Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bencede yavrum sen testi sabah işe girmeden al gece elinde olmasın o
sabahhki duruma göre burda birlikte yapcez söz ver :)

yaw şurda insana 2 dk duygusallık yaşatmıyorsunuz ne gülüyon kızmmm

zouahhahaaaaaaaa

ay kafadan kopardın beni
neyy ahahaha (yıldooooooooooooooooooo)

Avatarımı beğenmedinizmi artık kendim yapacak ilaçlarımı

kzıım zaten yok karbonat idrar testi yok süpürge sapı incir soğan derken yanlışlıkla bişey icat edicez az kaldı
bence çok yerinde bi avatar omuş ama ben bebek parmaaağnı özlerim

bencede yavrum sen testi sabah işe girmeden al gece elinde olmasın o
sabahhki duruma göre burda birlikte yapcez söz ver :)

zouahhahaaaaaaaa

ay kafadan kopardın beni
neyy ahahaha (yıldooooooooooooooooooo)

burada yapamam yaaa hepimizi bayanız zaten wc de falan görürler elim ayağım titrer benim , tamam söz alacağım ama yapmayacağım sabah evde yaparım anlaştık:)

burada yapamam yaaa hepimizi bayanız zaten wc de falan görürler elim ayağım titrer benim , tamam söz alacağım ama yapmayacağım sabah evde yaparım anlaştık:)

Wc ye ofisçe mi gidiyonuz kızım sizzzzzzzzzzzzzz hayırdır inşallah

ayy güldürdün beni öyle bişey görsem ben o testi alır çerceve yaptırırım kuzum ama umudum yok:)

Ay eveeeeeeeettttt
işte bunu istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
silikte olsa istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bnde 12 ay boyunca sürekli tek çizgi gördüm durdum. bi ay ilaçlar fazla gelince testlerde 2. çizgiyide gördüm bi heves gittim kan verdm değer yüksek ama 2gn sonra fos diye gitti şimdi düşünüyorumda o anı yaşamakta güzel kızlar. bulunca istediğini daha bi kıymetli oluyo:) şimdi aklıma geliyo ayın 20den sonra bekliyodum kırmızı geldi gelecek diye kendimle dalga geçiyom. bekar arkadaşlarım çok sancım var hastalandım falan diince o nasıl bişi diyom onlarda ağladığın günleri unutmadık diyolar ve gülüp geçiyorum. inş sizlerde böle hissedeceksniz.:)

sende beni ağlattın sağol :)))

amaaa neden hatice yaaa amacım ağlatmak değildiki ağlamayın yaa hissettiklerimdi...

allah iyiliğini yokh yaaa::):):) teçhizatı kurmam lazım çöpe atıcam sarıp sarmayalıp ama oldu da gözüktü rezil olurum yaaa hayatta yapmam burda:)

bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa herkes avatar değişiyo bende istirem özendim

yaaa cnm ben onu şöyle yapıyorum sarıp sarmalayıp belime sıkıştırıyorum sonra wc den çıkınca kendi çantama atıyorum
ve en son ofisten çıkınca onu belediyenin güzide bir çöp tenekesine bırakıveriyorum

gayet rahat oluyo DDD

ayy gülerek souyorum yokh direkt testin üzerine yapıyorsun

ayy gülerek souyorum yokh direkt testin üzerine yapıyorsun

direk ofiste gıcık olduğum bi kız var onun bardağına şey ediyorum hırsımı da alma amacıylaaaa ................
hahahapouhahahaha
ayh koptum

tabiki hayırrrrrrrrrrrrrrrr !

ya şu naylon kabı varya testi çıkardığın onun içine şey ettim bi kere bir iki damla içine denk getirsen yeter
biliyorum çok konforsuz ama yapcak bişey yok

Son düzenleme:

ayy çok güldüm yokh ben evde plastik bardağa yapıyorum ordan çekiyorum burada nasıl denk getireceğim bide denk gelmezse gitti idrar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…