- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.701
Özge'cim ve Esma'cım hoşgeldinizzzzz
günaydın esmacım nasılsın,
heyecanlı birgün bizi bekliyor
bakalım ne olacak bugün olmazsam
yarın kan testi versem mi diye düşünüyorum
ateşim yüksek hatta akşamları donduğum halde yine yüksek çıkıyor
oysaki geçen aylarda hep düşük çıkardı 35 e kadar inerdi, hayırlısı bitanem
dua et benim için....
en zevkli şeydir minick şeylerle uğraşıp ortaya güzel birşey çıkarmak
ağız mendilleri battaniyesi , yeleği,i hırkası bende yiğenimin cinsiyetini
öğreneyim battaniye işleyeceğim gerçi geçen gün pipisini gösterdi gibi ama
emin değiliz bakalım ...inş kendi bebeğim için de yapmak nasip olur bana
hoşbulduk tatlım....
dualarım sizlerle cnlarım. ewet çok zevkli bişey inş sizde kendi melekleriniz için bu telaşa düşersiniz:)
günaydın canım benim allah razı olsun rabbim dualarını kabul eder inşallah , halen gelen gien yok tanselim karnım ağrıyor ama
inş gelmezler düşündükçe daha çok karnıma ağrılar giriyor çok heyecanlıyım
ben bıle senın adına heyecanlıyım cnm benım hayırlısı herzaman unutma ve o bı karnına dussun saglıklı olduktan sonra okadar zaman cabuk gecıyormuskı anlatamam
oyuzden hıc canını sıkma tadınıda cıkar cunkı herseyın vaktı zamanı gelıyor ama bız kullar sabırsızız ıste bıde bu veletler en umutsuz zamanda gelıyor
nabarsın doganın kanunu olsa gerek
ben bıle senın adına heyecanlıyım cnm benım hayırlısı herzaman unutma ve o bı karnına dussun saglıklı olduktan sonra okadar zaman cabuk gecıyormuskı anlatamam
oyuzden hıc canını sıkma tadınıda cıkar cunkı herseyın vaktı zamanı gelıyor ama bız kullar sabırsızız ıste bıde bu veletler en umutsuz zamanda gelıyor
nabarsın doganın kanunu olsa gerek
Selma'cım hoşgeldin nabersin bulantılar ne alemde
ay kılzar ne sıkıcı bi gün yaaa gri bi hava var içim bayıldı yemin ederimmmmmmm
akşamolsun artık uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmm bugün hiç uykumu alamadım
sabah resmen sürüklenerek çıktım yataktan
ahh kuzum nedir bu uyku halin yine uykucu şirin gibi oldun , toparla kendini boşver
havayı hadi coşalım biraz kafa dağıtalım
Selma'cım hoşgeldin nabersin bulantılar ne alemde
ay kılzar ne sıkıcı bi gün yaaa gri bi hava var içim bayıldı yemin ederimmmmmmm
akşamolsun artık uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmm bugün hiç uykumu alamadım
sabah resmen sürüklenerek çıktım yataktan
Ya valla doktora gidicem artık uuyku uyku uyku doyamıyorum resmen ya :)
evet yaaa bişiler yapalımmmm
öğlen arası carrefoura gidip kendimi mağazalara atmaya karar verdim şimdiden
yok bugün geçmiycek yoksaaaaaaaaaa
esmaaa karnın kocaman olmuştur yaaa rahat yatabiliyor musun hep yan yatıyorsun dimi , bende hiç yan yatamam
hamiş kalsam napcam bilmiyorum gerçi bi hamile kalıyım sandalye üzerinde de uyurum ben
ıyılık yokhcum bulantıları kovaladım allahın ıznıyle ıns bır dahada gerı gelmez sımdıde 2 gundur bıtmeyen bı bas agrım var ıstahım yok halen lokmalar agzımda buyuye buyuye yıyorum zorla yanı ama ben hakketıım kasındım aynı serfık gıbı bende ayy bı hamıle kalsam kussam uyuyamasam oyle olsa boyle olsa ınsanın agzından cıkan dua olurmus
kızzz serfık deme oyle saka bıle olsa sandalyede uyumaya razıyım dıe ınan dua oluyor hepsı
evet bursa cok kara bugun bıde ben gezmeye gıtcem gıyınmeye halım yok halbukı
offf keşke bende gelsem yaa ama çok uzağuız ben bi saatlik arada anca yemek yiyorum o da ofisteyiz zaten dışarı çıkmıyorum çıksm da gidecek yer yok
ne yapsak yaaa çekirdek mi çitlesek acababu arada hiç canım istemiyor bi paket bitirirdimevde duruyor vala
sorma serpilim yaa büyüdü maşallahımız var:) şimdi günden güne dahada büyüyo.
yatmakda uyumakta zorlaşıyo. sırtüstü yatınca nefesn daralıyo yüzüstüde yatamıyosun. yastıklarla göbeğimi destekleyip yan yatıyorum yüzüstü yatmaya alışık olunca ister istemez dönüyosun yastıklar döndürmüyo ama:)))
tam uyucam diyosun küçük beyimiz başlıyo tepinmeye alışık olmadığım bi durum olunca o tepinirkende uyuyamıyosun dinlemek istiyosun. maşallah artık sertleşti vurmaları oğluşumun. zaman geçtikce daha çok olcak bunlar şimdiden alıştırmalara başladık. yinede yaşamaya değer:)
selma nasılsınız? mide bulantıların nasıl oldu cnm. artık büyüdünüz ya inş geçer ve geçmiştir.
deryaaa uyumak istiyorum dedikce sen ben uyuyorum burda
Ah yavrum kıyamam sana neyse inş gitti ve bi daha gelmiycek öyle düşünelimmm
inş bizede hayırlı hamilelikler olsunt ez zamanda rabbim duaalarımızı geri çevirmesinn, amin.
nereye gidicen bakalım seni gezentiiiiiiiiiiii, bende geliyiiim yaa çalışmak istemiyorum bugün offfff
Gel yavrummmmmmm gellll
ay niye istanbuldasınız siz yaaaa gıcıklar hıh
bende hep yüzüstü yatarım yandm desenemaşallah ama güzel bir gebelik geçiriyorsun çok üzmedi annesini paşam tabi çeken bilir ama yakınmadık çok canım 3 ay sonra da yavrun kucağında hayırlısı ile inş .
sustum tansel tıp
sen niye bursadasın o zaman :):)
kızlar geliyor kırmızlar sanırım müthiş karnım ağrıyor oy oy oyyyy
Gelmiyorlaaaaaaaaaarrrrrrrr
geliyomuş gibi yapıyorlar sadeceee
bende hep yüzüstü yatarım yandm desenemaşallah ama güzel bir gebelik geçiriyorsun çok üzmedi annesini paşam tabi çeken bilir ama yakınmadık çok canım 3 ay sonra da yavrun kucağında hayırlısı ile inş .
sustum tansel tıp
sen niye bursadasın o zaman :):)
öyle mi dersin bir wc ye gideyim dayanamıyorum meraklandım az sonra geliyorum :):)
serpill gelmedinmi kız daha?
haticeeee ses ver kuzum nasılsın...
kızlar bu arada zuhal yok ortalarda ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?