Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bakıyorum kaynatmışsınız bayansu çok sevindiimmm aileniz büyüyor

mfalcon 50 tefriciye okudum canım.

bu arada bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum, test dün gösterdi üreme zamanı diye yine ama yarın da ateşim istediğim gibi yükselmezse ben yumurtlamadığımdan emin olucam.test te artık üreme dönemi göstermiyor zaten. hayırlısı olsun, önümüzdeki maçlara bakıcaz

ben de okuyup büyük adam olacağım diye 25 e kadar evlenmedim , kocam da bekliyordu beni ahh ahhh keşke evlenseydim boşa gitti 7 sene şimdiye kadar boyca bebem olmuştu

işin şakası canım her ikisi de önemli bu zamanda okumak şart eğer bi hedefin varsa ee çocukta şart ama sen en iyisini yaptın geç kalmadın en azından çocuklarınla yaş farkın yok , büyüdükleri zaman hayatın tadını çıkarmaya vaktin kalır

bu arada bugün doktor tam ultrason cihazını jelledi ve sordu ilk çocuğunuz dimi diye..
hayır ikinci dedim..
ilki ne kadarlık dedi
4 yaşında dedim
baktı....
maşallahhhh dedi

çocuk yokmu diyenlere biz daha çocuğuz diyorduk yeter kartladınız artık diyolar biz hala millete çocuğuz diyoz çocuk olana kadar eşim 40 olur heralde çocuk 20 yaşına geldiğinde 60 oluruz dedenmi derler

çak ortak:13: al bende de o kadar

benim profilimde burun ameliyatımdan sonraki fotolarım vardı sildim buralarda psikopatlar da olabiliyor diye ama ben de merak ediyorum sizlerii

bende merak ediyorum bende bendeeeee

ben de çok merak ediyorum ama söylemeye çekindim yanlış anlaşılır diye, bazı problemli arkadaşlar vardı yaa kandırdı bizi onlar gibi zannetmeyin diye

benim profilimde burun ameliyatımdan sonraki fotolarım vardı sildim buralarda psikopatlar da olabiliyor diye Ama ben de merak ediyorum sizlerii

vay be hepinizin içinde canavar varmışda haberimiz yokmuşş Ee napalım o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…