Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Dünden beri nasıl ağrıyor anlatamam protez dişim canım aradım şimdi dr akşama gidicem nefret ediyorum dişçiden sinirde yok içinde ama niye ağrıyorsa offffff

ben çok çektim dişten çektir çektir agzımda diş kalmadı bi bebek yapabilsem dogduktan sonra uzunca bir dişçi serğveni başlıcakta ben bekliyorum bebek gelmiyo dişlerde bekliyo tabi

ben çok çektim dişten çektir çektir agzımda diş kalmadı bi bebek yapabilsem dogduktan sonra uzunca bir dişçi serğveni başlıcakta ben bekliyorum bebek gelmiyo dişlerde bekliyo tabi:d

bi kaza sonucu üst ön dişlerimi kaybettim ben bi dolgum çürüğüm yok diye söylenirken 4 tane protez dişim var.hiç bi sorun yoktu 2 senedir.dünden beri nasıl sızlıyor hava aldı heralde ama sinirlerim alınmıştı niye böyle oldu anlamadım

Dünden beri nasıl ağrıyor anlatamam protez dişim canım aradım şimdi dr akşama gidicem nefret ediyorum dişçiden sinirde yok içinde ama niye ağrıyorsa offffff

çok geçmiş olsun canım benim bende sevmem diş doktorlarını

iyiyim canım sen nasılsın? evet bi bayram annemin çok dişi agrımıştı dişçilerde kapalıydı denemedigimiz kalmadı tabi en son bunu uyguladık hemen cecik geçirdi inş. vaydası olur deneyenlerede

aklımızda olsun valla çok şükür uzunca bir süredir dişlerde sıkıntı yaşamadım bundan sonra da yaşamam inş:)

Bennnn geeeeeeeeellllllllddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

hoşgeldin yokh doyurdun mu karnını

İvittttt hemde nasılllllllllllllllll :125:
Şimdide türk kahvesi ve sodaya dayandımmmmmm

canım bak aklıma düşürdün dün gittim ekmek hamuru aldım içini hazırladım

Ay vallaaa benide özendirdiniz heeeeeeee
yapcak adamda yok bana onu,
yrn öğlen yemeğinde gidip yiyim bari :)
nede olsa gebelik arifesindeki insanım canımın çektiğini yemem lazım
yine başladım

ivittttt hemde nasılllllllllllllllll :125:
şimdide türk kahvesi ve sodaya dayandımmmmmm

bende içtim kahvevi bi güzel ve halen gelen giden yok

ay vallaaa benide özendirdiniz heeeeeeee
yapcak adamda yok bana onu,
yrn öğlen yemeğinde gidip yiyim bari :)
nede olsa gebelik arifesindeki insanım canımın çektiğini yemem lazım
Yine başladım

çiğ köfte var mı çiğ köfte

bende içtim kahvevi bi güzel ve halen gelen giden yok

çiğ köfte var mı çiğ köfte

Ohh ohh gelmesinlerrrrrrrrrrrrrrr
Çiğ köfte muhbbetine de haftaya başlarım artık
hepsini birden tüketmyiim sonra avuncak şey kalmıyo
yok ya bu aydan nedense daha önce olmadığım kadar umutsuzum yani böyle bi heyecan falanda yok içimde
hayır olsun bakalım, neler bekliyor biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yokh bugün gelmezse kırmızılar ve yarın sabahta görmezsem ben kan testini nerde vereceğim yaa
onu düşünüyorum , boşver umutsuz ol tam tersi olur kafana takma ben bu aya çok iyi başlamıştım hiç bebek için çalışmadım
bakalım ne olacak kafana takma strese de girme

Özeller 1 saat sonra veriyolar canım kan sonucunu
inş gelmez yaa şu kırmızılar ay heyecan yapıyorum vallaaa sennle birlikte
ama bana sorarsan kan testi için bikaç gün daha bekle
işini sağlama al cumaya kdr en azından

gider özelde yaptırırım o zaman cuma giderim eğer gelmezse ki inş gelmez
yaa saatler geçtikçe ümitlenmeye başladım wc den geldim bol bol akıntı geldi yine
genelde wc de geliyor böyle karnımda ağrıyor ayy patlayacağım :26:

