Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

s.a kızlar ya kusura bakmayın giremedm dün geç geldm doktordan ignemide yaptırdım düşük riskin var dedi doktor igne verdi zaten ilacı kullanıyrdm şimdide igne verdi ama bebegin kalp atışları iyiydi ama yinede leken varsa düşük riskn var dedi istirahat önerdi bebgin kalp atışlarını duymk biraz rahatlattı beni ama yinede şu ay bi geçseydi dahada rahatlayacaktım

Evett kızlar nazlı olur diye boşuna denmiyorrrrrr
erkekler geldi de kızları bekliyoruz bakalım nazlı gacılar :)

bu arada melek gelmiş canım ne oldu anlat bakalım neler yaptın merak ettik

evet canım bizimkiler nazlıcan olacak göbek adını nazlı koyacağım

özgeeeeee anlat çabuk ne oldu

Maşşaallah demeki iyi annesi bak kalp atışlarını da duymuşsun
Ama canım bu 1 ay sürekli dinlen ne olur nolmaz
misafir kabul etme mecbur kalmadıkça evden çıkma yorma kendini
bol bol uzan dinlen olurmu, gıdalarına da dikkat et
allahaa emanet hiçbişey olmıcak şekerim sen içini ferah tut emi, sen pozitif ol ki olumlu olsun

çok merak ettim seni canım iyi olduğuna sevindim çok şükür,
sen sürekli yat iş falanda yapma sakın boşver evi pis kalsın
riskin varsa dikkatli ol kuzum ama çok sevindim yaa ohh be rahatlaım aklım sendeydi

allah razı olsun kızlarrrr yaaaaa sagolun sizin desteginiz benm için çok önemli dinlenyrm zaten hiç bir yere gitmyrm 1 hafta boyunca eşim ne dedi biliyomusun seni bu hafta babamlara bile götrmem dinlen bende içimden tevafuk oldu dedm inanablymsnz bu durumdan dolayı buna sevnyrm allahım affetsn çok şükürki bebişimn kalp atışları iyiydi allahım kimseye bu durumları yaşatmasın eeeeeeeeee kızlar siz nasılsınız

sende mi kaynanadan kaçıyorsun bürütüs bebiş iyi merak etme allah ın izniyle bişey olmaz canım:)
bende iyiyim işte canım kırmızılarımı bekliyorum belirtilerim erkenden başladı dün geberdim ağrıdan gece de uyumadım hiç ,
bugün daha iyiyim ama kasıklarım sızlıyor yuvarlanıp gidiyoruz işte:):)

bu arada dilekçim çok sevndm ya allahım kalp atışlarınıda duymayı nasip etsn ve kucagına almayıda kusura bakma dün söyleyemedm

oyyy kıyamam ya paşaya bak sen :))) diikat et kendine ıhlamura devam bol bol

yok be tatlım benmki kayınbaba bi görsen tanısan kaçarsın neyse senn içinde belli olmaz canım çıkmadık candan ümit kesilmez derler bekleyip görücez rabbim senn için en hayırlısını versn

allaha şükür iyisin dikkat et kendine

yok be tatlım benmki kayınbaba bi görsen tanısan kaçarsın neyse senn içinde belli olmaz canım çıkmadık candan ümit kesilmez derler bekleyip görücez rabbim senn için en hayırlısını versn

vayy senin ki kayınbaba demek oysa ki iyi olurlar ama o zaman işin zor diyim:)) amin canım yaa hayırlsı ne ise o olsun kafama takmıyorum eskisi gibi üzülüyorum ama yırtmıyorum bi yerlerimi

agzından bal damlıyo ayyyyyyyyyyyyyy hadi inş ya bizi sevndrsn

dün günüm hiç geçmez dedi bir gün gecikmişti bugün de olmadıysa hamile halsizim falan diyordu çünkü:)

alemsin kızzzzzz bi yerlerinimi yırtıyodun e artık yırtmsa zaten oluruna bırak rabbim nasip edicek inş fundada gelseydi ögrenseydk inş hayırlara vesile olur

kızlar bısey sorcam hanı su yumurtlama zamanı gelen uzayan sumuksu akıntı varya o adet kanamanız zamanındada gelıyomu sızde.. benımbu ay adet kanamamda böylesakız gıbıuzuyoda baktım elımleaynıo yumurtlamazamanı gelen akıntı gıbı uzuyoama kanlı bır fıkrıolan varmııı

alemsin kızzzzzz bi yerlerinimi yırtıyodun e artık yırtmsa zaten oluruna bırak rabbim nasip edicek inş fundada gelseydi ögrenseydk inş hayırlara vesile olur

hee yaa ağlayıp zırlıyordummm kırmızı gelince şimdi gayet rahat bir insan oldum geçen ayda isyan bayraklarını çekmiştim ama o kadar çalışmaya bırak çekiyim dimi aylar geçtikçe iyice salıvericem çayıra kendimi yumurtalarımı olgunlaştırmayı düşünüyorum canlarım benim çok seviyorum onları:):)

yaaaaaaaaaa böyle konuşmaya başlama yine serpilcm boş vermk yok işini yapıp allaha havale edicen kısmetinde ne zaman hayırlıysa o zaman seni bulck ve ben inanıyrm kısa zamanda sennle olck inş bebişin allahıniznyle

bende de oluyor bazen vilmaa , önemli birşey olmadığını düşünüyorum istersen bi doktora danış adetin ilk günü oluyor genelde bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…