Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

esmaaa orda mısın kuzummm kimsecikler yok yaaa özge de gelmedi umarım aklıma gelen olmamıştır offff bi haber verebilse çok merak ediyorum halbuki girerdi sabahları bi aksilik var herhalde:26:

Son düzenleme:
geldim canlarım....

bugün biraz daha iyiyim gibi en azından daha fazla ayakta kalabilecek gücüm var dün akşam erken çıktım. akşam bol ıhlamur limon meyve sonrada bi doktor ziyareti bi şişe serum:) en azından gece uyudum:)

özge gelmemiş daha ya inş güzel haberlerle gelir. geçmişi okudum maşallah herkesin keyfi yerinde allah bozmasın.

bu arada dün oğlumun daha bilinçli tepkiler verdiğini farettik:) babamız konştu oda cevap verdi bize. çok güzeldi çok endişelenmiştim bukadr grip olunca. ama yavrucuğumda hapşuruyodu kızlar usgde başka bi doktora gittim bşka bilgide vermedi sadece durumumuza baktı bi aksilik yok şükür. pazartesi genel kontolümüz var.

canım benim iyi olduğuna sevindim sen devam et ıhlamur içmeye bol bol vitamin al, oyy kuzumda mı hapşurdu ahh yavrum yaa o da hasta olmuş annesi baksana kıyamam hiç , benim tosunum çok uslu lolacak doğunca da maşallah ona akıllı paşam benim:)

inşallah serpilim akıllı bi çoçuk olur. o hapşurunca ağladım yaa onuda hasta etmişim die düşündüm doktorda benle dalga geçti annelik hormonların fazla gbi sanki diyo.

özgeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnn???

inşallah canım olur benim paşam merak etme, peki neden hapşurmuş sanki çok bilgimiz var da doktor dalga geçiyor annelik hormonu evet ne varmış :)

Şu öğle yemeklerinde daha kotnrollü yemeği öğrenmeliyim
gömlek sıkmaya başladı

ah onun hapşuruğunuu yirim beeeeeeee
aman canım daha iyi olmana sevindim dikkat et kendine
bi daha da öyle banya manyo yıkama emi

selamlar...
oğluşumla ben geldik :)))

Allah söylettiii :)))))))))))

oy oy oy
yav yine mi tosuncuk vallaaa kız yok bu sene nerdeyse
bakalım allah doğrumu söyletti öğrenicez inş yakında :)

karın ve kasık ağrılarım dışında sorun yok şükür..
bir de tatlı ve çikolata delisi olan ben artık içim bulanıyor onlardan tuzlu istiyor canım hep ...

ekşi kıza gelir derler ama etrafımda hep erkek oldu ekşi yiyen :)))

ne yedin o kadar tıka basa , ben yine acıktım yaa yiyeli daha bir saat oldu
kızları biz patlacağız canım

evet canım ekşi yiyenler artık erkek doğuruyor , bende çikolatı çok severim yemesem de olur
keşke hamile kalsam da yemesem:) benimde dünden beri kasık ve karın ağrım var ama kırmızılar yolda sinyal çaktılar:):)

ne yedin o kadar tıka basa , ben yine acıktım yaa yiyeli daha bir saat oldu
kızları biz patlacağız canım

Evett kızlar nazlı olur diye boşuna denmiyorrrrrr
erkekler geldi de kızları bekliyoruz bakalım nazlı gacılar :)

bu arada melek gelmiş canım ne oldu anlat bakalım neler yaptın merak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…