- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.601
Kızlar canım aşure çekti eşime malzemeyi tam getr dedm ama aranızda yapan varmı bu aralar güzel yapıyorm diyen tarif vern bana
kızlar geldim azcık başka topiclerde dolandım ev dekorasyonlarına baktım arkadaşlar evlerinin resimlerini paylaşmış gezindim işte uykum açıldı azcık kafa dağıttım:)
Kızlar canım aşure çekti eşime malzemeyi tam getr dedm ama aranızda yapan varmı bu aralar güzel yapıyorm diyen tarif vern bana
hoşgeldin esmacım nasılsın, aşı mı oldun üff iğneden trsarım , dün izinliydin demek
ne güzel yaa benim de izne ihtiyacım var
hiç anlamam ki şekerim aşureden fln
sepfikkkkkkkkk ne fink atıyon kız orda burda
hiç yapmadım kuzum annem güzel yapar ama nasıl yapar bilmiyorum:):)
Hiç anlamam ki şekerim aşureden fln
Sepfikkkkkkkkk ne fink atıyon kız orda burda
aşı ve tahliller için izin almıştım dün. Ama böle oluncada almaz olaydım diyorum:)))
millletin dediği gibi bnm çok ağrım sızım olmadı iğnede. Kimileri tetenoz vurulunca kollarını kaldıramıyomuş ama bnde hiç öle bi sorun yok çok şükür. Hiç tırsma serpilim bol bol kan vercen tahliller için bu korkuyu yenmen lazım:)
melekcim sağol cnm. Geçti gitti şükür. Rabbim sizlerede göstersn bu günleri. Artık tahlil kalmadı rütin kontrollerimize gidip gelcez. Inş sizlerde sorunsuz atlatırsınız tüm tahlilleri....
aşı ve tahliller için izin almıştım dün. ama böle oluncada almaz olaydım diyorum:)))
millletin dediği gibi bnm çok ağrım sızım olmadı iğnede. kimileri tetenoz vurulunca kollarını kaldıramıyomuş ama bnde hiç öle bi sorun yok çok şükür. hiç tırsma serpilim bol bol kan vercen tahliller için bu korkuyu yenmen lazım:)
melekcim sağol cnm. geçti gitti şükür. rabbim sizlerede göstersn bu günleri. artık tahlil kalmadı rütin kontrollerimize gidip gelcez. inş sizlerde sorunsuz atlatırsınız tüm tahlilleri....
inş canım naptın bitmedimi hazırlık odayı görmk istyrz
Kızlarrrrrr namaza kaçtımmmmmmmmmmmmmmm
hazırlık bittide canm gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla ocak gibi gelcek inş. toparlayım düzenliyim göstercem resmlerini size. günler geçtikce daha bi sabırszlanıyorummm amaa yaaa:)
serpill akşam olsada eve gitsek yarın olsa gelsek halayy çeksekkk:)
haticemmm nrdesin yaa bugn kaçaklardayız senle ben:)
derya saol cnm aşımız hayırlı olur inş :)
özge aşureye bayılırımm yap banada gönder
ayrıca serpilcim aşkolsun küçügüm diye bişi bilmicemmi tab yapıyrm ya lahmacun hemde nefis eşim bayılıyo bide bi acı yapıyorm harika oluyo gel sanada yapayım tabi hamuru fırıncılardan ben içini hazırlarım onlarda gerisini tamamlar biliysndr belki güneydoguda öyle olur
selam kızlar nasılsınızzzzzzzz
lahmacunu duyunca sizi unuttum :)) ilk ona cevap yazdımmmm
kristal hoşgeldin,
amma boğazına düşkünsün yaww:)
erkencisin bugün şeker
maşallah diyelim de nazar değmesin şükür rahat geçirdin az bi zaman kaldı kuzum,
vercek miyim sence başlayacak mıyım bende o tatlı telaşlara wc ye o kadar korkarak
gidiyorum ki yarını bi atlatsam , bugün bi test yapsam diyorum en azından negatif çıkarsa
hiç beklemem artık kırmızı geliyor derim içim rahatlar biraz üzülmem çok ne dersiniz
hoşbulduk canımmm sorma valla sırf eşim için istiorum yaw :))) eeee yemek seçinceee mecburr sevdiklerini yapmaya çalışıorum :)))
serpilim sen bilirsin test olayını ama biliyosunki hemen çıkmayadabiliyo. Bekle bence:) ama korkarak gitme wcye zaten çok ümitli değilsin demi ferah tut içini güzl hberler gelcek inş bu ay.
Kristall hoşgeldinnnn erkencisin bugün....
selam kızlar nasılsınızzzzzzzz
lahmacunu duyunca sizi unuttum :)) ilk ona cevap yazdımmmm
serpilim sen bilirsin test olayını ama biliyosunki hemen çıkmayadabiliyo. bekle bence:) ama korkarak gitme wcye zaten çok ümitli değilsin demi ferah tut içini güzl hberler gelcek inş bu ay.
kristall hoşgeldinnnn erkencisin bugün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?