Yaaa evetttttttttt gelmedikçeee artıyo umutlar
inş yaa hayırlı haber alacağız valla içim kıpır kıpır niye diyorum kendime var bişey canım sana yoruyorum bak
ama yinede bekle günün geçsin bi neler oluyo bak kimyasal şu bu allah korusun tabiki ama
işimizi garantiye alalım bana sorarsan

deryacım canım benim Rabbim yaşatmasın onları beklerim yani ben çok hassasım toparlayamam kendimi biliyorum
hayırlısı olsun sağlıklısı olsun cuma kan veririm gelmezse , korkuyorum aslında şuan çok farklı
duygular içindeyim her duyguyu yaşıyorum saat 4 oldu ellerim buz gibi düşünmemeye çalışıyorum
elimde değil kazasız bellasız bugünü de atlatırım inş yarına allah kerim Rabbim sen herşeyin hayırlısını ver,
teyzesine hediyesi gelir inş:)

bende geldimm kızlarr:)
koşturmaca komedi gibi geçiyor günlerim:)
annem babaannemin (rahmetli cnm babaannem) ceyizinden kalma kaneficesini bebek için pike takımı yaptırıyomuş çokk mutlu oldum...bayada pahalıya vermiş borca soktu bni 350 tlcik hepsini sen öde diyemem kadıncağıza ev hanımı ordan burdan kırpıp ödicek onuda istemem anlaştık yarısını bn vercem yarısını o:)
serpillll kırmızılar gelmemişş çok mutlu oldum.....

İnşallah canım bana daha güzel bi hediye olmaz bundan innan
4 gözle bekliyorum
rabbim korusun öyle şeylerden kuzum aklımza getirmeyelim tabiki
söylemek istediğim işimiz garanti olsun emin olalım artık o zmn son çare olarak kana gidelim.

Aaaaa çok güzel canım
eskilerin çeyizleri kat kat güzel yaa neler yapmışlar zamanında,
eminim çok güzel olur el yapımı şeyler pahalı oluyor evet ama eminin buna değer
güle güle kullansın tosunumuz innşşşşşş

serpilll kendini sakın bunlaıma sokma hee... korkuom valla yine üzülüp geçen aylardaki moda gircen diye.
hepimiz içinde senn içinde en hayırlısı olsun. inş meleğin gelmeye karar vermiştir artık. biliyosunki 35 güne kadr regl olman normal bişi. 35den sonrası sorun oluyo. msela bn ilk tedaviye başladığımda 35 gündü döngüm sonra 31e indi. beklemek en iyisi cnm en azından daha geç üzülürsün...

vayyy kanaviçe hemde güle güle kullansın bayağı da tuzluymuş yaw:):)
gelmedi şekerim henüz bol bol akıntı geliyor wc ye gidince, şimdi gelmiştir belki
bir saattir bakmıyorum

canım benim yaa iyiki varsınız yüzlerini görmedim ama ben sizi çok seviyorum

tamam canım elimden geldiği kadar kendime hakim olmaya çalışıyorum , hiç adetim gecikmedi benim esmam erken oldum ama geç olmadım belki de bu ilk olacak geç olursam
ne yapalım kısmetten öteye geçilmez ama olursam da çatlamadan sonra tam yerleşme vaktine gelen gün ve sonraki 2 gğn yaşadığım o müthiş kasık ağrıları ve bu akıntılar neden oldu kafam çok karışık bugün

Canım bende hepinizi çok seviyorum, sanal aşka inanmazdım ama oluyomuş demek
yavrum bak onlara takılma o niye oldu bu niye oldu
ben geçen ay neler yaşadım bilsen ama hiçbi açıklaması yokmuş bak adet geldi
bişeyler oluyo vücudumuzda evet kontrol edemiyoruz
umarım senin bu değişimlerin o minik mucizenin eseridir, şuanda aksini düşünmeyelim.
ama değilse de altında başka şeyler arama, insan psikolojisi olmıcak şeyi oldururuz bizde bu kapasite varken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…