Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

geçen ay çok uğraştık valla adamla helak olduk biz insan umutlanıyor bu kadar çalışmaya olmayınca da çıldırdım o yüzden tek atışla bu işi halletmeyi düşünüyorum hayırlısı ile...

bende de oluyor bazen vilmaa , önemli birşey olmadığını düşünüyorum istersen bi doktora danış adetin ilk günü oluyor genelde bende

hımbenımbugun üçüncü gunum ama hala devam edıyor olmadı sorarımdedığın gıbı.. ya bıde su ates oloayı sabah kalkmadan önce doğru vbucut ısısı verıyomuş pekı gun ıcınde ölçunce hıçmı doğru cıkmıyo benım yuksek cıkıyoda... ahhh ahhhh cahıllık basa bela

hayırlısı inş canım yaaaa çok istyrm sizin içinde allahım tez zamanda nasip etsn

doktora danış en iyisi için rahatlar...ateş sabah yataktan kalkmadan ölçmen gerek gün içinde ölçülen doğru olmaz sürekli hareket halindesin çünkü , cahillikle ilgisi yok bunca zaman ihtiyacımız olmadığı için bilmiyorduk , yavaş yavaş öğrenirsin inş ihtiyacın kalmaz ama

inşcnmya bu arada sen hamılemısın ben gıbı bebekısteyenlerdenmı..yada ne zamandır denedın denıyosun yada ölebişey işte

inşallah canım olur benim paşam merak etme, peki neden hapşurmuş sanki çok bilgimiz var da doktor dalga geçiyor annelik hormonu evet ne varmış :)

ayakkabıyı kafasına fırlatasım geldi doktorun:) annelerimiz terlik fırlatırdı bnde zamane annesi olarak ayyabı fırlatcam kafana diecektim ama dermanım yoktu

selamlar...
oğluşumla ben geldik :)))

Allah söylettiii :)))))))))))

dilekcim allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin. ekşi tuzlu aldatıyo boşver sen onları:) bnde ekşi yedim tatlı hiç yemedim ki halada canım istemiyo ama paşam olucak allah nasip ederse...:)

pıtırcıkk hoşgeldin cnm. sevndm valla derin bi ohhh çektim. çok şükür cnm herşey yolunda. yat sakın kalkma dikkat et kendine. çokda endişelenme bnm 3 gün sürekli pembe akıntım oldu ama herhangi bir tehlike olmadı çok şükür sende de olmıcak meleğin sıkı sıkı tutundu bile bırakmıcak seni....

zamane annesi seni , fırlatıverseydin , tosunumda pipisini sallasaydı ona

çokk yağmur yağıyoo buralara:) pıtır pıtır sesi tepemde:)

hatice ve yokhhh çok mu yoğunsunuz yaa bi görünüp kayboluyosunuz. sanki ben sürekli dır dır ediyomuşum gibi yazdım ama hep burdayım:)

serpill canm sıkıldı uyku baastı yağmurun sesi ninni gibi geldi bana.:)

yağmurun sesiyle de ne güzel uyunur dimi ahh ahh memleketim aklıma geldi dere sesi ve yağmur sesi yorganın altındaa ohhh:)

çok yağıyor inşallah akşama kadar diner yağmur yoksa çıkışta yandığımın resmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…