı çekmeyen ne bilsin
bana kusmaktan bahsetme kusmak kim sen kimsin
İKİZMİİİİİ deıldır heralde kızamanın allah ısteyene versın olsa gosterırdı heralde
Tanselim deee başladı bestelereeeeeeee
ohh yandan :)
Vallaa bilmem gösterirdi tabi olsa da ne bileyim fikir yürüttüm işte
Ya dün bi topicc gördüm 4'üzlerine hamile kalmış klomen kullanarak tüp bebek flnda değil :)
Kızlar düşünsenizeeeeeee tam şenlik yaaaaaaaaa
yaaaaaa ben çıldırırdım heralde yaaaaa allah dagına göre kar verrmşşşşş
yaaaaaa ben çıldırırdım heralde yaaaaa allah dagına göre kar verrmşşşşş
s.a kızlar cumanız hayırlı olsun inş yapılan tüm dualar bugün kabul olsun olmayanlarında bu ay bebişi olsun amiiiiiiiiiiiiiin
gunaydın kızlar artık uykumdan uyunıp kusar oldum koku bıle duymama gerek kalmıyor sanırım benım mıgde bebegımı kıskanıyor mıllet bebısım dıe gezer ben mıgdem dıe yatıp kalkıyorum
hılal burdaymıs kacırmısım
sızden naber kızlar
arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var.
Ben yarın klomene başlıyorum. İlaç beş gün sürüyor. 7. gün doktor tekrar bana gel dedi. Ama ilacı kullanırken ilişki olacakmı bilmiyorum. İlaçtan sonramı ilişki olmalı? Lütfen yardım......
serpilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
o zaman ilk duan benden bu mübarek günde rabbim sen deryama altız nasip et amiiiiiiiiiiiiinBaşa gelen çekilir yavrummmmmm ne edecen :)
benim kuzenimin ikizleri vardı ordan biliyorum 2 taneyle bile uğraşmak öyle zorki
kesin yanında bi yardımcın olcak, öyle tek başına olcak gibi değil,
kiiiiiiiiiiiiiiii 4'üzleri hiç düşünemiyorum :)
ama yinede isterdim ikiz kızlarım olsun, çok güzel arkadaş oluyorlar birbirlerine allahım duy sesimi :)
dorduzmu bana bıtanesı neler cektırıyor 4 katı hayal bıle edılemez
bebişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmözgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Melek yaptıklarından bizede yolla tamda yemek saati valla
klomen sormuş biri canım istediğin gibi olabilirsin serbest devamlı çalış sen 5 gün kullanıp çağırmışmıştır yumurtalarının ebadına bakacak çatlatırsa vucudun iyi yoksa iğneyle çatlatır sonrasında ise bol bol çalış durmak yok
Tansel senin allah yardımcın olsun
o zaman ilk duan benden bu mübarek günde rabbim sen deryama altız nasip et amiiiiiiiiiiiiin
bebişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tanselim deee başladı bestelereeeeeeee
ohh yandan :)
vallaa bilmem gösterirdi tabi olsa da ne bileyim fikir yürüttüm işte
Ya dün bi topicc gördüm 4'üzlerine hamile kalmış klomen kullanarak tüp bebek flnda değil :)
kızlar düşünsenizeeeeeee tam şenlik yaaaaaaaaa
o zaman ilk duan benden bu mübarek günde rabbim sen deryama altız nasip et amiiiiiiiiiiiiin
doğrudur 4 tane yumurtasıda döllenmiştir. Banada hazirazn ayında 3 tane yumurtam vardı dr kendini hazırla büyük ihtimal olursa 3 üz olur demişti.ayy bizde kocacımla 3 üz bebek arabalarına bakmıştık
bi tane bile yok
dua ya bak bu günde bu satte bide saatine geldiyse alahhhhhhhhhhhhhhhhh yandannnnn
dua ya bak bu günde bu satte bide saatine geldiyse alahhhhhhhhhhhhhhhhh yandannnnn
allahım sen haticeme beşiz nasip et amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?