- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.621
Kızlar nettiriyonuz bakam
Yavrum hoşgeldiin seni bu saatte burda görmek ne güzel :)
Evet serpilcim esmaya katılıyorum olupta çıkmama ihtimali de var sonuçta
üzülmem diyosan rahatlıcaksan bencede bekleme yrn sabah idrarıyla hem bi test yap
belkide çift çizgi çıkıcak ve burda halay çekicez bu zevkten mahrum kalıyoruz belkide şuanda bilemeyiz
Kızlar nettiriyonuz bakam
Merhaba Aşkım,biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğini düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı !
DUYGU PATLAMASI YAŞIYORUMMM:d
HATİCEEE AVATARA BAYILDIMM:)
serpilim rabbim istedikten sonra herşeyin olma ihtimali var. belkide dediğin gibi tutturdun bu ay. :)
ben bu akşam yapmayı planlıyorum en azında rahatlarım yaa yok derim yarın kırmızı beklerim napıyım ,
böyle beklemek sinir ediyor beni , belki de içimdedir ben geldi anne diyecek yarın bana offf neyse uçtum yine...
anammm o adam kim:):):)
vay vay vayy sen neler de yazarmışsın böyle , içimi titrettin ama gözler doldu azcık
İdrarını tutda yap madem sabah idrarı diyorlar biliyosun
öyle yapacağım koyu bir tek çizgi göreceğime eminim ama napıyım çok merak ediyorum
koyu bi tek çizgi ve yanında açık ikinci çizgi dicektin sanırım eksik yazdın
koyu bi tek çizgi ve yanında açık ikinci çizgi dicektin sanırım eksik yazdın
ayy güldürdün beni öyle bişey görsem ben o testi alır çerceve yaptırırım kuzum ama umudum yok:)
Hadi lan tamam yaptırmyan ne olsun ! gelip evine bakıcam ama duvara asıcan onu hahaha
serpil bu ay içim kıpır kıpır senin adına
saçmalamak istemiyorum heveslenip üzülmekte istemiyorum
ama artık bunları aştığımızı düşnüüyorum
olduğuna inanıyorum sende öyle yap
ama ne olursa olsun üzülmek ağlamak yok ona göre !
Ay eveeeeeeeettttt
işte bunu istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
silikte olsa istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tamam kızım çerceveletip resmini çekeceğim burada da yayınlıycamgörürsün ama tarih veremiyorum
alıştık tabiki kuzum 6.ay bu kıdemli olmaya başladık zaten ben ocakta doktora gideceğim, ateş ölçtüğüm için
böyle heyecan yaptım yarın bakalım ne çıkacak yerlere inermiş ateş
haticeee avatara bayıldımm:)
serpilim rabbim istedikten sonra herşeyin olma ihtimali var. Belkide dediğin gibi tutturdun bu ay. :)
sende beni ağlattın sağol :)))
Ya ben aslında ondan dedim
bak bu gece de sabret yarınki ateşine göre test yaparsın
şmdi bu gece testi yapıcan yarın allah korusun ateşin düşerse insan salak gibi hissediyo kendini
şahsen ben öyle hissettim yani bekleseydim şu tek çizgi anını yaşamamış olucaktım diye
elbette bilmiyorum belki çift çizgi çıkıcak ama işimizi sağlama alalım
sabahki ateşin yine yüksek giderse o zmn ztn durma yap testi hemen
ama olaki düşerse zaten teste gerek kalmadan anlayacağın canım
fikrimi sorarsan ağzım yana yana yoğurdu üfleyerek yiyorummmm ondan böyle düşünüyorum
pouhhahahaa
Ayy haticeeeeeeee alemsin kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?