- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.981
Evett kızlar nazlı olur diye boşuna denmiyorrrrrr
erkekler geldi de kızları bekliyoruz bakalım nazlı gacılar :)
bu arada melek gelmiş canım ne oldu anlat bakalım neler yaptın merak ettik
s.a kızlar ya kusura bakmayın giremedm dün geç geldm doktordan ignemide yaptırdım düşük riskin var dedi doktor igne verdi zaten ilacı kullanıyrdm şimdide igne verdi ama bebegin kalp atışları iyiydi ama yinede leken varsa düşük riskn var dedi istirahat önerdi bebgin kalp atışlarını duymk biraz rahatlattı beni ama yinede şu ay bi geçseydi dahada rahatlayacaktım
s.a kızlar ya kusura bakmayın giremedm dün geç geldm doktordan ignemide yaptırdım düşük riskin var dedi doktor igne verdi zaten ilacı kullanıyrdm şimdide igne verdi ama bebegin kalp atışları iyiydi ama yinede leken varsa düşük riskn var dedi istirahat önerdi bebgin kalp atışlarını duymk biraz rahatlattı beni ama yinede şu ay bi geçseydi dahada rahatlayacaktım
allah razı olsun kızlarrrr yaaaaa sagolun sizin desteginiz benm için çok önemli dinlenyrm zaten hiç bir yere gitmyrm 1 hafta boyunca eşim ne dedi biliyomusun seni bu hafta babamlara bile götrmem dinlen bende içimden tevafuk oldu dedm inanablymsnz bu durumdan dolayı buna sevnyrm allahım affetsn çok şükürki bebişimn kalp atışları iyiydi allahım kimseye bu durumları yaşatmasın eeeeeeeeee kızlar siz nasılsınız
geldim canlarım....
bugün biraz daha iyiyim gibi en azından daha fazla ayakta kalabilecek gücüm vardün akşam erken çıktım. akşam bol ıhlamur limon meyve sonrada bi doktor ziyareti bi şişe serum:) en azından gece uyudum:)
özge gelmemiş daha ya inş güzel haberlerle gelir. geçmişi okudum maşallah herkesin keyfi yerinde allah bozmasın.
bu arada dün oğlumun daha bilinçli tepkiler verdiğini farettik:) babamız konştu oda cevap verdi bize. çok güzeldi çok endişelenmiştim bukadr grip olunca. ama yavrucuğumda hapşuruyodu kızlar usgdebaşka bi doktora gittim bşka bilgide vermedi sadece durumumuza baktı bi aksilik yok şükür. pazartesi genel kontolümüz var.
fundada olmamış galiba serpilcim demi ayyyyyyyyyyyyy inş ondanda hayırlı haberleri alırız allahın iznyle
sende mi kaynanadan kaçıyorsun bürütüsbebiş iyi merak etme allah ın izniyle bişey olmaz canım:)
bende iyiyim işte canım kırmızılarımı bekliyorum belirtilerim erkenden başladı dün geberdim ağrıdan gece de uyumadım hiç ,
bugün daha iyiyim ama kasıklarım sızlıyor yuvarlanıp gidiyoruz işte:):)
evet canım olmadı bekliyoruz onu da inş test yapmıştır bence hamile:):)
yok be tatlım benmki kayınbaba bi görsen tanısan kaçarsın neyse senn içinde belli olmaz canım çıkmadık candan ümit kesilmez derler bekleyip görücez rabbim senn için en hayırlısını versn
agzından bal damlıyo ayyyyyyyyyyyyyy hadi inş ya bizi sevndrsn
vayy senin ki kayınbaba demek oysa ki iyi olurlar ama o zaman işin zor diyim:)) amin canım yaa hayırlsı ne ise o olsun kafama takmıyorum eskisi gibi üzülüyorum ama yırtmıyorum bi yerlerimi
dün günüm hiç geçmez dedi bir gün gecikmişti bugün de olmadıysa hamile halsizim falan diyordu çünkü:)
allaha şükür iyisin dikkat et kendine
alemsin kızzzzzz bi yerlerinimi yırtıyodun e artık yırtmsa zaten oluruna bırak rabbim nasip edicek inş fundada gelseydi ögrenseydk inş hayırlara vesile olur
hee yaa ağlayıp zırlıyordummm kırmızı gelince şimdi gayet rahat bir insan oldum geçen ayda isyan bayraklarını çekmiştim ama o kadar çalışmaya bırak çekiyim dimiaylar geçtikçe iyice salıvericem çayıra kendimi yumurtalarımı olgunlaştırmayı düşünüyorum canlarım benim çok seviyorum onları:):)
kızlar bısey sorcam hanı su yumurtlama zamanı gelen uzayan sumuksu akıntı varya o adet kanamanız zamanındada gelıyomu sızde.. benımbu ay adet kanamamda böylesakız gıbıuzuyoda baktım elımleaynıo yumurtlamazamanı gelen akıntı gıbı uzuyoama kanlı bır fıkrıolan varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?