- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.681
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese selam kızlar merhaba bende bir meleğim olsun istiyorum bakalım hayırlısı artık kısmet :)
günaydın canım
ne var ne yokkkkkkkkkkkk yaptınmı yoksa test
kızmayın ama dün akşam dayanamadım aldım yaptım tek çizgi gördüm ama üzülmedim
rahatladım aksine tmam dedim değilim , halen adet olmadım bekliyorum dün aşırı sancım oldu
öyle uyuyakalmışım sabah uyandım wc ye koştum gelen giden yok gün uzun canım bekliyorum,
belim çok ağrıyor , göğüslerime dokunamıyorum
iyi hadi affettim, o testlere güvenmiyorum
ateşin çok iyi ama bişeyler var gibi, kırmızı gelmedikçe umutsuzluk yok
çatlaman 16 sı gibi ama yarına fln en geç gelmedi lazım
hadi diyelim luteal faz en fazla 16 gün sürsün
en geç cuma yani.
inş gelmezler bebişimmmmmmmm
benim adetim 30 u hiç geçmedi yokh erken oldum ama hiç geç olmadım olursa da bu ilk olacak
, aşırı göğüs ağrım ve sarı ve beyaz akıntım dışında hiç bir belirti yok belirti sayılırsa bunlar,
bugün nasıl geçecek bilmiyorum , vallahi olacağım diye pedi bile taktım bekliyorum
inşş hamile değilsen de gecikme olmaz canım
o çok sinir ediyo insanı inanamıyosun,
ama senin böyle ağrın sızın olunca gelceği varsa geliyo ztn bugüne kdr böyle oldu
hem ağırıp hem gelmiyosa benim işte aklıma öbür ihtimal geliyo ne yapayım
umutlandırmak ta istemiyorum ama,
insanın elinde olmuyoki kuzum ya, bekliyoruz heyecanla ne yapalım.
İnş güzel haberler alıcaz hayırlısıyla, çaaakkk dostummmmmmmm:13:
s.a kızlarrrrrrrrrrrrrrr maşallah güne yine kırmızı laflarıyla başlamışsnz olmazki böyle serpilcm bırak bunu canım ya biz onları görmeyi ümit etmyrz olursada kısmet tabi ama olmadanda üzülmenn anlamı yok hadi canım
kşekerim özgecimm tarifini versene :)) bende deneemek istiorummm:) nasıl yaptığınıda anlatrsan memnun olurum :)
a.s canım , çok gerginim özgecim bu bekleyiş çok zor geldi mi gelecek mi sinirlerim bozuluyor ateş ölçüyorum o da yüksek beklyoruz işte rabbim hayırlısını versin
amin canım seni çok iyi anlıyorm rabbim bu bekleyişini hayırlara vesile kılsın biz bebişimle sana dua ettk inş rabbimde duamıza ses verp yüzünü güldrsn olmasada bilki hayırlı olandr sıkma canını ama şimdiden sıkmayada başlama kızarız valla aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kaçıcam kızlar karnımızı doyuralım midemiz bulanmaya başlıyo esmacımgünaydın tatlım serpilcim senn için en güzeli olsun giricem sonra merak eyrm çünkü dr kontrlmde var bugün bakalım bebiş napıyo ötk sizi
GÜNAYDINN GÜZELLERİMM:)
sabah muhabbetiniz hayırlı olsun kırmızı kırmızı başlamışsınız
serpilcim testlere güvenmiyoruz ilk aşamada biliyosun. ateşinde yüksekmiş hayırlısı olsun gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez:) inş güzel hberler alırız senden. yarını bekleyelim bakalım ne olcak ayy çok heycanlıı yaa....
dün annemde kaldım kızlar insan kendi yatağını arıyo yaa doğru düzgün uyuyamadm. babamız bugünde gelemicekmiş.annem bebeğimin battaniyesni bitirmiş süsledik falan çok güzel oldu. ağız mendili almış onlarıda kestik kenarlarını oyaladık. bebeğime çalıştık akşam hep:)
gunaydın kızlar
serfıkcım senı merakımdan gozumu burda actım adet olmamana cok sevındım bugun sabah namazından sonra cok dua ettım sana hatıceye deryaya hayırlısıyla karnınız dolsun dıe
hadı bakalım umutlarımız tavanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?